wesolyromek2004 09.08.04, 06:40 Takie hasło (jak w tytule) zostało umieszczone na wielkim transparencie i było prezentowane kamerom TV podczas mszy w św. Brygidzie w dniu wczorajszym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kres Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.04, 07:38 dlaczego ks.jankowski całuje małolatów w usta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 09.08.04, 10:22 może dlatego, że w rękę niewypada? a może wzorem krzyżaków, ma być to zakonne pocałowanie? kto to wie? może on potomek jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 14:10 Bo narodziła się nowa tradycja...Narodu Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 14:51 chrzanie taką tradycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 15:03 Jak możesz chrzanić tradycję Narodu Polskiego?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indis Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:55 Przecież nie będzie całował ich w d... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomuny 09.08.04, 15:06 Niezaleznie od tego jaki bedzie wyrok w glosnej sprawie uwazam, ze Jankowski to zakala Kosciola i chluby nie przynosi Kosciolowi, ani tym bardziej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun IP: 62.29.137.* 09.08.04, 15:14 Święte słowa Absztyf! Nawet jako ateista przyznaję ci rację. A wzorem XYZeta powiem, że w sprawie tego molestowanka to poczekajmy na rozstrzygnięcia odpowiednich organów. A co do tych imprez na plebanii, alkoholu, dziwek i kasy to myślę że to nic strasznego. W końcu Jankowski też chłop, nie jest żonaty i ma prawo sie pobawić. Sam bym do nich dołączył :-) Tylko te narkotyki. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun 09.08.04, 15:47 i całow3anie w usta( w molestowanie trudno mi uwierzyć (ja to piszę?) ale w orgietki wierzę. przy takiej kasie przeważnie tak jest. zgadzam się załkiem z absztyfem:-) PS aga ja też naród ale jakiś trochę inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Aśka 10.08.04, 08:24 No właśnie-kto i co jest Narodem?Zaczynam się gubić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Jankowski powiedzial, ze to spisek judeokomun IP: *.crowley.pl 10.08.04, 14:38 ksiadz j. tylko się przyglądał.. jak jeden chłopie z drugim chłopcem..nie robił przecież im nic złego... aska, ja Cie tez w pierscien pocałuję... hehehehehehe dla ksiedza j. mam przydomek "WŁADCA PIERŚCIENI" (są takowe w sex shopie na pilsudskiego pewnie sie zaopatrywal przy okazji pielgrzymki do szczecina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:57 Gdzieś tam w religijnych księgach pisano o znakach świadczących o zbliżającym sie końcu świata.Ponoć przed końcem świata szatan będzie się podszywał pod innych nawet pod ksiezy. Chyba zbliża sie koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża 09.08.04, 16:09 co to znaczy, że szatan się podszywa pod księży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski-koniec świata się zbliża IP: *.ksiazat.v.pl 09.08.04, 19:35 pod księży niemoże, to niemożliwe, nierealne. jankowski jako ksiądz ma do czynienia z woda święconą, a znasz to przysłowie? "boi się jak diabeł święconej wody"? musi być inna przyczyna może "mamona"? pozdrawiam serdecznie! m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 09.08.04, 20:05 w zasadzie z teza w tytule bym sie zgodzil to symbol ciemnych koltunskich antysemickich i obrzydliwych tradycji narodu polskiego. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromek2004 blackexit 09.08.04, 20:11 blackexit napisał: > w zasadzie z teza w tytule bym sie zgodzil to symbol ciemnych koltunskich > antysemickich i obrzydliwych tradycji narodu polskiego. pozdrawiam blackexit Gorące pozrowienia dla blackexita!!! Wyłowiłes sedno sprawy i istotę rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: blackexit 10.08.04, 10:53 wesolyromek2004 napisał: >> Gorące pozrowienia dla blackexita!!! > Wyłowiłes sedno sprawy i istotę rzeczy dzieki rowniez pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Kuszel Zalewski ZCHN nigdy Cie nie zdradzi. o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:48 mnie sam widok zdjecia we wczorajszej wyborczej tego pajaca na tronie napawa obrzydzeniem tfu!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:50 piotr33k2 napisał: > mnie sam widok zdjecia we wczorajszej wyborczej tego pajaca na tronie napawa > obrzydzeniem tfu!!!. '''''''''''''''''''''''''''' i z takim sie calowac? Fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 10.08.04, 14:59 ale za kasę. dla niektórych to nie jest problem. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myie Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: 83.168.96.* 10.08.04, 15:05 To był pocałunek śmierci. Czego większości tutejszym forumowiczom serdecznie życzę.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 10.08.04, 22:42 no i co? zatkało wszysykich? a do myle, nie życz nikomu, co tobie niemiłe. pozdrawiam serdecznie!m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols 11.08.04, 08:05 może miłe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: ks.Pr.Jankowski symbolem tradycji Narodu Pols IP: *.ksiazat.v.pl 11.08.04, 08:42 ale masz poczucie humoru! jakby diabelskie! pozdrawiam serdecznie!mp. Odpowiedz Link Zgłoś