2012

(61 wyników)
  • [i]To dlaczego w czasie Euro, w przerwach, reklamowany był należący do Carlsberga browar w Sierpcu? Szczecin nie jest gorszy[/i] Pewnie przedstawiciele Carlsberga pojechali do Sierpca, zobaczyli wspaniały skansen - jedno z najlepszych tego typu muzeów w Europie, potem przyjechali do Szczecina, zobaczyli Dworzec Główny, kupy na ulicach, slumsy na Bolesława Śmiałego z wychodkami na półpiętrze, zobaczyli co zrobiono z marką najbardziej elitarnej wódki na świecie i zakładami, które ją produkow...
  • a w Szczecinie ? niby też ma być do 2012 roku ?
  • Odsprzedam dwa bilety: Madama Butterfly - PREMIERA - Giacomo Puccini 26.05.2012, 19:00.
  • srednia 30 pasazerow na lot to duzo? to nawet OLTowskie najmniejsze ATRy mialy po 50 miejsc. po za tym srednia odlotow bardzo zawyzyl EuroLOT, ktory latal czesto pusty, a takze OLT... z tym ostatnim to nawet na YT gdzies byl film jak gosc lecial sam, w samolocie do Gdanska albo Poznania. liczba pasazerow moze wzrosnie, ale liczba lotow raczej niekoniecznie.
  • Mam takie pytanie, z jakiego nadania i wg. którego partyjnego klucza była sportowczyni zostaje konferansjerką Radia Szcecin, o ile mi wiadomo bez kierunkowego wykształcenia?! Co więcej, moim skromnym zdaniem w ogóle do tej roli się nie nadaje, mówi smętnym głosem, jest małomówna i nieśmiała...ale co tam, setki doskonałych młodych nowych dziennikarzy, musi pakować manele i udać się do Goleniowa na lotnisko aby tam pożegnać się z Polską na rzecz nieudaczników, którymi kieruje nepotyzm. Ponadto,...
  • Wszyscy powinni dostac. Plus Krzystek bo nie moze byc kielbia dla Kadziolki i rady miasta oraz NiOL bez udzialu Krzystka. W koncu to on jest osoba jaka powinna na takie rzeczy reagowac. Poza pogotowiem, bo tam wyglada na to, ze jedna osoba jest winna a nie cala organizacja.
  • zastanawialiście się nad tym, czy dożyjecie imprezy?
  • To przypomina takie głupie hasło "swój do swego po swoje". Niewielkie i słabe środowisko naśladując kolegów z warszawy daje nagrody same sobie, oczywiście na gali za pieniądze płacących abonament. Za rok ten pan będzie w kapitule i przydzieli innemu Panu też kaczuszkę albo pingwinka, a w kapitule całkiem spore grono z wadą wymowy i równie wielkim zadufaniem. Środowisko jest małe więc po 20 latach każdy ma gwarantowana kaczuszkę mimo, że nikt nigdy o żadnym takim dziennikarzu nie słyszał. A w...
  • Zapraszam wszystkich mieszkańców miasta w najbliższa sobotę na pl.Lotników na 11:30 . O godz.12:00 nastąpi otwarcie marszu-protestu a następnie ulicami Szczecina przejdziemy w manifestacji pod katedrę św.Jakuba gdzie nastąpi zakończenie marszu. Jeśli nie jest Ci obojętne co obecnie wyprawiają rządzący w Ojczyźnie to przyjdź i wyraź temu swój sprzeciw. Chcesz lepszego jurta dla siebie i swoich najbliższych - to nie może Cię zabraknąć na marszu.
  • Oj chyba Państwo Szanowni kogoś przeoczyli? A mianowicie, chodzi mi o Panów Redaktorów szanownych, po pierwsze, Pana Konrada Pawlickiego, i czas reakcji radia szczecin, Panów , Przemysława Szymańczyka, i Janusza Wilczyńskiego, a w ogólę to kto to wybierał? Zgoda są tam wspaniali ludzie, ale nie adekwatni do chwili czasu. Będą wyjaśnienia za co, te nominację? Szczególnie za rozpierduchę w moim ulubionum Radiu Szczecin, za debiut uzgodniony? Jak będzie? Urawniłowka?
  • Ja mam super kandydata do obu nagród jednocześnie; Jest nim Wojciech Jachim ex-rednacz ciecińskiej wkładki reklamowej do Gazety Wyborczej. Kiełbia za rednaczowanie, a szczupaka, za odejście. :-)
  • Wiem ale nie zrobiem bo nie mogiem. A nie mogiem bo mnie Sławuś nie pozwala. Sławuś muwi że im gożej tym lepiej. Będziem na PiS wszystko zwalać i wtedy im pokarzemy. Ale ja i tak koham PO bo to moja parita! Moja ukohana!
  • Wczoraj w Wiadomościach na TVP 1 podali, iż budowa nowego dworca PKP w Poznaniu z centrum handlowym, piętrowego, o pow.użytkowej dla pasażerów ok 1,5 km:)), koszt budowy 120 mln - trwał 10 MIESIĘCY:))) A kładeczki nad Gdańską - 2 lata. Wiem, ze to przerobiony już temat, ale porównanie tych wiadomości załamuje. ŻENADA NAD ŻENADAMI ...
  • wspólczuję mieszkańcom Pl. Lotników i okolic
  • Jeśli tak jest jak pan mówisz, to złóż pan mandat panie Kolbowicz !
  • Wielkie inwestycje, a 3 dziur i garbu na wysokości dawnej "Parnicy" (przed i za światłami) na nitce wjazdowej do miasta od 1/2 roku nie potrafią usunąć. Ktoś sobie robi następną kadencję.
  • >Można się też spodziewać presji wywieranej przez gminy, by jak najwięcej sześciolatków poszło do szkół, bo wówczas za nowymi uczniami idą subwencje. nie potrzebna żadna presja na rodziców. Wystarczy by gminy choć w miernym stopniu dostosowały infrastrukturę szkoły i nauczycieli do tych malutkich. Tak aby nie dochodziło tak jak teraz do tysięcy malutkich dramatów, które to wszyscy (prócz dotkniętych tym rodziców) mają gdzieś.
  • Kosztowna bzdura. Prasowy lobbing rzekomych internautów zrobił swoje.
  • brawo. raz, że inteligentne, błyskotliwe i ciekawe teksty. dwa, że aranżacje świetne jakościowo. trzy, Łona i Webber to szczeciński "towar" eksportowy najwyższego sortu ;) gratulacje
  • naszej rasy! przeglądając wypowiedzi, dałabym wszystko, żeby przepowiednia dotycząca 2012 roku się sprawdziła i to nie tylko pod kątem tego, że dostaniemy bęcki w piłce nożnej robi mi się słabo, gdy patrzę jak nisko spadł człowiek, hasło "człowiek brzmi dumnie" jest dla prymitywów, którzy w ten sposób się dowartościowują czy Was nie brzydzi ta dengrengolada?? "Im jestem starszy, tym bardziej chce mi się śmiać i tym mniej się śmieję. Zaś dowcipów nie opowiadam prawie nigdy." M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się