milutka31 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? 14.11.05, 19:22 Ja byłam u niego na wizycie9w poliklinice) w zastępstwie za innego lekarza i chyba nie był z tego powodu zadowolony, a i ja z niego nie byłam zadowolona. Zapisał mi tabletki antykoncepcyjne przy hiperprolaktynemii, a nie moge ich brać i wogle nic a nic nie wytłumaczył a ja byłam przerażona wynikami z jakimi przyszłam. Ale potem pobiegłam szybciutko do swojego ginia -prywatnie - i było już ok. Z kolei moja siostra była z niego bardzo zadowolona- chodzila do niego prywatnie.Miala operacje usunięcia mięśniaka. Odpowiedz Link
karolka801 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? 15.11.05, 08:16 Dla mnie spoko.Chodzę do niego prywatnie od pół roku.Mam ten sam problem jak wszystkie na tym forum.Czy pomoże,tego niewiem.Wcześniej usunął mi laserowo nadżerkę,z którą się zmagałam od dłuższego czasu.Jak narazie oki.Moja koleżanka już po pierwszej wizycie stwierdziła że nastawiony jest na kasę,może ma trochę racji.Najważniejsze jest żeby pomógł.Powoli szykuje mnie na drożność jajowodów.Proponował mi już inseminację,chociaż wydaje mi się to trochę za szybko,to dopiero mój 10 cykl starań(a już powoli wymiękam)!!! Odpowiedz Link
gwiazdka1001 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? 15.11.05, 22:52 Mi też zaproponował udrożnianie jajowodów,zaraz po laparoskopii,{albo w trakcie,nie wiem'}ale z ta kasą to chyba racja....ale cóż,zrobił na mnie dobre wrażenie,bo zdiagnozował mnie od razu,a wcześniej juz byłam u innych i nic nie powiedzieli. Sama nie wiem,spróbuję,chociaż wkurzaja mnie jego kolejki w szpitalu na zabieg. A ile bierze w Lublinie? Ja płacę 80 z usg.I w którym szpitalu przyjmuje? Bo ja nie z Lublina,on pracuje w innych miastach też. Pa. Odpowiedz Link
karolka801 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? 16.11.05, 07:44 Ja też nie jestem z Lublina.Za wizytę płacę 60 zł.z usg.Co do kolejek to masz zupełną rację,mój najbliższy termin na drożność jajowodów to może styczeń,nieźle co!Pewnie będę miała to robione w klinice na Jaczewskiego,a gdzie więcej przyjmuje tego niwiem.Narazie cierpliwie czekam,teraz wysłałam mężulka oby się przebadał)))później zobaczymy.Mam nadzieję że chociaż u niego wszystko ok.A u ciebie który cykl strań o dzidziusia?Tak na marginesie to liczę że ten Wróbelek mi pomożePozdrawiam Odpowiedz Link
gwiazdka1001 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? 22.11.05, 21:47 Ja dopiero niedawno zaczęłam sie u niego leczyć,drogo to trochę wychodzi,bo badanie z usg-80,leki i inne badania krwi to troche naleci na miesiac,tym bardziej,że progesteron 55 kosztuje a 2 razy w cyklu musze robic. Ale mam jakąś iskierkę,że dobrze trafiłam...tfu...nie zapeszać!!!Ja staram sie 3 lata,u niego 3 cykl,biore tak jak większośc Clo i to daje mi jakaś nadzieje. Ciekawa jestem czy z tobą tez tak żartuje jak tu z nami...!!!!m ciągle gada jak nawiedzony,jest smieszny,ale potrafi podtrzymac na duchu i daje nadzieję,co nie? Myśle,ze jest ok. Odpowiedz Link
Gość: fifi Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:14 życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link
Gość: mpalka6 Re: Wróbel z Lublina,znacie go? co o nim wiecie? IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 27.03.06, 00:43 piszecie o tym, ktory jest asystentem prof Rechbergera ? Odpowiedz Link