Dodaj do ulubionych

ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Polskiego

09.08.04, 06:40
Takie hasło (jak w tytule) zostało umieszczone na wielkim transparencie i
było prezentowane kamerom TV podczas mszy w św. Brygidzie w dniu wczorajszym.
Obserwuj wątek
    • Gość: kres Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.04, 07:38
      dlaczego ks.jankowski całuje małolatów w usta?
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 09.08.04, 10:22
        może dlatego, że w rękę niewypada? a może wzorem krzyżaków, ma być to zakonne
        pocałowanie? kto to wie? może on potomek jakiś?
      • agaa78 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 14:10
        Bo narodziła się nowa tradycja...Narodu Polskiego
        • ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 14:51
          chrzanie taką tradycje:)
          • agaa78 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 15:03
            Jak możesz chrzanić tradycję Narodu Polskiego?;)))))
      • Gość: Indis Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:55
        Przecież nie będzie całował ich w d...
    • absztyfikant Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomuny 09.08.04, 15:06
      Niezaleznie od tego jaki bedzie wyrok w glosnej sprawie uwazam, ze Jankowski to
      zakala Kosciola i chluby nie przynosi Kosciolowi, ani tym bardziej Polsce.
      • Gość: rzeźnik Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun IP: 62.29.137.* 09.08.04, 15:14
        Święte słowa Absztyf! Nawet jako ateista przyznaję ci rację. A wzorem XYZeta
        powiem, że w sprawie tego molestowanka to poczekajmy na rozstrzygnięcia
        odpowiednich organów.
        A co do tych imprez na plebanii, alkoholu, dziwek i kasy to myślę że to nic
        strasznego. W końcu Jankowski też chłop, nie jest żonaty i ma prawo sie
        pobawić. Sam bym do nich dołączył :-) Tylko te narkotyki. Fe.
        • ja_aska Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun 09.08.04, 15:47
          i całow3anie w usta(
          w molestowanie trudno mi uwierzyć (ja to piszę?) ale w orgietki wierzę. przy
          takiej kasie przeważnie tak jest.
          zgadzam się załkiem z absztyfem:-)
          PS aga ja też naród ale jakiś trochę inny:)
          • agaa78 Aśka 10.08.04, 08:24
            No właśnie-kto i co jest Narodem?Zaczynam się gubić...
          • Gość: dorka Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun IP: *.crowley.pl 10.08.04, 14:38
            ksiadz j. tylko się przyglądał.. jak jeden chłopie z drugim chłopcem..nie robił
            przecież im nic złego... aska, ja Cie tez w pierscien pocałuję... hehehehehehe
            dla ksiedza j. mam przydomek "WŁADCA PIERŚCIENI" (są takowe w sex shopie na
            pilsudskiego pewnie sie zaopatrywal przy okazji pielgrzymki do szczecina"
    • Gość: Antyknajak ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:57
      Gdzieś tam w religijnych księgach pisano o znakach świadczących o zbliżającym
      sie końcu świata.Ponoć przed końcem świata szatan będzie się podszywał pod
      innych nawet pod ksiezy. Chyba zbliża sie koniec świata
      • ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża 09.08.04, 16:09
        co to znaczy, że szatan się podszywa pod księży?
        • absztyfikant Belzebub to pomyslowy i cwany jegomosc:)))) /nt 09.08.04, 16:10
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża IP: *.ksiazat.v.pl 09.08.04, 19:35
        pod księży niemoże, to niemożliwe, nierealne. jankowski jako ksiądz ma do
        czynienia z woda święconą, a znasz to przysłowie? "boi się jak diabeł święconej
        wody"? musi być inna przyczyna może "mamona"?
        pozdrawiam serdecznie! m.p.
    • blackexit Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 20:05
      w zasadzie z teza w tytule bym sie zgodzil to symbol ciemnych koltunskich
      antysemickich i obrzydliwych tradycji narodu polskiego. pozdrawiam blackexit
      • wesolyromek2004 blackexit 09.08.04, 20:11
        blackexit napisał:

> w zasadzie z teza w tytule bym sie zgodzil to symbol ciemnych koltunskich
        > antysemickich i obrzydliwych tradycji narodu polskiego. pozdrawiam blackexit
        Gorące pozrowienia dla blackexita!!!
        Wyłowiłes sedno sprawy i istotę rzeczy
        • blackexit Re: blackexit 10.08.04, 10:53
          wesolyromek2004 napisał:

>> Gorące pozrowienia dla blackexita!!!
          > Wyłowiłes sedno sprawy i istotę rzeczy

dzieki rowniez pozdrawiam blackexit
    • Gość: L.Kuszel Zalewski ZCHN nigdy Cie nie zdradzi. o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:26
    • piotr33k2 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:48
      mnie sam widok zdjecia we wczorajszej wyborczej tego pajaca na tronie napawa
      obrzydzeniem tfu!!!.
      • baba_w_oknie Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:50
        piotr33k2 napisał:

> mnie sam widok zdjecia we wczorajszej wyborczej tego pajaca na tronie napawa
        > obrzydzeniem tfu!!!.
        ''''''''''''''''''''''''''''
        i z takim sie calowac?
        Fuj!!!
        • ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:59
          ale za kasę. dla niektórych to nie jest problem. przykre.
        • Gość: myie Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: 83.168.96.* 10.08.04, 15:05
          To był pocałunek śmierci. Czego większości tutejszym forumowiczom serdecznie
          życzę.:-)
          • Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 10.08.04, 22:42
            no i co? zatkało wszysykich? a do myle, nie życz nikomu, co tobie niemiłe.
            pozdrawiam serdecznie!m.p.
            • ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 11.08.04, 08:05
              może miłe?
              • Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 11.08.04, 08:42
                ale masz poczucie humoru! jakby diabelskie!
                pozdrawiam serdecznie!mp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka