mmyszka78 20.04.08, 12:53 witam postanowiliśmy zrobić ivf i zastanawiam się nad wyborem lekarza kogo polecacie może miałyście doświadczenia z tymi lekarza z ivf pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmyszka78 Re: wrocław invimed Gizler czy wickiewicz ?! 20.04.08, 13:39 mmyszka78 napisała: > witam postanowiliśmy zrobić ivf i zastanawiam się nad wyborem lekarza kogo > polecacie może miałyście doświadczenia z tymi lekarza z ivf > > pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link
Gość: klin Re: wrocław invimed Gizler czy wickiewicz ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:15 invimed warszawa Odpowiedz Link
ewa.sz3 Re: wrocław invimed Gizler czy wickiewicz ?! 21.04.08, 17:21 myślę, że tak naprawdę to nie ma większego znaczenia - bo i tak większość "przypadków" konsultują między sobą. Ja jestem akurat u dr Wickiewicz po udanym programie ICSI -także szczerze polecam Wrocław. pozdrwiam e. Odpowiedz Link
iw80 Re: wrocław invimed Gizler czy wickiewicz ?! 22.04.08, 11:06 ja byłam stymulowana u dr gizlera (sam zabieg icsi w warszawie) i szczerze nie polecam. zostałam poważanie przestymulowana. pobrano 32 komórki. jak można nie zauważyć tylu komórek. wizyty miałam dwa razy w tygodniu i cały czas mnie zapewniał, że wszystko jest ok i że widzi ok 20 komórek. ale to jeszcze nie jest głównym powodem dlaczego nie polecam dr gizlera. chodzi o to jak się zachował po zabiegu. w 7-dmym tygodniu ciąży wylądowałąm w szpitalu z objawami hiperstymulacji a dr zupełnie nie wziął za to odpowiedzialności. tak był zajęty nowymi pacjentkami, że nie zwracał uwagi na moje objawy i wręcz bakatelizował je. do dzisiaj mam problemy z jajnikami i hiperstymulacją przez niego (jestem w 16-tm tygodniu ciąży). Odpowiedz Link
Gość: mmyszka78 Re: wrocław invimed Gizler czy wickiewicz ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 21:28 IW a w warszawie ci kto robił ivf a zaszłaś za pierwszym razem Odpowiedz Link
weronusia_33 do ewa sz. 23.04.08, 09:10 masz priva - no i oczywiście ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
ewa.sz3 Re: do ewa sz. 23.04.08, 10:24 Dzięki Weronika - nareszcie się odezwałaś! pozdr.e. Odpowiedz Link
iw80 mmyszka78 23.04.08, 11:26 w w-wie punkcję robił mi dr dworniak a transfer dr rokicki. trochę to zamotane ale tak jakoś wyszło w ciążę zaszłam przy pierwszym zabiegu byłam stymulowana we wrocławiu przez dr gizlera a do w-wy pojechałam tylko na zabieg. Odpowiedz Link
Gość: porka Re: wrocław invimed Gizler czy witkiewicz ?! IP: *.chello.pl 23.04.08, 20:52 a jakie są koszty leczenia w invimedzie? Odpowiedz Link
iw80 Re: wrocław invimed Gizler czy witkiewicz ?! 24.04.08, 10:05 6000 zł za zabieg icsi. ja ze zniżką (karta luxmedu=zniżka 10%) zapłaciłam 5500zł+ok.600zł (mrożenie zarodków)+ 3500 zł (leki, kwota zależy od tego jak się stymulujesz) + 1000zł (wizyty) Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: wrocław invimed Gizler czy witkiewicz ?! 19.08.08, 16:02 Iw80, nie narzekaj skoro sie udalo ostatecznie Odpowiedz Link