Dodaj do ulubionych

moj syn je kał

IP: 212.191.66.* 15.04.02, 12:20
mój synek ma 2 latka i jak zsiada z nocnika, jak go nikt nie pilnuje to zaczyna tam grzebać i wciska sobie kupe do ust. wiem, ze to brzmi niewiarygodnie, ale robi to, owszem, i jeszcze sie usmiecha potem i jest z siebie dumny. co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: marina Re: moj syn je kał IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 15.04.02, 12:37
      Dokładnie w tym samym wieku córka przyjaciólki robiła to samo-z
      ciekawosci.Pilnowali i nie spuszczali z oka-przeszlo.Wiem, ze wyglada to
      szokująco - ja o malo na ten widok nie zwrocilam.Maly jest badaczem w koncu on
      to zrobil i jest ciekaw.Taka wersje przedstawial przyjaciolce psycholog przed
      laty. Przyjaciolka pokazala corce co sie z kalem robi tzn wyrzuca i spokojnie
      tlumaczyla , ze nikt dorosly tego nie zjada. M
      • Gość: mamusia Re: moj syn je kał IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 21:38
        czytalam, ze dzieci strasznie "kochaja" swoje odchody bo to one je zrobily.
        z innej manki : moze to faza przejsciowa czyli pomieszana okresu oralnego
        (ssanie) i analnego (czystosc)
        cierpliwosci
    • Gość: Mama Re: Pilnowac go jak sie wyproznia i nie krzyczec. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.02, 00:10
    • Gość: nie Re: FUUUUUJ! IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 23:13
      FUUUUUUUJ! Uciekam z tego forum. Można się porzygać.
      • Gość: Tak Re: DO NIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.04.02, 00:33
        Dobrze, ze twoja mama sie nie porzygala jak podcierala ci tylek, Wstydz sie, od
        razu widac ze nie masz dzieci.
        • Gość: Nie Re: DO TAK IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 17:39
          Czego niby mam się wstydzić? Jest różnica pomiędzy podcieraniem tyłka (to robi
          każdy) a jedzeniem kupy (tego nie robi raczej nikt). Ale skoro dla ciebie
          różnicy nie ma, to smacznego. Ja tam do jedzenia nie będę ci zaglądać. Tylko
          rób to w samotności, bo nawet największy twardziel pęknie, jak cię zobaczy przy
          takiej degustacji.
          • Gość: liloom do nie IP: *.11.vie.surfer.at 20.04.02, 19:07
            Hej nie, trzeba byc glupkiem zeby pisac takie bzdury. Idz sobie na inne forum
            czego tu na dzieciach szukasz baranie
            • Gość: nie Re: do nie IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 21:13
              liloom, jesteś zwykłym prymitywem, który potrafi używać tylko inwektyw. Mam
              prawo być na każdym forum i wyrażać swoje opinie. Mnie nie podoba się i
              zwyczajnie brzydzi jedzenie kupy. A jeśli ciebie to zachwyca, to twój problem.
              Gratuluję wrażliwości estetycznej.
          • Gość: TAK Re: DO NIE IP: 154.5.232.* 20.04.02, 21:33
            Straszny dowcipas z ciebie. Nie widzisz roznicy miedzy dzieckiem a doroslym?
            Dziecko sie uczy dopiero ze nalezy sie kupy brzydzic i ze to niezbyt zdrowe. Ty
            jak widac nie nauczyles sie jeszcze roznicy miedzy bobasem a doroslym, a tak
            sie dziwisz ze dzieciak roznicy nie widzi miedzy jedzeniem a kupka.
    • Gość: Mira Re: moj syn je kał IP: *.neptunemarine.com.pl / 192.168.0.* 23.04.02, 15:50
      Coś w tym jest iż dzieci traktują kupkę jako coś co same wyprodukowały cząstkę
      siebie, a ciekawska ludzka natura każe im popróbować.Ja osobiście miałam tego
      typu doświadczenia i pediatra powiedział mojej mamie,że jak mi smakowało to
      pewnie nie zaszkodzi.Sama będąc matką oglądałam każdą kupę i chwaliłam co nie
      miara, potem komisyjnie robiliśmy jej pa pa i płynęła do krainy brudasów,tym
      sposobem udało mi się oszczeędzić synowi doświadczeń matki.
      • bella_ragazza Re: moj syn je kał 23.04.02, 21:41
        to jest jakiś koszmar
        • Gość: liloom to jest forum dla rodzicow IP: *.11.vie.surfer.at 23.04.02, 22:37
          Wychowanie dzieci nie jest uslane rozami, szokuja mnie idiotyczne stwierdzenia
          niektorych... to tak jakby koszmarem bylo dziecko wogole. Sorry, ale tak to
          odbieram.
          Ja z moja corka nie mam problemow tego typu, ale negatywne komentarze sa nie na
          miejscu i koniec.
          • Gość: Ania Re: JA LUBILAM KREM NIVEA WYJADAC Z PUDELKA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.02, 01:15
            A ja bedac dzieckiem lubilam jesc krem Nivea, syn sasiadki oblizywal sciany,
            jego siostra pila atrament, a kolezanka jadla mial weglowy. Moze ktos cos
            jeszcze dorzuci tym mocno zbulwersowanym??
            • kini Re: JA LUBILAM KREM NIVEA WYJADAC Z PUDELKA 24.04.02, 09:27
              U mnie w podstawówce masowo jedzono klej biurowy, który był słodkawy. A wtedy w
              sklepach nie było słodyczy.
              • anma Re: A co powiecie na suchy pokarm dla psa? 24.04.02, 09:38
                Mojemu synkowi zdarzało się od czasu jak zaczął raczkować wkładać do buzi
                suchy pokarm dla psa....nie piszę jeść, bo staraliśmy się "usuwać" mu całą
                zawartość jaknajszybciej, ale parę razy udało mu się schrupać smile))
                Na szczęście mu nie zaszkodziło. Potem staraliśmy się stawiać miskę poza jego
                zasięgiem, ale do czego są zdolne dzieci wie tylko ten kto je masmile)
                Potem stawialiśmy psu miskę wteduy kiedy dziecko spało i to poskutkowało, a
                teraz już nie ma tego problemu. Pokarm sobie stoi w misce a mały podchodzi do
                miski i karmi sunię. DZieci z takich dziwactw wyrastają, jak już to ktoś
                wcześniej napisał powodem takich "nietypowych" zachowań jest czysta ciekawość.
                Co mój synek potrafił brać do buzi na spacerze to już opowieść na osobny
                temat...Też mu przeszło (ma 2 lata 9 m-cy, a spokój z próbowaniem wszystkiego
                mamy dopiero od jakiegoś roku)
                Pozdrawiam.
    • Gość: x Re: moj syn je kał IP: 213.25.169.* 24.04.02, 12:10
      A mój syn je wymioty i popija moczem.
      • Gość: Ania Re: moj syn je kał IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.02, 18:37
        To juz chyba raczej ma po tobie( znaczy to poczucie humoru).
        • Gość: nick Re: Gratuluje synalka...... IP: *.intech.pl 06.05.02, 18:01
          .....gównojada.Mamusia musi być bardzo dumna.
          • Gość: Milka Re: A co ty wcinales? Pamietasz? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.05.02, 19:48
            Stuknij sie w glowe. Potrafisz pisac a wiec jestes starszy niz to dziecko i nic
            nie rozumiesz. Kto wie czy i ty nie wcinales czegos ciekawego jak matka ci
            tylek podcierala?
            • hidden Re: Mój pies ma tak samo. 06.05.02, 23:21
              Mam dokładnie ten sam problem z moim psem.Na spacerze zjadał wszystkie gówna
              jak popadło.Weterynarz powiedział,że to brak witamin.Kupiłem więc najdroższe
              peparaty i karmy i rzeczywiście trochę pomogłosmile,ale niestety żre nadal,choć
              znacznie mniej,dlatego myślę,że twój syn będzie niestety żarł gówna do końca
              życiasad
              • Gość: Norbi Re: Mój pies ma tak samo. IP: 212.191.66.* 07.05.02, 15:51
                a jak dorosnie zostanie koprofilem. wiecie, jakie to dziwne... gdy wymyslilem
                ten wątek, myslalem, ze pisze cos naprawde debilnego. okazalo sie, ze
                rzeczywiscie sa dzieci, ktore wpierdalaja gówna.... i jak tu chciec miec
                dzieci, no powiedzcie wy, wy wszyscy, niewolnicy wlasnego instynktu ojcowsko-
                macierzynskiego

kocham to forum, mozna sie posmiac z glupich ludzi (ktorzy oczywiscie na
                zasadzie inwersji uwazaja ze to ja jestem glupi)
                • yavorius Re: Mój pies ma tak samo. 18.08.02, 00:17
                  Do góry bo warto!
                  • liloom to sztuczny watek!!! 20.08.02, 19:47

Przyznal sie kiedys na tym forum jakis psycholog, ze sie bawi w wysylanie
                    takich watkow...
                    poszukajcie, nie pamietam jaki mial nick
                    • yavorius Re: to sztuczny watek!!! 23.08.02, 02:08
                      Długo nad tym myślała/eś?
                      • yavorius Re: to sztuczny watek!!! 23.08.02, 02:09
                        Wystarczy spojrzeć w górę na

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=46&w=1620070&a=1802894
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka