meg_s Re: Czy Meg to stara panna ? 26.08.01, 11:39 Gość portalu: Morten napisał(a): nawet bardzo stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 11:54 i jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Czy Meg to stara panna ? IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 26.08.01, 18:18 I znow nie moglam sie powstrzymac: ales stary walnal! Na Twoim miejscu juz bym sie schowala...hehehe...skad Ci to przyszlo do glowy??? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: 212.162.15.* 26.08.01, 21:17 meg!!!!!!!!! Ty wiesz, ze to sa tylko zarty a oprocz mnie malo kto wie ile masz lat, ale tu chodzi o umysl ( nie znam polskich slowa ) a w tej kategorii to jestes jedna z najlepszych na naszym FORUM obojetnie czy ja Cie lubie albo nie. Oczywiscie dla mnie jest rodzynka ze sie MAGI odezwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mesco Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.arcor-ip.net 26.08.01, 21:21 Ballest - ile ty byc w Niemczech, ze ty sie jeszcze po niemiecku nie nauczyc ale ty udawac, ze po polsku juz zapomniec..... Albo moze ty zawsze byc taki ograniczony Hanis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: 62.67.0.* 26.08.01, 23:21 Moj ojciec zapomniec twego ojca zastrzelic, bo twoj ojciec mu buty lizac i zycie uratowac!!!! (od 1956) a w Sachsen mam mnostwo krewnych (Freiberg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.warsnet.trzepak.pl 29.08.01, 20:00 Stara panna to statystycznie najwspanialszy gatunek ludzki w naszym kraju. Ponad 31% panien ma wykształcenie wyższe. Łącznie ponad 51% - co najmniej średnie ogólnokształcace, a 40% - co najmniej pomaturalne. Dla porównania - meżatki, które osiagnęły wykształcenie średnie lub wyższe stanowia 16%. Stara panna zna języki. 24% panien co najmniej rozumie jeden jezyk zachodni, 10% zna biegle jeden lub dwa, 60% nie zna żadnego, ale i tak tych znających jest ok.12% wiecej niż wśród żonatych i zamężnych. Aż 59% panien lokuje sie w grupie inteligenckiej, a 26% uprawia wolne zawody, zajmuje stanowiska dyrektorów, kierowników i specjalistów różnego rodzaju. Stare panny przeważają pod wzgledem wykształcenia, statusu społecznego, znajomości jezyków nie tylko kobiety zamężne, lecz takze żonatych mężczyzn. Zarabiają mniej wiecej tyle co żonaci. Zamężne zarabiają mniej - tyle co starzy kawalerowie. Opracowałem na podstawie badań Krzysztofa Tymickiego, socjologa, autora pracy "Bezżenność, starokawalerstwo i staropanienstwo, analiza zjawiska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 20:32 I co im z tego??????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.warsnet.trzepak.pl 30.08.01, 00:01 To, że mężczyźni wybierają przeciętne. Boją sie lepszych od siebie, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.lit.hamburg.de 30.08.01, 08:55 Lepszych od Ciebie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Czy Meg to stara panna ? nie najlepsza jaka mozemy miec!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.01, 15:50 Biedny Hanys! On "takiej" nigdy nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re:do Piotlika IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.01, 00:43 "Warum heiraten Männer am liebsten Jungfrauen? Weil sie keine Kritik vertragen!!! Nie rozumiesz? Moze to i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Czy Meg to stara panna ? IP: *.*.*.* 02.09.01, 03:08 A co komu do tego? Juz na prawde nie ma o czym inny pisac? Odpowiedz Link Zgłoś