2003

(63 wyniki)
  • najpopularniejsze filmy 2003'go wg. programu BBC1 wyglądają nastepująco: 1. "Władca Pierścieni, część II. Dwie wieże" 2. "Kill Bill Vol. 1" 3. "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" 4. "Miasto Boga" 5. "Gdzie jest Nemo" 6. "To właśnie miłość" 7. "Pan i władca: Na krańcu świata" 8. "Spirited Away. W krainie bogów" 9. "X-Men 2" 10. "Gangi Nowego Jorku". Jak wygląda Wasza powiedzmy ulubiona 7'mka, żeby nie męczyć. Niektóre filmy jeszcze u nas nie weszły niestety, jak 'Mias...
  • Dnia 17 maja 2003 roku byłem swiadkiem napadu na ulicy Gdańskiej- naprzeciwko POMORZANINA- nie ma nigdzie w prasie informacji o tym zdarzeniu- a polała się krew. Złodziej przeciął rękę interweniującemu mężczyźnie i uciekł- do tego działał z "ochroną"- pakierem, który pomógł mu uciec waląc po mordzie ludzi próbujacych zatrzymac złodzieja. Karetka przyjechała po 10 minutach a psy po 15 .I co Wy na to forumowicze ?
  • Moje trzy grosze... Autor: Gość: [B]B IP: *.polkomtel.com.pl Data: 30.12.2003 13:03 - indywidualnosc foooorumooowa roku: u6 i Euro bezkonkurencyjnie - watek roku: zydowski i aborcyjny - rozczarowanie roku: zostawie to dla siebie BB mam nadzieję nie obrazisz się, ze tak Cię 'przekleiłam?":)) Mam równiez swoje typy, tak to ładnie w tamtym wątku ująłeś, pomyślałam, ze można poswiecic temu specjalny wątek. No wiec ja proponuję: 1. Referendum w sprawie aborcji - autor z...
  • mrW - Emigrant zarobkowy z Polski,ktory wyjechal w latach 80'do Angli. Przyjaciele ,od ktorych zapozyczyl sie na podroz "zycia" widzieli go ostatni raz w Katowicach ubranego w czarny swetr i zielone spodnie = pilnie poszukiwany za dlugi.mrW jest od 20 lat zagozalym kibicem GKS Katowice,chodz tak naprawde to niewie jakie barwy ten klub posiada:))Jego obecnosc na forum, jest scisle zwiazana od pracy w hipermarkiecie,w ktorym to pracuje na 3 zmiany w charakterze stroza.Jego zycie i kari...
  • Jeżeli masz mózg wielkości tic-taca, albo jeszcze mniejszy, nie masz co zrobić z wolnym czasem, a otoczenie cię drażni, przyjedź na zlot,bo możesz zrobić coś gorszego (i potem będziesz żałować). modrzew.stopklatka.pl/zlot2003.html
  • 1.Arnold syn katowickiego nazisty, stary zbereznik ,ktory udaje dziewczynke czesto pisze pod nickiem Sandi1 staje sie wtedy głupiutka "Slazaczka z wyboru" Prawdopodobnie prowadzi podwojne zycie dla zony i sasiadow jest przykladnym mezem i sasiedem ,ale gdy znajomi go nie widza przebiera sie w damskie ciuszki i tak chodzi po domu.Calkiem mozliwe ,ze w innych miastach odwiedza rozne pedalskie speluny i tam oddaje sie rozpuscie.Twierdzi ,ze nalezy do tzw. "narodu sloonskiygo" ,ale ...
  • W necie są dość ciekawe artykułu o niejakim Zbigniewie Ostrowskim - byłym zastępcy redaktora naczelnego radia PiK. Zwolnienia w Radiu Pomorza i Kujaw Jacek Hołub, Karol Dolecki 2003-05-27, ostatnia aktualizacja 2003-05-27 21:08 Sławomir Szczepankiewicz i Wojciech Szczęsny zostali zwolnieni z toruńskiej redakcji publicznego Radia Pomorza i Kujaw ?z przyczyn ekonomicznych?. - Wyrzucają nas, bo nie jesteśmy dyspozycyjni wobec upartyjnionego zarządu, który schlebia Sojuszowi Lewicy Demokrat...
  • To co musisz umiec na jutro na 50 % : - CO to za zycie bez honoru - cytat z Lord'a Jima - temat o wladzy i wladcach - Bóg .. NIe pamietam dokladnie teatow .. ale radze sobie looknac
  • zasady jak w wątku u6,podlicza też u6
  • Zainspirował mnie program w TV... więc ogłaszam konkurs ;-) Wyniki jutro o 23... KOBIETA ROKU: Danuta Huebner FORUMOWICZKA: Europejka
  • lista: -------------------------------------------------- --------------pkty do dyspozycji-------ilość otrzymanych punktów----- cygne-------------20----------------------------------------------- i_jane------------20----------------------------------------------- qczi--------------20----------------------------------------------- deja vu-----------20----------------------------------------------- europejka---------20----------------------------------------------- elodia------------2...
  • Pal to objął Azja
  • Polecić można we współczesnej dobie współczesnej kobiecie?
  • www.ewa.bicom.pl/zyczenia/codzienne/rn12.htm
  • | 27.3.03 | czesc Bartku Musiale ;) wiem, że tu jutro będziesz, dlatego Cię pozdrawiam pamiętaj o przyszłotygodniowej imprezce a tak serio... mam nadzieję, że nie owalę w poniedzialek tych rownan i cala ekipka pojdziemy imprezowac............. | wiosna 3/27/2003 10:34:46 PM [+] | ... taki blog to ogolnie fajna rzecz. można sobie gadać do siebie ile się chce ;) szkoda ze nie mam w domu neta, bo w srodku nocy najlepiej sie czlowiekowi mysli, ale nawet o 18 slowotok u mnie jak...
  • tym razem szukam punktu robiacego foty z cyfrowych - w okolicach Wyzyn i Kapuścisk - nie mam ochoty jezdzic specjalnie do centrum dzieki za info!
  • Tedziu(4)

pedziu,czy nadal masz zamiar wciskac swoja ciemnote?
  • cdn(5)

cnn
  • wieków ament
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=246052&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna