Gość: szczecinianin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 09:13 co sądzicie o rozmowie z Bartoszem Arłukowiczem ze sztabu wyborczego Jacka Piechoty z dziennikarem PR w audycji "ROZMOWY POD KRAWATEM" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lichota - miernota Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:04 Lichota pokazł, że jest dziennikarzem miernym, tendencyjnym i wchodzącym w dupę rządzącym. Było to chamskie i prymitywne. Soska zapewne jest z tego dumny, bo w innym przypadku naczelny już dawno by takiego g... pogonił z Niedziałkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In God We Trust Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chrobry.pl 10.08.06, 10:19 Niestety, zgadzam się. P. Lichota lekceważy przeciwników, bo przecież to nie rozmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:48 zachowanie Lichoty było po prostu chamskie, on tylko z posłanką Masłowską rozmawia "merytorycznie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:29 Miernota z niego była zawsze, co udowodnił w TV Gryf siedząc rozwalony na kanapie i śmiejący się z własnych dowcipów i jego nieco przygłupawych kumpli. Taka miernota miała być szefem TV??? A może dlatego tak się chamsko zachował, bo chciał pokazać PiSowcom, że jest mierny, ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:14 nie jestem zwolennikiem Arłukowicza, ale to co pokazał Lichota to skandal, faktycznie radio Szczecin schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 13:46 za to ma bardzo merytoryczna radę nadzorczą, a pan redaktor ma tam swojego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:52 xxtoja napisała: > za to ma bardzo merytoryczna radę nadzorczą, a pan redaktor ma tam swojego > człowieka. mówisz o Martusi ? Skład Rady Nadzorczej V kadencji: Artur Kubaj - przewodniczący Mirosław Kozłowski - za-ca przewodniczącego Marta Giezek - sekretarz Dariusz Wąs Tomasz Andrzej Prokurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:23 Lichota na prezydenta !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:31 Poważnie i kraj się nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randal Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.chello.pl 10.08.06, 13:04 Olejcie Radio Szczecin i idżcie do innego podobno tu co metr to inna stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:13 No tak tylko, że na to radio płacimy abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.chello.pl 10.08.06, 13:30 Dla tych, którzy nie słyszeli: www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/601.mp3 Ja myślę, że Pan Redaktor wyprzedza czas. Pokazał, jak powinno wyglądać "rzetelne" PiSiaste dziennikarstwo. Za jakiś czas Kartofel wręczy mu order Budowniczego IV RP-PRL za szczególne zasługi na froncie walki ideologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły dyrektor Re: zlikwidowac media publiczne i będzie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:42 to mówiłem Ja , nadredaktor Lichota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:20 o jakiej cenzurze piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:26 O tej , która uniemożliwiła odsłuchanie tego pliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:27 dziwne, ja słyszę bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.chello.pl 10.08.06, 14:28 Spróbuj kliknąć prawym kl myszy na linku i "zapisz element docelowy". Wtedy cenzura się wyłączy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Cenzura w PR juz uniemożliwiła odsłuchanie te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:32 Przerwało w trakcie odsłuchiwania. Po moim wpisie na tym forum na ten temat , jak się spodziewałem Pan i Władca :-) Cenzor uruchomił ponownie. A mówią, że nikt nie czyta tego foruma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: 80.72.196.* 10.08.06, 14:45 Zgadzam sie 2 razy ta sama bajka :) i tylko w 1 min. A tak na marginesie powyższe wypowiedzi jakby z jednego adresu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:54 POległ ? Nie sądzę. Martwiący jest poziom dziennikarstwa publicznego. Dokopac też trzeba umieć na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: fajna audycja, szef sztabu Piechoty poległ :- IP: *.system.szczecin.pl 10.08.06, 16:01 Gość portalu: Galoty napisał(a): Dokopac > też trzeba umieć na poziomie. do tego trzeba inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 10.08.06, 16:23 "już?" - dał się obciąć jak szkolniak - drugi raz juz ten numer się nie uda, ale numer jest wzorcowy,. Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 16:25 jak Lichota to lichota...czego tu się spodziewać? rzetelnego dziennikarstwa? przecież same nazwisko wskazuje z czym mamy do czynienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKa Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 16:30 Pan red. Lichota to po prostu porażka PR Szczecin. Poziom warsztatu dziennikarskiego jaki prezentuje jest poniżej krytyki. Pan redaktor, jak i jego audycja, to totalne dno!! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! 10.08.06, 16:49 Piotrek, no jestem zachwycony,uważam że Arłukowicz sam wbił gola Słońcu Gospodarki! Słońce Gospodarki co wyrwał DELLa z Goleniowa został przedstawiony jako kreator nowych inwestorów w regionie, Kosmiczny Umysł ,który umożliwił niekaranie fałszerzy paliw na stacjach swoim katastrofalnym rozporządzeniem w sprawie jakosci paliw - uwaga !: wydanym "omyłkowo" w ostatnich dniach urzędowania. Dla mnie super! profesjonalnie i w rękawiczkach Piotr Lichota dał możliwość wypowiedzenia się pretorianinowi Piechoty. Jednak Piotr to klasa! oczywiście pozdrowionka dla P.L. od starego kolegi felixa_edmundowicza! ps jeszcze raz : cymesik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.chello.pl 10.08.06, 17:01 > jeszcze raz : cymesik! No to pierwszą nominację do Kaczego Pulitzera już mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁUCHACZ bis Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:07 Ten edmundowicz to taki sam młot jat ta Lichota, która pokazała jakie ma poglądy, a to w publicznym radio jest niedopuszczalne. Ale skoro Soska to toleruje, to niech dołują radio. Ja na szczęście abonementu już nie płacę, by popierać takie dno dziennikarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 17:31 SUPER! Dzisiejszą audycją Lichota, a właściwie to jego gośc, pokazał co tak naprawdę ma do zaoferowania kandydat lewicy na prezydenta naszego miasta. Ten minutowy wierszyk szefa sztabu Piechoty to był jeden wielki bełkot co gorsza nie podparty faktami. Oto jak można obnażyć całą prawdę o tak "poważnym" kandydacie właściwie nie zadając pytań :) BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! 10.08.06, 17:40 racja! powinni raczej mieć pretensje do Arłukowicza że się zbłaźnił,a nie czepiać się Piotra , który dał szansę na wypowiedzenie tego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: Piotrek! Dla mnie bomba !!!! super !!! IP: *.system.szczecin.pl 10.08.06, 18:38 > Jednak Piotr to klasa! > oczywiście pozdrowionka dla P.L. od starego kolegi felixa_edmundowicza! mówienie do siebie , to objaw choroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:23 Piotr Lichota wdeptał w ziemię szczecińskiego pseudogwiazdora Arłukowicza. To był najlepszy numer, jaki mógł zrobić dziennikarz takiemu bufonowi! Mam nadzieję, że Piechota zaatakuje teraz Piotra Lichotę, co temu drugiemu wyjdzie tylko na dobre. Piotr Lichota pokazał, że nie ma co się bać komunistów i że ich czasy już się skończyły. Miejmy nadzieję, że normalni ludzie poczują się w końcu pewnie w swoim własnym państwie, a nie będą zastraszani i zastraszeni. Na razie strach przed utratą posady,przed kontrolą, przed czymś trudnym do określenia jest paraliżujący, ale Piotr Lichota udowodnił, że nie ma się czego bać!!! Moi drodzy, dzisiaj upadła komuna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek111 Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 10.08.06, 21:40 Ty total jakiś chory jesteś. Właśnie idzie komuna a ty jak Szczepkowska wrzeszczysz a potem jak ona będziesz się wstydził.To było chore- cała ta "audycja" Napisz ,że uniżony sługa jesteś , czy tam pislovemen czy tam coś. Po co się tak kOMPROMITOWAć nawet anonimowo:))i uzywac słów zarezerwowanych na wieksze okazje a nie dla jakiegoś patałacha. Jak komuna padnie to się dowiesz. Tyle ,że nie przez następne cztery lata. Na razie się lepiej zadekuj, bo bedzie "lepiej".A co do strachu, widzę ,że do tej pory się bałeś.Pytanie tylko czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:23 Ja nie jestem chory. Jestem zupełnie zdrowy. Zdrowy i zadowolony, że komuna powoli, powolutku zdycha i że normalni ludzie mogą się przestać bać. Zgadzam się z tobą, że Szczepkowska powinna się wstydzić, że tak szybko ogłosiła upadek komuny. Zresztą odpokutowała to mocno. Ale teraz już ma to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
obiuankenobi Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 20.08.06, 13:15 Gość portalu: total napisał(a): Piotr Lichota pokazał, że nie ma co się bać komunistów i że ich czasy już się skończyły. Czy naprawdę uważasz, że odwagą jest flekować przeciwnika PIS, w radiu rządzonym przez PIS, w kraju rządzonym przez PIS, z prezydentem kraju z PIS, i to przez dziennikarza (sic!), któremu aż wazelina wyłazi każdym otworem, żeby tylko PIS się przypodobać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:02 Lichota dał się sie wpuścić w kanał! W rozmowach pod krawatem 06.10.2006r. spotakał się z burmistrzem Gryfina Henrykiem Piłatem oskarżonym o poświadczenie nieprawdy i fałszowanie dokumentów ( proces 18.10.2006r.). Spryciarz wpuściła pana redaktora w kanał, bo najlepsza obroną jest atak. Burmistrz chciał odwrócić uwagę od swojego procesu, twierdząc, że jest niewinny , mimo postawinych zarzutów i sprawy w sądzie. Ale BEZ sądu stwierdził, że Wojciech Długoborski , jego poprzednik to na pewno jest winny, sądy i prokuratura stronnicze, a cały śiat jest "be", bo on święty! Obaj panowie mają fobię na temat Długoborskiego , ale żeby Lichota dał się potraktować jak element w grze wyborczej Henryka P.? Żeby własnymi rękoma chciał wybielać faceta, który mógłby być dla Lichoty tematem "z kronik organów ścigania" na najbliższe parę lat i jeszcze nagrody by dostał z dziennikarską przenikliwość. Panie Lichota, niech Pan przyłoży ucho w Gryfinie na temat Henryka P., to Panu ucho spuchnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pam.szczecin.pl 10.08.06, 21:42 Brawo Lichota! Wyślizgałeś tego pseudogwiazdora jak ostatniego leszcza! Na pochybel komuchom i ich wazeliniarzom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 10.08.06, 22:11 Bartek sie spalił to prawda ! ale lichota zachował się po chamsku ! To nie TV gryf tylko" kiedyś" profesjonalne radio a teraz ....... banda tandeciarzy, speleniących nieuków głupich panienek i niedouczonych redaktorków ...... Kiedyś i to zupełnie nie tak dawno, żeby być dziennikarzem trzeba było mieć wykształcenie wyższe traz prawie jak w :komunie "nie studia leczukłady zrobią z Ciebie dziennikarza". Dzienikarza NIE to tylo ludzie, którzy robią co im się każe a za parę groszy wierszówki "u cioci na imieninach szukaja sensacji" To banda nierobów sensatów gburów ....... a szkoda pisać zbyt długo sie uczyłem, żeby teraz patrzec na to się soba reprezentują moi koledzy po fachu przynajmiej z wyształcenia. ś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:03 Oczywiscie jak zawsze opluwający nie dali ani jednego merytorycznego uzasadnienia swojego krytykanctwa. Pomogę wam (zwłaszcza tym na urlopach chorobowych, którym się koryto urwało). 1. Piotr Lichota nie obraził ani jednym słowem swojego rozmówcy 2. Kiedy usłyszał, że Arłukowicz może mówić całą godzinę - pozwolił mu na to, ale sld-owski karabin szybko stracił amunicję i w minutę się wyprztykał 3. Nikt z jego rozmówców do tej pory, nie dostał aż 10 minut na mówienie o swoich sukcesach- może kandydat lewicy ich nie ma 4. Nikt w tym mieście nie zadał do tej pory takich pytań- bo wszędzie jest towarzystwo wzajemnej adoracji, albo paniczny strach przed Jackiem i drużyną 5. Może wreszcie kandydat lewicy puknie się w czoło i zrozumie, że dziennikarza się nie atakuje 6. Przesłuchałem dziś wszystkich rozmów Lichoty zamieszczonych na stronie internetowej PR- ja nie zauważyłem aby kogoś oszczędzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:47 Gość portalu: koko napisał(a): > 5. Może wreszcie kandydat lewicy puknie się w czoło i zrozumie, że dziennikarza > > się nie atakuje tak więc to znów prywatna, chamska wojenka "dziennikarza", szkoda,że za nasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:14 ja tam wole ZLOTE PRZEBOJE...a to w ogole ktos tego radia slucha poza politykami? jakies pereferyjne problemy podnosicie..kogo to interesuje? nie ma co do garnka wlozyc a wy o jakis krawatach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:38 Prymitywizm Lichoty polegał na tym, że w audycji zadaje się pytania, a nie dopuszcza się, by szef kampanii prezydenckiej wykorzystywał czas na reklamę swego kandydata. Za to się płaci pieniądze, a czas kampanii jeszcze nie nadszedł. A co będzie, gdy kolejny szef kampanii innego kandydata przyjedzie do studia i będzie chciał skorzystać z tego co debil Lichota zaproponował Arłukowiczowi? To że Lichota jest prymitywem wiedzą wszyscy, a najbradziej dzieciaki na Słonecznym, którzy już rok temu nasmarowali sprayem na murze co myślą o redaktorku - wówczas radia Zet. Ten zakazywał im grać w piłkę na osiedlu, więc napisali co o nim myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy r e w e l a c j a ! IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:45 r e w e l a c j a ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: total Re: r e w e l a c j a ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:47 Potwierdzam: RE WE LA CJA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:42 przepraszam..... debil, cham itd. to chyba obrażliwe słowa, czy ktos moderuje to forum?????????????? mozna bezkarnie obrażac w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz bis Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:44 A jak nazwać to co zrobił Lichota? To nie dziennikarstwo. To jasne pokazanie jakie się ma poglądy polityczne i czyją stronę się trzyma w publicznym - NIE PRYWATNYM - radio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 10.08.06, 22:48 słuchaczu bis a gdzie protestowałeś jak sdlówka pierdoły mi opowiadała, a cenzura była już na poziomie doboru gości. tu cyrk był z klasą, bez zagadania i przerywania gościowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: total Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:52 A co on zrobił takiego? Dał Arłukowiczowi, szefowi sztabu kandydata SLD na prezydenta Jacka Piechoty, możliwość zaprezentowania tego kandydata w czasie 10 min. Szef sztabu zaprezentował osiągnięcia oraz program kandydata Jacka Piechoty w 50 sek. Widocznie nic więcej nie miał do powiedzenia. Można mieć pretensję do szefa sztabu bo nawet nakłamać nie umiał więcej oraz do kandydata, że niewiele dobrego można o nim powiedzieć, ale nie do dziennikarza. Dziennikarza dał szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:14 czy ktos slucha tej audycji? jakies tlumy czy co/ jaka monika olejnik to prowadzi ze tyle sie mowi/regionalny program na poziomie paru procent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 11.08.06, 03:40 Gość portalu: total napisał(a): > A co on zrobił takiego? Dał Arłukowiczowi, szefowi sztabu kandydata SLD na > prezydenta Jacka Piechoty, możliwość zaprezentowania tego kandydata w czasie 10 > > min. Szef sztabu zaprezentował osiągnięcia oraz program kandydata Jacka > Piechoty w 50 sek. Widocznie nic więcej nie miał do powiedzenia. Można mieć > pretensję do szefa sztabu bo nawet nakłamać nie umiał więcej oraz do kandydata, > > że niewiele dobrego można o nim powiedzieć, ale nie do dziennikarza. Po pierwsze - felixie, albo nawet sam piotrze - nie uchodzi. Po drugie - jak w ten sam sposób p.redaktor "zrobi" szefa kampanii Lubińskiej, oraz szefa kampanii Krzystka - to będę skłonny zastanowić się nad tymi daremnymi próbami mitologizowania chamstwa pana redaktora L. A co do tego: > Dziennikarza dał szansę Dziennikarz dałby szansę, gdyby na początku (!!) rozmowy zaznaczył swoje intencje. W momencie, gdy karty odkrył dopiero na koniec, wyszły z niego prawdziwe zamiary: dowalenie Piechocie, nawet za cenę własnej kompromitacji. Z kompromitacją wyszło doskonale, z dowaleniem nie bardzo. Arłukowicz powiedział co miał powiedzieć i zrobił to poprawnie. Co mógł innego zrobić przy takiej "klasie" gospodarza audycji? Ciekawe jakie będą kolejne masłowsko-brudzińskie poranne rozmowy w wykonaniu Pana Redaktora. Mam już kilka propozycji: 1.Dlaczego wszystko oprócz PIS jest chzujowe - rozmowa z J. Brudzińskim. 2.Jacek Piechota, a gronkowiec - podobieństwa i różnice. Gościem audycji znana sanepidzianka Mirka M. 3.Panie Redaktorze, niech Pan się nie wysila, ja powiem co trzeba - poseł_zawsze_obok_Jarka_choć_wyższy Joachim: o zaletach 4 RP. 4.Szałowe fryzury na czas kampanii - była radna Mirosława opowie o najnowszych trendach w hairstylingu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 11.08.06, 03:48 To nie Piotr - uwierz mi na slowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santor Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: 217.153.159.* 11.08.06, 05:26 piszecie bzdury jakies Piotr Lichota nigdy nie pracowal w radiu ZET jesli juz to w RMF FM amen Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz co się dziwisz? to elektorat Piechoty 10.08.06, 22:49 czyli pseudosocjaldemokratyszczyki. Piotrek zrobił dziś manewr w audycji , w którym widzę przebłysk geniuszu. Dał się wypowiedzieć do bólu Arłukowiczowi jako pretorianinowi Piechoty i na tym zakończył rozmowę. Oni nie są przyzwyczajeni do takich rozmów w mediach, bo jeszcze są w nich ich ludzie, którzy wszystko zrobią aby się przylizać, jak np. zaproponować tego nieudacznika dwu-leworękiego do nagrody szczupaka.( oj Tomek nie darujesz mi tego ,że to pamiętam ,prawda?). Krótko z nimi i zapytać dlaczego łamią demokrację z Jakubem Szuminem i ile razy w tygodniu jest Wijas w Książnicy, aha i także co robi w Książnicy Heropolitański, kumpel Meyera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels Re: co się dziwisz? to elektorat Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 01:42 Nie przepadam za panem Lichotą, lewica mi blizsza sercu /bo nie każe np leżeć krzyżem i nie wzywa patrolu policji, gdy modelki sesje zdjęciowe na Wałach Chrobrego realizują/ ale dla mnie to "coup de grace" dla bufona, jakim jest lekarz pediatra Panie Jacku P. zmień pan doktora - ten oszukuje...A do szefowania sztabem wyborczym to się bierze fachowców, nie gości którym własna autoreklama wazniejsza - obojętne czy to agent czy jurorowanie w wyborach miss Sztandar wyprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektroda Re: co się dziwisz? to elektorat Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 07:13 Jak Arłukowicz mógł z przekonaniem przedstawiać zalety Piechoty, jak on sam nie jest o tym przekonany. Arłukowicz uważa, że najlepszym kandydatem na prezydenta byłby sam ...Arłukowicz. Kandydatem oczywiście, bo wtedy można brylować i błyszczeć. Gorzej z rządzeniem miastem, ale byłoby to rządzenie w stylu Mariana - udział w uroczystościach i uśmiechy do małych dziewczynek Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate 11.08.06, 10:10 chwyt redaktora lichoty-choc prostacki i pozbawiony klasy okazal sie dosc skuteczny bartek dal sie zaskoczyc i wymamrotal-w dodatku powtarzajac sie absolutnie nieprzekonujaca laurke kandydata piechoty czym-moim zdaniem-zdyskwalifikowal sie jako szef sztabu wyborczego tym niemniej calosc bardziej przypomina przepychanke slowna gdzie ktos bardzo sie spieszy aby komus cos udowodnic-nawet kosztem poziomu audycji-niz radiowy wywiad co wydaje sie malo profesjonalne mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysio Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:47 Rozmowy... pod śliniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miernota Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:40 Pod świniakiem, czyli Lichotą-miernotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:20 dfg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.08.06, 09:43 radio jest świetne a Wam /krytykującym/ gula skacze że skończyła się czerwonka na antenie - ha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józiek Lichota???? IP: *.chello.pl 13.08.06, 17:17 Pseudo-dziennikarzyna Lichota to chory z nienawiści do Jacka P karaluch. Teraz się mści, za pamiętną debatę w śp. TV Gryf. Tam właśnie ( i nie tylko tam) pokazał swój kunszt dziennikarstwa. Wtedy też pan minister Jacek P. delikatnie dał Lichocie do zrozumienia, że wystartował z motyką na księżyc i próbował wpełznąć na wysoki jak na jego możliwości stołek. Publicznie dał mu przytczka w nos i zdeptał jego chorą ambicję bycia wielkim, znanym szczecińskim dziennikarzem rozliczającym wszystko i wszystkich ( ze szczególnym upodobaniem wszystkiego co mu sie kojarzyło z czerownym kolorem). Jak wieść gminna niesie Lichota miał w tym swój cel. A mianowicie, TV Gryf miała mu otworzyć furtkę do rady miasta.Tak, tak: LICHOTA WASZYM NAJLEPSZYM RADNYM - POGROMCA BARONóW, OBROńCA STOCZNI!!!! Podobno właśnie dla tego by jego gęba opatrzyła się szczecinianom brał udział w żałosnym programie "Naturalnie -ny Szczecin" gdzie zaśmiewał się z jeszcze bardziej żałosnych dowcipów. Wieść gminna także niesie, że to co teraz robi ma go wypromować jako... walczącego z układem!!! Poprawność politycza ma być katapultą na fotel szefa szczecińskiego O/TVP, a jak się tam nie uda, to na plakacie wyborczym będzie co wpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: Lichota???? IP: *.chello.pl 13.08.06, 19:44 Nie śmiem stawać w szranki z Germanusem i jego "rozmówkami z misiem", ale wobec milczenia tego zacnego Forumowicza, z szacunkiem dla jego licentia poetica, przedstawiam taką oto bajeczkę: Rozmowy z Puchatkiem - Kubusiu – Prosiaczek był wyraźnie zatroskany – ciebie już powołali a mnie coś nie chcą... Coś wiesz, dlaczego? Puchatek zasępił się przez chwilę i Prosiaczkowi wydawało się, że nawet zasnął, ale wnet przytomnie zapytał: - Co mówiłeś, Prosiaczku? - No wiesz – jąkał się Prosiaczek – że ten tego, że mnie jeszcze nie powołali. - Yhm... – zamruczał Puchatek - I ja nie wiem ... dlaczego... - Yhm... - Bo wiesz, Puchatku, może ja i jestem bardzo małym stworzonkiem, ale tak naprawdę jestem tygrysem. Puchatek zaczął baczniej przyglądać się Prosiaczkowi. - Tygrysem, powiadasz Prosiaczku? Jesteś Tygrysem? Więc kim jest Tygrys? Czy Tygrys jest tobą, czyli Prosiaczkiem? - Nie, nie! Tygrys jest Tygrysem. I ja też jestem Tygrysem. Zaraz ci to mogę udowodnić, Puchatku. Mogę bryknąć. O – tak. I jeszcze bardziej, Mogę brykać cały czas i wybrykać cały Stumilowy Las! - I Tygrysa też byś wybryknął? - Ja bym go wybryknął i przebryknął o dwa tygrysy. - Aha – Puchatek znów się zamyślił. – Tylko widzisz, mój Prosiaczku, problem jest w czym innym. Ty jesteś... no, może byłeś ... za miły. - ???? - Tak, byłeś za miły. Zwłaszcza dla Kłapouchego. - Ale mi go było tak bardzo żal... Zwłaszcza, gdy przegrał wybory na właściciela najładniejszego ogona... - Ale ty byłeś dla niego za bardzo miły jeszcze przed wyborami. Ty nie byłeś przekonany, że najładniejszy ogon ma Królik. A to błąd. Nie byłeś przewidujący, Prosiaczku. A powoływani są tylko przewidujący i lojalni! - To co mam zrobić? – Prosiaczek był bliski łez. - Musisz się wykazać. Musisz udowodnić, że jesteś tygrysem i to tygrysem begnalskim, albo szalbozębnym! Musisz wybrykać bez litości każdego, kto nie jest krewnymiznajomym Królika! - Aha! - Musisz być dziki i nieokiełznany, i budzić strach i przerażenie niczym sonie hohonie! - Aha!! - Musisz być dzielny i mężny, i odważny, jak, jak... - Jak Krzyś? - Tak. To znaczy nie. Nie jak Krzyś. Krzyś już jest wybryknięty. Musisz być, jak... Bronek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też dziennikarz Re: Lichota???? IP: *.globalconnect.pl 13.08.06, 20:56 Piotrek nie przejmuj się tym, to znaczy że poszło dobrze, bo inaczej nie byłoby słowa. Arłukowicz z Piechotą rozjechani lokomotywą!!! A ci co wpisują te bzdury (bo jak to nazwać?) to dzienikarze chorzy z zazdrości, no i towarzysze przyzwyczajeni do mówienia o sukcesach w PR Szczecin. Skończyło się Wańki, Grisze i inne Sasze skończyło. A te "gminne wieści" dobre są do rozmówek w tym pseudodziennikarskim światku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Lichota???? IP: *.chello.pl 14.08.06, 02:20 Ja się tak tylko nieśmiało zastanawiam, czego ci nieszczęśni dziennikarze zazdrościć mają? Bohaterskiej postawy wobec Arłukowicza? Odsłuchałem rozmowę - chamska to raczej była postawa. Pozycji zawodowej? Warsztatu? Popularności chwilowej po tej "rozmowie"? No i ciekawią mnie ci towarzysze, Grisze i Wańki. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratan Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:20 To była ciekawa w swojej konwencji rozmowa.I niepowtarzalna...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek od kredek Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: 62.69.214.* 20.08.06, 00:18 A mnie się podobało było krótko, zwięźle i śmiesznie. I niekonwencjonalnie! Ciekaw jestem kto by miał odwagę by cos takiego zrobić! Niech żyje koniec słodkopierdzących rozmówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 11:14 Gość portalu: edek od kredek napisał(a): > Ciekaw jestem kto by miał odwagę by cos takiego zrobić! Niech żyje koniec > słodkopierdzących rozmówek. niesamowita odwaga, dokopać z przyzwoleniem PIS przeciwnikowi PIS w radio rządzonym przez PIS taka sama odwaga jak za komuny krzyczeć na ulicy "precz z wrogami komuny" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.globalconnect.pl 20.08.06, 12:09 Szczyt marzeń szczecińskich dziennikarzy być z politykiem per ty, wypić z nim wódeczkę i broń Boże mu nie dokopać, no w końcu postawił kolejkę i pozwolił poklepać się po ramieniu. A co do dowalania SLD-owcom- odsłuchajcie wszystkie rozmowy i zobaczcie, że wszyscy traktowani są jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 12:17 zobaczcie, że wszyscy traktowani są jednakowo. z małym wyjątkim , posłaniki M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.chello.pl 20.08.06, 23:51 Z posłanką MM to red. Lichota akurat pod krawatem nie rozmawiał. Ale wystarczy porównać np. z jakże ugrzecznioną rozmową z posłem Nitrasem - ani jednego pytania np. o jego zaangażowanie w temacie SKOK-ów, brak kluczowego pytania o źródła finansowania kamapanii stowarzyszenia w rejestracji kierowanego przez P.Krzystka kandydata PO na prezydenta Sz-na promującej m.in. urzędnika Obryckiego, za to dużo gadania o d...e maryni - "Czy Zaremba jest pana kolegą, bo powiedział, że jest"... a chwilę później S.Nitras do P.Lichoty "panie redaktorze, przecież znamy się nie od dziś...". Co to ma być? "Życie na gorąco", "Czas na relax", a może "Twoje (Sławku) imperium"? Do tego wzajemne podniecanie się sprawami sprzed roku: laptopy dla radnych. Szkoda, że zaden z kolegów wspominając tamte czasy (kampanii parlementarnej) nie zająknął się, że spośród WSZYSTKICH (aż!) DWÓCH radnych PO w sejmiku jeden narobił szumu w mediach, że laptopa nie chce, a drugi jako jeden z pierwszych swojego laptopka odebrał... Zaraz, zaraz, jak to Kaczyński nazwał? Łże-elity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalunia Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:44 Gość portalu: egzegeza napisał(a): > Z posłanką MM to red. Lichota akurat pod krawatem nie rozmawiał za to bardzo często rozmawiał w TV Gryf, same rodzyneczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: słyszeliście audycję w PR rozmowy pod krawate IP: *.system.szczecin.pl 21.08.06, 19:24 dziś chyba słyszałem w radio Szczecin posłankę Masłowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho ciekawostka taka: IP: *.chello.pl 07.10.06, 02:05 :ciekawym jak na to wszystko reaguje koleżka lekarza-agenta , szef informacji w PRS Tomek Chaciński?????? pod prawicową Soską taki koleżka komuchów? hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś