Dodaj do ulubionych

słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawatem ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 09:13
co sądzicie o rozmowie z Bartoszem Arłukowiczem ze sztabu wyborczego Jacka
Piechoty z dziennikarem PR w audycji "ROZMOWY POD KRAWATEM" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lichota - miernota Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:04
      Lichota pokazł, że jest dziennikarzem miernym, tendencyjnym i wchodzącym w dupę rządzącym. Było to
      chamskie i prymitywne. Soska zapewne jest z tego dumny, bo w innym przypadku naczelny już dawno by
      takiego g... pogonił z Niedziałkowskiego.
      • Gość: In God We Trust Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chrobry.pl 10.08.06, 10:19
        Niestety, zgadzam się. P. Lichota lekceważy przeciwników, bo przecież to nie
        rozmówcy.
        • Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:48
          zachowanie Lichoty było po prostu chamskie, on tylko z posłanką Masłowską
          rozmawia "merytorycznie"
          • Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:29
            Miernota z niego była zawsze, co udowodnił w TV Gryf siedząc rozwalony na kanapie i śmiejący się z
            własnych dowcipów i jego nieco przygłupawych kumpli. Taka miernota miała być szefem TV??? A może
            dlatego tak się chamsko zachował, bo chciał pokazać PiSowcom, że jest mierny, ale wierny.
            • Gość: wyborca Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:14
              nie jestem zwolennikiem Arłukowicza, ale to co pokazał Lichota to skandal,
              faktycznie radio Szczecin schodzi na psy
              • xxtoja Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 13:46
                za to ma bardzo merytoryczna radę nadzorczą, a pan redaktor ma tam swojego
                człowieka.
                • Gość: ciekawski Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:52
                  xxtoja napisała:

> za to ma bardzo merytoryczna radę nadzorczą, a pan redaktor ma tam swojego
                  > człowieka.

mówisz o Martusi ?

Skład Rady Nadzorczej V kadencji:

Artur Kubaj - przewodniczący
                  Mirosław Kozłowski - za-ca przewodniczącego
                  Marta Giezek - sekretarz
                  Dariusz Wąs
                  Tomasz Andrzej Prokurat

• Gość: psychol Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:23
                    Lichota na prezydenta !!!!!!
    • Gość: Galoty zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:31
      Poważnie i kraj się nie zawali.
      • Gość: randal Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.chello.pl 10.08.06, 13:04
        Olejcie Radio Szczecin i idżcie do innego podobno tu co metr to inna stacja.
        • Gość: Galoty Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:13
          No tak tylko, że na to radio płacimy abonament
          • Gość: klops Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.chello.pl 10.08.06, 13:30
            Dla tych, którzy nie słyszeli:

www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/601.mp3
            Ja myślę, że Pan Redaktor wyprzedza czas. Pokazał, jak powinno wyglądać
            "rzetelne" PiSiaste dziennikarstwo. Za jakiś czas Kartofel wręczy mu order
            Budowniczego IV RP-PRL za szczególne zasługi na froncie walki ideologicznej.
            • Gość: niedoszły dyrektor Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:42
              to mówiłem Ja , nadredaktor Lichota
            • Gość: Galoty Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:49
              • Gość: prawy Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:20
                o jakiej cenzurze piszesz ?
                • Gość: Galoty Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:26
                  O tej , która uniemożliwiła odsłuchanie tego pliku
                  • Gość: prawy Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:27
                    dziwne, ja słyszę bez problemu
                  • Gość: klops Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.chello.pl 10.08.06, 14:28
                    Spróbuj kliknąć prawym kl myszy na linku i "zapisz element docelowy".
                    Wtedy cenzura się wyłączy :)
                    • Gość: Galoty Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:32
                      Przerwało w trakcie odsłuchiwania. Po moim wpisie na tym forum na ten temat ,
                      jak się spodziewałem Pan i Władca :-) Cenzor uruchomił ponownie. A mówią, że
                      nikt nie czyta tego foruma :-)
    • zaczepialski fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :-))) 10.08.06, 14:40
      • Gość: gienekx Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: 80.72.196.* 10.08.06, 14:45
        Zgadzam sie 2 razy ta sama bajka :) i tylko w 1 min.

A tak na marginesie powyższe wypowiedzi jakby z jednego adresu ;)
      • Gość: Galoty Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:54
        POległ ? Nie sądzę. Martwiący jest poziom dziennikarstwa publicznego. Dokopac
        też trzeba umieć na poziomie.
        • Gość: zniesmaczony Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: *.system.szczecin.pl 10.08.06, 16:01
          Gość portalu: Galoty napisał(a):

Dokopac
          > też trzeba umieć na poziomie.

do tego trzeba inteligencji
    • Gość: ej Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.08.06, 16:23
      "już?" - dał się obciąć jak szkolniak - drugi raz juz ten numer się nie uda, ale
      numer jest wzorcowy,.
    • boszorkany Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 16:25
      jak Lichota to lichota...czego tu się spodziewać? rzetelnego dziennikarstwa?
      przecież same nazwisko wskazuje z czym mamy do czynienia..
    • Gość: JaKa Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 16:30
      Pan red. Lichota to po prostu porażka PR Szczecin. Poziom warsztatu
      dziennikarskiego jaki prezentuje jest poniżej krytyki.

Pan redaktor, jak i jego audycja, to totalne dno!!
    • felix_edmundowicz Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! 10.08.06, 16:49
      Piotrek, no jestem zachwycony,uważam że Arłukowicz sam wbił gola Słońcu
      Gospodarki!
      Słońce Gospodarki co wyrwał DELLa z Goleniowa został przedstawiony jako kreator
      nowych inwestorów w regionie, Kosmiczny Umysł ,który umożliwił niekaranie
      fałszerzy paliw na stacjach swoim katastrofalnym rozporządzeniem w sprawie
      jakosci paliw - uwaga !: wydanym "omyłkowo" w ostatnich dniach urzędowania.

Dla mnie super!
      profesjonalnie i w rękawiczkach Piotr Lichota dał możliwość wypowiedzenia się
      pretorianinowi Piechoty.
      Jednak Piotr to klasa!
      oczywiście pozdrowionka dla P.L. od starego kolegi felixa_edmundowicza!
      ps
      jeszcze raz : cymesik!
      • Gość: klops Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.chello.pl 10.08.06, 17:01
        > jeszcze raz : cymesik!

No to pierwszą nominację do Kaczego Pulitzera już mamy...
        • Gość: SŁUCHACZ bis Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:07
          Ten edmundowicz to taki sam młot jat ta Lichota, która pokazała jakie ma poglądy, a to w publicznym
          radio jest niedopuszczalne. Ale skoro Soska to toleruje, to niech dołują radio. Ja na szczęście
          abonementu już nie płacę, by popierać takie dno dziennikarskie.
          • Gość: Kuba Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 17:31
            SUPER! Dzisiejszą audycją Lichota, a właściwie to jego gośc, pokazał co tak
            naprawdę ma do zaoferowania kandydat lewicy na prezydenta naszego miasta. Ten
            minutowy wierszyk szefa sztabu Piechoty to był jeden wielki bełkot co gorsza nie
            podparty faktami. Oto jak można obnażyć całą prawdę o tak "poważnym" kandydacie
            właściwie nie zadając pytań :)
            BRAWO!
            • felix_edmundowicz Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! 10.08.06, 17:40
              racja!
              powinni raczej mieć pretensje do Arłukowicza że się zbłaźnił,a nie czepiać się
              Piotra , który dał szansę na wypowiedzenie tego bełkotu.
      • Gość: psychol Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.system.szczecin.pl 10.08.06, 18:38
        > Jednak Piotr to klasa!
        > oczywiście pozdrowionka dla P.L. od starego kolegi felixa_edmundowicza!

mówienie do siebie , to objaw choroby
    • Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:23
      Piotr Lichota wdeptał w ziemię szczecińskiego pseudogwiazdora Arłukowicza. To
      był najlepszy numer, jaki mógł zrobić dziennikarz takiemu bufonowi! Mam
      nadzieję, że Piechota zaatakuje teraz Piotra Lichotę, co temu drugiemu wyjdzie
      tylko na dobre. Piotr Lichota pokazał, że nie ma co się bać komunistów i że ich
      czasy już się skończyły. Miejmy nadzieję, że normalni ludzie poczują się w
      końcu pewnie w swoim własnym państwie, a nie będą zastraszani i zastraszeni. Na
      razie strach przed utratą posady,przed kontrolą, przed czymś trudnym do
      określenia jest paraliżujący, ale Piotr Lichota udowodnił, że nie ma się czego
      bać!!!
      Moi drodzy, dzisiaj upadła komuna!!!!!!
      • bratek111 Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 21:40
        Ty total jakiś chory jesteś. Właśnie idzie komuna a ty jak Szczepkowska
        wrzeszczysz a potem jak ona będziesz się wstydził.To było chore- cała ta "audycja"
        Napisz ,że uniżony sługa jesteś , czy tam pislovemen czy tam coś. Po co się tak
        kOMPROMITOWAć nawet anonimowo:))i uzywac słów zarezerwowanych na wieksze okazje
        a nie dla jakiegoś patałacha. Jak komuna padnie to się dowiesz. Tyle ,że nie
        przez następne cztery lata. Na razie się lepiej zadekuj, bo bedzie "lepiej".A co
        do strachu, widzę ,że do tej pory się bałeś.Pytanie tylko czego ?
        • Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:23
          Ja nie jestem chory. Jestem zupełnie zdrowy. Zdrowy i zadowolony, że komuna
          powoli, powolutku zdycha i że normalni ludzie mogą się przestać bać.
          Zgadzam się z tobą, że Szczepkowska powinna się wstydzić, że tak szybko
          ogłosiła upadek komuny. Zresztą odpokutowała to mocno. Ale teraz już ma to
          miejsce!
      • obiuankenobi Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 20.08.06, 13:15
        Gość portalu: total napisał(a):

Piotr Lichota pokazał, że nie ma co się bać komunistów i że ich czasy już się
        skończyły.

Czy naprawdę uważasz, że odwagą jest flekować przeciwnika PIS, w radiu rządzonym
        przez PIS, w kraju rządzonym przez PIS, z prezydentem kraju z PIS, i to przez
        dziennikarza (sic!), któremu aż wazelina wyłazi każdym otworem, żeby tylko PIS
        się przypodobać?
        • Gość: HAHA Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:02
          Lichota dał się sie wpuścić w kanał! W rozmowach pod krawatem 06.10.2006r.
          spotakał się z burmistrzem Gryfina Henrykiem Piłatem oskarżonym o poświadczenie
          nieprawdy i fałszowanie dokumentów ( proces 18.10.2006r.).
          Spryciarz wpuściła pana redaktora w kanał, bo najlepsza obroną jest atak.
          Burmistrz chciał odwrócić uwagę od swojego procesu, twierdząc, że jest niewinny
          , mimo postawinych zarzutów i sprawy w sądzie.
          Ale BEZ sądu stwierdził, że Wojciech Długoborski , jego poprzednik to na pewno
          jest winny, sądy i prokuratura stronnicze, a cały śiat jest "be", bo on święty!
          Obaj panowie mają fobię na temat Długoborskiego , ale żeby Lichota dał się
          potraktować jak element w grze wyborczej Henryka P.?
          Żeby własnymi rękoma chciał wybielać faceta, który mógłby być dla Lichoty
          tematem "z kronik organów ścigania" na najbliższe parę lat i jeszcze nagrody by
          dostał z dziennikarską przenikliwość. Panie Lichota, niech Pan przyłoży ucho w
          Gryfinie na temat Henryka P., to Panu ucho spuchnie!
    • Gość: LEON Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pam.szczecin.pl 10.08.06, 21:42
      Brawo Lichota! Wyślizgałeś tego pseudogwiazdora jak ostatniego leszcza! Na
      pochybel komuchom i ich wazeliniarzom !!!
      • Gość: slimak Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 10.08.06, 22:11
        Bartek sie spalił to prawda ! ale lichota zachował się po chamsku ! To nie TV
        gryf tylko" kiedyś" profesjonalne radio a teraz ....... banda tandeciarzy,
        speleniących nieuków głupich panienek i niedouczonych redaktorków ...... Kiedyś
        i to zupełnie nie tak dawno, żeby być dziennikarzem trzeba było mieć
        wykształcenie wyższe traz prawie jak w :komunie "nie studia leczukłady zrobią z
        Ciebie dziennikarza". Dzienikarza NIE to tylo ludzie, którzy robią co im się
        każe a za parę groszy wierszówki "u cioci na imieninach szukaja sensacji" To
        banda nierobów sensatów gburów ....... a szkoda pisać zbyt długo sie uczyłem,
        żeby teraz patrzec na to się soba reprezentują moi koledzy po fachu przynajmiej
        z wyształcenia. ś.
    • Gość: koko Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:03
      Oczywiscie jak zawsze opluwający nie dali ani jednego merytorycznego
      uzasadnienia swojego krytykanctwa. Pomogę wam (zwłaszcza tym na urlopach
      chorobowych, którym się koryto urwało).

1. Piotr Lichota nie obraził ani jednym słowem swojego rozmówcy
      2. Kiedy usłyszał, że Arłukowicz może mówić całą godzinę - pozwolił mu na to,
      ale sld-owski karabin szybko stracił amunicję i w minutę się wyprztykał
      3. Nikt z jego rozmówców do tej pory, nie dostał aż 10 minut na mówienie o
      swoich sukcesach- może kandydat lewicy ich nie ma
      4. Nikt w tym mieście nie zadał do tej pory takich pytań- bo wszędzie jest
      towarzystwo wzajemnej adoracji, albo paniczny strach przed Jackiem i drużyną
      5. Może wreszcie kandydat lewicy puknie się w czoło i zrozumie, że dziennikarza
      się nie atakuje
      6. Przesłuchałem dziś wszystkich rozmów Lichoty zamieszczonych na stronie
      internetowej PR- ja nie zauważyłem aby kogoś oszczędzał.
      • Gość: były słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:47
        Gość portalu: koko napisał(a):

> 5. Może wreszcie kandydat lewicy puknie się w czoło i zrozumie, że
        dziennikarza
        >
        > się nie atakuje

tak więc to znów prywatna, chamska wojenka "dziennikarza", szkoda,że za nasze
        pieniądze
    • Gość: grz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:14
      ja tam wole ZLOTE PRZEBOJE...a to w ogole ktos tego radia slucha poza
      politykami?
      jakies pereferyjne problemy podnosicie..kogo to interesuje?
      nie ma co do garnka wlozyc a wy o jakis krawatach...
      • Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:38
        Prymitywizm Lichoty polegał na tym, że w audycji zadaje się pytania, a nie dopuszcza się, by szef
        kampanii prezydenckiej wykorzystywał czas na reklamę swego kandydata. Za to się płaci pieniądze, a
        czas kampanii jeszcze nie nadszedł. A co będzie, gdy kolejny szef kampanii innego kandydata przyjedzie
        do studia i będzie chciał skorzystać z tego co debil Lichota zaproponował Arłukowiczowi? To że Lichota
        jest prymitywem wiedzą wszyscy, a najbradziej dzieciaki na Słonecznym, którzy już rok temu nasmarowali
        sprayem na murze co myślą o redaktorku - wówczas radia Zet. Ten zakazywał im grać w piłkę na osiedlu,
        więc napisali co o nim myślą.
      • Gość: pieszy r e w e l a c j a ! IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:45
        r e
        w e
        l a
        c j a !

• Gość: total Re: r e w e l a c j a ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:47
          Potwierdzam:
          RE
          WE
          LA
          CJA
          !!!!!
    • Gość: koko Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:42
      przepraszam..... debil, cham itd. to chyba obrażliwe słowa, czy ktos moderuje
      to forum?????????????? mozna bezkarnie obrażac w ten sposób?
      • Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:44
        A jak nazwać to co zrobił Lichota? To nie dziennikarstwo. To jasne pokazanie jakie się ma poglądy
        polityczne i czyją stronę się trzyma w publicznym - NIE PRYWATNYM - radio!
        • Gość: pieszy Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:48
          słuchaczu bis a gdzie protestowałeś jak sdlówka pierdoły mi opowiadała, a
          cenzura była już na poziomie doboru gości. tu cyrk był z klasą, bez zagadania i
          przerywania gościowi
        • Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:52
          A co on zrobił takiego? Dał Arłukowiczowi, szefowi sztabu kandydata SLD na
          prezydenta Jacka Piechoty, możliwość zaprezentowania tego kandydata w czasie 10
          min. Szef sztabu zaprezentował osiągnięcia oraz program kandydata Jacka
          Piechoty w 50 sek. Widocznie nic więcej nie miał do powiedzenia. Można mieć
          pretensję do szefa sztabu bo nawet nakłamać nie umiał więcej oraz do kandydata,
          że niewiele dobrego można o nim powiedzieć, ale nie do dziennikarza.
          Dziennikarza dał szansę!
          • Gość: grz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:14
            czy ktos slucha tej audycji?
            jakies tlumy czy co/
            jaka monika olejnik to prowadzi ze tyle sie mowi/regionalny program na poziomie
            paru procent...
          • Gość: M. Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 11.08.06, 03:40
            Gość portalu: total napisał(a):

> A co on zrobił takiego? Dał Arłukowiczowi, szefowi sztabu kandydata SLD na
            > prezydenta Jacka Piechoty, możliwość zaprezentowania tego kandydata w czasie 10
            >
            > min. Szef sztabu zaprezentował osiągnięcia oraz program kandydata Jacka
            > Piechoty w 50 sek. Widocznie nic więcej nie miał do powiedzenia. Można mieć
            > pretensję do szefa sztabu bo nawet nakłamać nie umiał więcej oraz do kandydata,
            >
            > że niewiele dobrego można o nim powiedzieć, ale nie do dziennikarza.

Po pierwsze - felixie, albo nawet sam piotrze - nie uchodzi.
            Po drugie - jak w ten sam sposób p.redaktor "zrobi" szefa kampanii Lubińskiej,
            oraz szefa kampanii Krzystka - to będę skłonny zastanowić się nad tymi daremnymi
            próbami mitologizowania chamstwa pana redaktora L.

A co do tego:

> Dziennikarza dał szansę

Dziennikarz dałby szansę, gdyby na początku (!!) rozmowy zaznaczył swoje
            intencje. W momencie, gdy karty odkrył dopiero na koniec, wyszły z niego
            prawdziwe zamiary: dowalenie Piechocie, nawet za cenę własnej kompromitacji. Z
            kompromitacją wyszło doskonale, z dowaleniem nie bardzo. Arłukowicz powiedział
            co miał powiedzieć i zrobił to poprawnie. Co mógł innego zrobić przy takiej
            "klasie" gospodarza audycji?

Ciekawe jakie będą kolejne masłowsko-brudzińskie poranne rozmowy w wykonaniu
            Pana Redaktora. Mam już kilka propozycji:
            1.Dlaczego wszystko oprócz PIS jest chzujowe - rozmowa z J. Brudzińskim.
            2.Jacek Piechota, a gronkowiec - podobieństwa i różnice. Gościem audycji znana
            sanepidzianka Mirka M.
            3.Panie Redaktorze, niech Pan się nie wysila, ja powiem co trzeba -
            poseł_zawsze_obok_Jarka_choć_wyższy Joachim: o zaletach 4 RP.
            4.Szałowe fryzury na czas kampanii - była radna Mirosława opowie o najnowszych
            trendach w hairstylingu.
            • absztyfikant Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 11.08.06, 03:48
              To nie Piotr - uwierz mi na slowo:)
              • Gość: santor Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: 217.153.159.* 11.08.06, 05:26
                piszecie bzdury jakies
                Piotr Lichota nigdy nie pracowal w radiu ZET
                jesli juz to w RMF FM
                amen
      • felix_edmundowicz co się dziwisz? to elektorat Piechoty 10.08.06, 22:49
        czyli pseudosocjaldemokratyszczyki.
        Piotrek zrobił dziś manewr w audycji , w którym widzę przebłysk geniuszu.
        Dał się wypowiedzieć do bólu Arłukowiczowi jako pretorianinowi Piechoty i na
        tym zakończył rozmowę.
        Oni nie są przyzwyczajeni do takich rozmów w mediach, bo jeszcze są w nich ich
        ludzie, którzy wszystko zrobią aby się przylizać, jak np. zaproponować tego
        nieudacznika dwu-leworękiego do nagrody szczupaka.( oj Tomek nie darujesz mi
        tego ,że to pamiętam ,prawda?).
        Krótko z nimi i zapytać dlaczego łamią demokrację z Jakubem Szuminem i ile razy
        w tygodniu jest Wijas w Książnicy, aha i także co robi w Książnicy
        Heropolitański, kumpel Meyera.
        • Gość: jack daniels Re: co się dziwisz? to elektorat Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 01:42
          Nie przepadam za panem Lichotą, lewica mi blizsza sercu /bo nie każe np leżeć
          krzyżem i nie wzywa patrolu policji, gdy modelki sesje zdjęciowe na Wałach
          Chrobrego realizują/

ale dla mnie to "coup de grace" dla bufona, jakim jest lekarz pediatra

Panie Jacku P. zmień pan doktora - ten oszukuje...A do szefowania sztabem
          wyborczym to się bierze fachowców, nie gości którym własna autoreklama
          wazniejsza - obojętne czy to agent czy jurorowanie w wyborach miss

Sztandar wyprowadzić...
          • Gość: elektroda Re: co się dziwisz? to elektorat Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:13
            Jak Arłukowicz mógł z przekonaniem przedstawiać zalety Piechoty, jak on sam nie
            jest o tym przekonany. Arłukowicz uważa, że najlepszym kandydatem na prezydenta
            byłby sam ...Arłukowicz. Kandydatem oczywiście, bo wtedy można brylować i
            błyszczeć. Gorzej z rządzeniem miastem, ale byłoby to rządzenie w stylu
            Mariana - udział w uroczystościach i uśmiechy do małych dziewczynek
    • masaladosa Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 11.08.06, 10:10
      chwyt redaktora lichoty-choc prostacki i pozbawiony klasy
      okazal sie dosc skuteczny
      bartek dal sie zaskoczyc i wymamrotal-w dodatku powtarzajac sie
      absolutnie nieprzekonujaca laurke kandydata piechoty
      czym-moim zdaniem-zdyskwalifikowal sie jako szef sztabu wyborczego

tym niemniej calosc bardziej przypomina przepychanke slowna gdzie ktos bardzo
      sie spieszy aby komus cos udowodnic-nawet kosztem poziomu audycji-niz radiowy
      wywiad co wydaje sie malo profesjonalne

mdosa
    • Gość: bysio Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:47
      Rozmowy... pod śliniakiem.
      • Gość: Miernota Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:40
        Pod świniakiem, czyli Lichotą-miernotą
    • Gość: dfg Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:20
      dfg
    • Gość: ej Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.08.06, 09:43
      radio jest świetne a Wam /krytykującym/ gula skacze że skończyła się czerwonka
      na antenie - ha ;-)
    • Gość: józiek Lichota???? IP: *.chello.pl 13.08.06, 17:17
      Pseudo-dziennikarzyna Lichota to chory z nienawiści do Jacka P karaluch. Teraz
      się mści, za pamiętną debatę w śp. TV Gryf. Tam właśnie ( i nie tylko tam)
      pokazał swój kunszt dziennikarstwa. Wtedy też pan minister Jacek P. delikatnie
      dał Lichocie do zrozumienia, że wystartował z motyką na księżyc i próbował
      wpełznąć na wysoki jak na jego możliwości stołek. Publicznie dał mu przytczka w
      nos i zdeptał jego chorą ambicję bycia wielkim, znanym szczecińskim
      dziennikarzem rozliczającym wszystko i wszystkich ( ze szczególnym upodobaniem
      wszystkiego co mu sie kojarzyło z czerownym kolorem). Jak wieść gminna niesie
      Lichota miał w tym swój cel. A mianowicie, TV Gryf miała mu otworzyć furtkę do
      rady miasta.Tak, tak: LICHOTA WASZYM NAJLEPSZYM RADNYM - POGROMCA BARONóW,
      OBROńCA STOCZNI!!!! Podobno właśnie dla tego by jego gęba opatrzyła się
      szczecinianom brał udział w żałosnym programie "Naturalnie -ny Szczecin" gdzie
      zaśmiewał się z jeszcze bardziej żałosnych dowcipów. Wieść gminna także niesie,
      że to co teraz robi ma go wypromować jako... walczącego z układem!!! Poprawność
      politycza ma być katapultą na fotel szefa szczecińskiego O/TVP, a jak się tam
      nie uda, to na plakacie wyborczym będzie co wpisać...
      • Gość: egzegeza Re: Lichota???? IP: *.chello.pl 13.08.06, 19:44
        Nie śmiem stawać w szranki z Germanusem i jego "rozmówkami z misiem", ale wobec
        milczenia tego zacnego Forumowicza, z szacunkiem dla jego licentia poetica,
        przedstawiam taką oto bajeczkę:

Rozmowy z Puchatkiem
        - Kubusiu – Prosiaczek był wyraźnie zatroskany – ciebie już powołali a
        mnie coś nie chcą... Coś wiesz, dlaczego?
        Puchatek zasępił się przez chwilę i Prosiaczkowi wydawało się, że nawet zasnął,
        ale wnet przytomnie zapytał:
        - Co mówiłeś, Prosiaczku?
        - No wiesz – jąkał się Prosiaczek – że ten tego, że mnie jeszcze nie powołali.
        - Yhm... – zamruczał Puchatek
        - I ja nie wiem ... dlaczego...
        - Yhm...
        - Bo wiesz, Puchatku, może ja i jestem bardzo małym stworzonkiem, ale tak
        naprawdę jestem tygrysem.
        Puchatek zaczął baczniej przyglądać się Prosiaczkowi.
        - Tygrysem, powiadasz Prosiaczku? Jesteś Tygrysem? Więc kim jest Tygrys? Czy
        Tygrys jest tobą, czyli Prosiaczkiem?
        - Nie, nie! Tygrys jest Tygrysem. I ja też jestem Tygrysem. Zaraz ci to mogę
        udowodnić, Puchatku. Mogę bryknąć. O – tak. I jeszcze bardziej, Mogę brykać
        cały czas i wybrykać cały Stumilowy Las!
        - I Tygrysa też byś wybryknął?
        - Ja bym go wybryknął i przebryknął o dwa tygrysy.
        - Aha – Puchatek znów się zamyślił. – Tylko widzisz, mój Prosiaczku,
        problem jest w czym innym. Ty jesteś... no, może byłeś ... za miły.
        - ????
        - Tak, byłeś za miły. Zwłaszcza dla Kłapouchego.
        - Ale mi go było tak bardzo żal... Zwłaszcza, gdy przegrał wybory na
        właściciela najładniejszego ogona...
        - Ale ty byłeś dla niego za bardzo miły jeszcze przed wyborami. Ty nie byłeś
        przekonany, że najładniejszy ogon ma Królik. A to błąd. Nie byłeś przewidujący,
        Prosiaczku. A powoływani są tylko przewidujący i lojalni!
        - To co mam zrobić? – Prosiaczek był bliski łez.
        - Musisz się wykazać. Musisz udowodnić, że jesteś tygrysem i to tygrysem
        begnalskim, albo szalbozębnym! Musisz wybrykać bez litości każdego, kto nie
        jest krewnymiznajomym Królika!
        - Aha!
        - Musisz być dziki i nieokiełznany, i budzić strach i przerażenie niczym sonie
        hohonie!
        - Aha!!
        - Musisz być dzielny i mężny, i odważny, jak, jak...
        - Jak Krzyś?
        - Tak. To znaczy nie. Nie jak Krzyś. Krzyś już jest wybryknięty. Musisz
        być, jak... Bronek!
      • Gość: też dziennikarz Re: Lichota???? IP: *.globalconnect.pl 13.08.06, 20:56
        Piotrek nie przejmuj się tym, to znaczy że poszło dobrze, bo inaczej nie byłoby
        słowa. Arłukowicz z Piechotą rozjechani lokomotywą!!! A ci co wpisują te bzdury
        (bo jak to nazwać?) to dzienikarze chorzy z zazdrości, no i towarzysze
        przyzwyczajeni do mówienia o sukcesach w PR Szczecin. Skończyło się Wańki,
        Grisze i inne Sasze skończyło. A te "gminne wieści" dobre są do rozmówek w tym
        pseudodziennikarskim światku.
        • Gość: M. Re: Lichota???? IP: *.chello.pl 14.08.06, 02:20
          Ja się tak tylko nieśmiało zastanawiam, czego ci nieszczęśni dziennikarze
          zazdrościć mają?
          Bohaterskiej postawy wobec Arłukowicza? Odsłuchałem rozmowę - chamska to raczej
          była postawa.
          Pozycji zawodowej? Warsztatu?
          Popularności chwilowej po tej "rozmowie"?

No i ciekawią mnie ci towarzysze, Grisze i Wańki. O co chodzi?
    • Gość: ratan Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:20
      To była ciekawa w swojej konwencji rozmowa.I niepowtarzalna...:))))
      • Gość: edek od kredek Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: 62.69.214.* 20.08.06, 00:18
        A mnie się podobało było krótko, zwięźle i śmiesznie. I niekonwencjonalnie!
        Ciekaw jestem kto by miał odwagę by cos takiego zrobić! Niech żyje koniec
        słodkopierdzących rozmówek.
        • Gość: sprawiedliwy Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 11:14
          Gość portalu: edek od kredek napisał(a):

> Ciekaw jestem kto by miał odwagę by cos takiego zrobić! Niech żyje koniec
          > słodkopierdzących rozmówek.

niesamowita odwaga, dokopać z przyzwoleniem PIS przeciwnikowi PIS w radio
          rządzonym przez PIS
          taka sama odwaga jak za komuny krzyczeć na ulicy "precz z wrogami komuny" :)))))
          • Gość: jaja Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 20.08.06, 12:09
            Szczyt marzeń szczecińskich dziennikarzy być z politykiem per ty, wypić z nim
            wódeczkę i broń Boże mu nie dokopać, no w końcu postawił kolejkę i pozwolił
            poklepać się po ramieniu. A co do dowalania SLD-owcom- odsłuchajcie wszystkie
            rozmowy i zobaczcie, że wszyscy traktowani są jednakowo.
            • Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 12:17
              zobaczcie, że wszyscy traktowani są jednakowo.
              z małym wyjątkim , posłaniki M.M.
              • Gość: egzegeza Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 20.08.06, 23:51
                Z posłanką MM to red. Lichota akurat pod krawatem nie rozmawiał. Ale wystarczy
                porównać np. z jakże ugrzecznioną rozmową z posłem Nitrasem - ani jednego
                pytania np. o jego zaangażowanie w temacie SKOK-ów, brak kluczowego pytania o
                źródła finansowania kamapanii stowarzyszenia w rejestracji kierowanego przez
                P.Krzystka kandydata PO na prezydenta Sz-na promującej m.in. urzędnika
                Obryckiego, za to dużo gadania o d...e maryni - "Czy Zaremba jest pana kolegą,
                bo powiedział, że jest"... a chwilę później S.Nitras do P.Lichoty "panie
                redaktorze, przecież znamy się nie od dziś...". Co to ma być? "Życie na
                gorąco", "Czas na relax", a może "Twoje (Sławku) imperium"? Do tego wzajemne
                podniecanie się sprawami sprzed roku: laptopy dla radnych. Szkoda, że zaden z
                kolegów wspominając tamte czasy (kampanii parlementarnej) nie zająknął się, że
                spośród WSZYSTKICH (aż!) DWÓCH radnych PO w sejmiku jeden narobił szumu w
                mediach, że laptopa nie chce, a drugi jako jeden z pierwszych swojego laptopka
                odebrał... Zaraz, zaraz, jak to Kaczyński nazwał? Łże-elity...
                • Gość: lalunia Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:44
                  Gość portalu: egzegeza napisał(a):

> Z posłanką MM to red. Lichota akurat pod krawatem nie rozmawiał

za to bardzo często rozmawiał w TV Gryf, same rodzyneczki
                  • Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 21.08.06, 19:24
                    dziś chyba słyszałem w radio Szczecin posłankę Masłowską
                    • Gość: ucho ciekawostka taka: IP: *.chello.pl 07.10.06, 02:05
                      :ciekawym jak na to wszystko reaguje koleżka lekarza-agenta , szef informacji w
                      PRS Tomek Chaciński?????? pod prawicową Soską taki koleżka komuchów? hehehe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka