2003

(23 wyniki)
  • Witam, Mamy, które mają dzieci z 2002, 2003 i 2004 roku, proszę o przeczytanie poniższych linków. W skrócie chodzi o propozycję p. minister Hall o wcześniejszym wysłaniu dzieci do szkoły i łączeniu określonych grup z innymi rocznikami w klasie! Trochę ten mail tutaj nie na miejsu, ale jest bardzo ważny i chciałbym aby dotarł do jak największej grupy zainteresowanych osób, może nie wszyscy o tym wiedzą. Bardzo proszę o nie usuwanie tego postu ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html...
  • Właśnie jesteśmy na etapie szukania wózka dla naszego dziecka, które ma sie urodzić w październiku. Co sądzicie o wózkach Chicco- Trio 2003. Zależy nam na wózku łatwo mieszczącym się do auta (po złożeniu) oraz nie zajmującym zbyt wiele miejsca w domu. Może możecie polecić coś podobnego. Nie da się ukryć, Chicco nie jest tani. Dziękuję za podpowiedzi
  • Dziewczyny mam pytanko, czy sa jakieś znaczne róznice w modelach, które dzieli 2 lata ? Wlasnie sie przymierzam po powoli do kupna Raidera AT z 2003. Byłam w sklepie dokładnie przetestowała sprzedawce w kwestii rocznika 2005 i tylko się teraz zastanawiam czy mogą być znaczne różnice ? Moze wiecie ? Pozdrawiam serdecznie Czesia
  • Chce kupic ten wozek ale moja zona ma kilka ale. Do uzytkownikow: czy macie z nimi jakis problem? czy cos Wam w nim preszkadza ?( mojej zonie np nie pasuje ze jest zbyt twardy i nie bedzie mogla bujac dzidzi... czy male kolka od typowej parasolki spelniaja sie przy gondoli ? czy za bardzo nie trzesie? co jeszcze wychodzi w praniu ? S.
  • bardzo prosze o opinie na temat tego wozka.
  • "Z powodu nowych przepisów prawa Unii Europejskiej (01.08.03) o zakupie towaru od osób prywatnych INFORMUJĘ :Przedmiot wystawiony na tej aukcji nie podlega: gwarancji, rękojmi ani zwrotowi po dokonaniu transakcji. Jeżeli biorą Państwo w niej udział tzn. że się z tym zgadzają!!! Zgodnie z prawem EU informacja ta powinna znajdować się pod każdą aukcją online w przeciwnym wypadku sprzedawca, jako osoba prywatna zobowiązany jest do rocznej gwarancji na sprzedany towar nowy, jak też używ...
  • Pytanie jak powyżej. Chciałabym kupić taki wózek - mam jeszcze 2,5 miesiąca na decyzję. Czekam na Wasze opinie. AGA
  • Rozglądam się za wózkiem dla dzidziusia, który urodzi się na początku czerwca. Wózek powinien być lekki i łatwo się składać, a poza tym mieć pompowane koła. Oglądałam Deltima Focusa i bardzo mi się podoba, czy któraś z Was może coś o nim powiedzieć? Jak się go używa, czy jest awaryjny, jakieś inne wady/zalety?
  • W końcu kupiłam Haucka w Tanimmarkecie.pl. Nie widziałam go na żywo,kupiłam go tylko na podstawie zdjęcia i opini na niemieckim Ebay`u. Wózek jest przecudowny, amortyzacja na szóstkę, tapicerka ładna, jest solidny i ma pojemny kosz na zakupy. Ponadto ma siatkę na drobiazgi na oparciu siedziska i pod siedziskiem. Muszę przyznać, że jest bardzo solidny. Ma trzy wady: budka głośno klika przy składaniu, co dla mnie nie jest problemem, jest ciężki (12kg), ja mieszkam na 4 piętrze, ale ...
  • Rozwazamy zakup wozka Chicco 2003 Trio (akurat jest promocja). Jego zalety to lekkosc i latwosc montowania poszczegolnych elementow: gondole mozna latwo zdjac i zalozyc, na stelazu latwo montuje sie fotelik samochodowy. Zakladamy, ze ja (czyli mama) bede z wozkiem jezdzic samochodem, ale rowniez chodzic na spacery po naszej nieutwardzonej uliczce. Ja widze obok zalet Chcco Trio dwa problemy: 1. male, podwojne kolka --- nie wiem, czy beda sie rownie dobrze toczyc po nieutwardzo...
  • chcialabym sie podzielic informacja ze ostanio na stronie www.tomi.com.pl znalazlam oferte łukow do samochodow tiny love za 81 zl - wszedzie gdzie indziej kosztuja powyzej 100 zl.nigdy z tego sklepu nie korzystalam i nie wiem czy jest dobry. ceny innych zabawek tej firmy sa zblizone do cen sklepowych- tylko te luki takie tanie jak ktos sie skusi to prosze napisac czy to prawda kasia
  • Zastanawiam się nad zakupem łóżeczka turystycznego zamiast tradycyjnego łóżeczka ze szczebelkami. Łóżeczko turystyczne którego zakup rozważam ma materac montowany na dwóch poziomach i przewijak w komplecie. Będę często wyjeżdżała poza miasto (każdy weekend i latem) więc zastanawiam się czy takie łóżeczko nie byłoby lepsze. Chciałabym poznać wasze opinie: 1) czy dziecko może spać w łóżeczku turystycznym zamiast w tradycyjnym również w domu na codzień ? 2) czy łóżeczko turystyczne...
  • Proszę podpowiedzcie, co można kupić małemu chłopczykowi ma chrzciny. Zostałam ostatnio poproszona na matkę chrzestną. Niechciałabym dawać mu pieniązków tylko chciałabym coś mu kupić. Poradzcie, proszę
  • Witam. Może wiecie, gdzie w Warszawie najlepiej, albo przez internet, mogę kupić moskotkę Teletubisia. najchętniej PO albo LALĘ. nie plecak, nie przyczepiaka za rączki, tylko normalnego pluszaka, o wielkosci ok. 30 cm albo więcej. Może znacie kogoś kto ma do sprzedania? Albo znacie jakiś sklep gdzie można to upolować? Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law :)))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html
  • Czy ktoś mógłby coś napisać na temat wózków deltim i polak. Oglądaliśmy z mężem ostatnio wózki i wizualnie najbardziej podobają nam się z tych firm. Mamy jeszcze trochę czasu, ale dziadki już się szykują na zakupy i w sumie podobnie jak my nie mogą doczekać się kupna wózka i maluszka do wózka :) pozdrawiam Anetta i Sonia lub Arno (20.07.2003)
  • Czy kroś zna, używał. Właśnie zastanawiam się nad kupieniem mojej córce. Są takie śliczne i ponoć są ok, ale prosiłabym o opinię doświadczonych mam. Pozdrawiam, Asia i Ala (10.09.2003) www.mk3.republika.pl
  • hej, dzwonilam wlasnie do niemieckiego przedstawiciela peg perego i tego sie dowiedzialam: Oryginalne parasolki pega pasuja rowniez do P3!!! Pan byl o tym przekkonany (ja nie...). W Niemczech taka parasolka kosztuje prawie 30 euro... W PL pewnie taniej. Tacka do P3 dla dziecka to tu jakies 20 euro... A w PL 10! No ale tu trzeba placic za przesylke (nawet po Niemczech) itd. Sprawdzcie wiec ta parasolke peg'a (wiem, ze wiele z Was mialo ten problem). Pinik
  • W dzisiejszej gazecie "Życie W-wy" jest artykuł o tym ,że niektóre modele fotlikow m. in. chicco schuttle produkowane w latach 1998- 2002 mogą podczas wypadku nie trzymać dziecka, bo rozpinają się klamerki zapinające - tak wynika z niemieckich badań. Firma chicco, jak twierdzi - na wszelki wypadek - zmieniła rodzaj zapięcia w obecnie produkowanych fotelikach ( od 2003)i twierdzi też, że wszystko jest ok. Czy wiecie coś na ten temat, czy domagać sie wymiany, czy ktoś ma jakieś do...
  • Błagam pomóżcie!!!! Byłam z dzidzią kilka razy w centrum rozrywki gzdzie strasznie szalała w basenie z plastikowymi kolorowymi kulkami. Bardzo jej się to spodobało. Chciałam kupić takie kulki, widziałam je w Chicco ale cena obłedna - ponad 240 zł. Koleżanka dała mi namiar na sklep w Carrefourze, nazywał się chyba Świat Misia Beri - tam duży wór tych kulek miał kosztować 36 zł. Dokupując jakiś dmuchany basenik za kilka zł byłaby świetna zabawa. Problem w tym, że objechałam 2 Carrefoury w okoli...
  • Dziewczyny!! Gdzie można kupić w Warszawie ładne ubranko do chrztu na 68-74. W typowych sklepach z ubrankami nie ma nic ciekawego i zawsze proponują mi welurowe pajacyki. Chrzest mamy w Święta więc mam mało czasu Pozdr. Magda z Oleńką (31.07.2003)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna