Forum Towarzyskie PODWÓRKO
ZMIEŃ
      2012

2012

(49 wyników)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim [/b]:) Nowy świeżutki wątek otworzyłem. Tak tak, [b]święta już za pasem lub za pazuchą[/b] . Niech każdy sięga za to, co ma. Ważne aby święta znalazł ;) [i]Jasiu[/i] też pamięta: [i]-Jasiu, jakie znasz pory roku? -Szarość, święta, szarość, ferie zimowe, szarość, święta wielkanocne, szarość, wakacje![/i] ;)
    • [b]Sobota, dzień sportu i burz. Dzień dobry :) [/b]Korzystać z pogody póki czas (po południu będą burze). Przede wszystkim - dzisiaj dzień sportu. Wpierw własnego - zachęcam do kąpieli :> a od 15-tej - Agnieszka Radwańska w finale Wimbledonu. Od 19:45 siatkarze grają z Bułgarią w półfinale siatkarskiej Ligi Mistrzów :) A więc - korzystajmy z soboty, wpierw odpoczywajmy czynnie i potem oglądajmy transmisje czynnie :)
    • [b]Witam. Piątek, dwudziestego lipca, roku 2012 naszej ery. [/b] Nowy [b]Codzienny Wątek Podwórkowy [/b]czas zacząć. Na razie trudno coś więcej napisać. O 14 stopniach? O silnej wichurze? O deszczu? O takiej pogodzie, że "nawet psa..."? (zwłaszcza psa, najbliższego przyjaciela człowieka). Lepiej nie. Czasem lepiej się nie rozpisywać. [b]Miłego...hmmm...dnia[/b] :)
    • Nikt tu nie wstaje o naturalnej porze? Koguty już dawno piały, a tu ani widu ani słychu....nawet echa nie słychać... No dobra...[b]dzień dobry Wszyskim na świeżutkim Codziennym Wątku Podwórkowym[/b] :) Więcej nie będę się wysilał, niech każdy sam przyniesie [i]cegiełkę rozmowy[/i] ;)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim Którzy Nadejdą [/b]:) Tak, "dzień dobry" - każdy dzień jest dobry, kiedy wieczorem okazuje się, że nie był zły. Z porannym optymistycznym nastawieniem mamy na to większe szanse :) To może [i]"jasieńka"?[/i] ;) : [i]Na lekcję francuskiego przyszedł wizytator i usiadł w ławce obok Jasia. Pani Basia dwoi się i troi, uaktywnia dzieci. Pisze na tablicy zdanie po francusku: -Jasiu, proszę, przetłumacz to, co napisałam. Jasiu niezbyt pewnie czyta - z takim tyłkiem to...
    • Dzień dobry Wszystkim :) Niech nam wtorek znośnie minie...drugi dzień pracy to zawsze już tydzień o poniedziałek krótszy...a więc bliższy weekendu :) [i] -Dzieci, opowiedzcie, jak troszczycie się o zwierzęta. -Ja! Ja opowiem! -Jasiu? No dobrze, opowiedz... -Jak kiedyś Tomek z mego podwórka uderzył psa, to tak mu wlałem, że tydzień leżał w szpitalu![/i] ;) -- hardy.bloog.pl/ Hardy
    • Dzień dobry WKN, czas na nowy wątek :) Będzie jeszcze ciepło czy to już wstęp do szarej, zimnej i deszczowej jesieni? Dobrego i spokojnego dnia Wszystkim i niech nam zaświeci słoneczko :)
    • Pozwalam sobie założyć nowy watek, ponieważ poprzedni przekroczył 100 wpisów. Życzę [b]Wszystkim[/b] pogodnego w sercu dnia (jako, że brzydko za oknem) i do ..........napisania :)
    • Piątek, koniec wakacji. Od poniedziałku w trudzie nowy rok szkolny zacznie "przyszłość narodu". Ciężej mają dorośli. My musimy permanentnie się dokształcać. Gdyby tak jeszcze były szkoły dokształcające w dziedzinie "stosunków międzyludzkich"...ale to umyka możliwościom ludzkim. Dobra, nie jest tak źle, życie mimo wszystko ma swoje plusy, z których wystarczy umieć korzystać...i z tym miłym akcentem -[b] dzień dobry Wszystkim [/b]na nowym Centralnym Wątku Podwórkowym :)
    • Dzień dobry :) Spacer po trawie kiedy poranna rosa, kiedy rześkie powietrze, zapach lata, wiatr we włosach, kiedy wszystko przed nami a myśli do chmur, do nieba... :) Miłego dnia Wszystkim :) [video]https://www.youtube.com/watch?v=a2_ss9y-VjE;;a2_ss9y-VjE;;http://i.ytimg.com/vi/a2_ss9y-VjE/default.jpg;;Garou;Céline Dion - Sous Le Vent[/video]
    • Podobno dzisiaj pierwszy dzień lata...a więc za nami najkrótsza noc. Kto się wyspał? Nie widzę. Kto się nie wyspał? Też nie widzę. Dziwne...czyżbyście wszyscy od spania się wstrzymali? Znaczy w nocy czuwali? ;) [b]Dzień dobry Wszystkim :) Witaj lato[/b] :)
    • Czas różnie dla nas osobiście biegnie. Raz się wlecze jak żółw ociężale., innym razem cwałuje jak kłusak... U mnie właśnie zaczyna z galopu przechodzić w cwał...znaczy czas do pracy ;) [b]Miłego dnia na nowym codziennym wątku. I tym którzy mogą żółwia udawać z rańca, i tym których cwał dopada[/b]...;)
    • Dzień dobry Wszystkim :) Ładna data, lubię liczbę 15. Zwykły dzień, jak napisał w nocy Kosmita ale może być niezwykły. Wystarczy przeciągnąć się rano, uśmiechnąć do słońca, usłyszeć ptasie trele i powiedzieć: kocham cię życie :) Miłego dnia :)
    • [b]Witam Wszystkich wtorkowo[/b], słonecznie (mam nadzieję że w pogodzie też) i bezburzowo (też odpowiednio mam nadzieję) :) Ledwie rozpoczynał się wrzesień, a już w drugą połowę października wkraczamy. Szybko...smucić się czy cieszyć? Że końcówki telomerów nam się skracają, to nie powód do radości. Że jesteśmyt z każdfym dniem bliżej wiosny...o, to już powód do uśmiechu wykwitającego na twarzy :) [i]-Jasiu, powiedz ile pies ma zębów? -Pies ma cały pysk zębów, proszę pani.[/i] ;)
    • [b]Witam o poranku majowym[/b], powitajmy Słońce ciepłymi słowy :) Nowy [b]Centralny Wątek Podwórkowy[/b] czas otworzyć. Świeżutki, oczekujący na rozmowy. Poprzedni już "spuchł" ponad miarę od naszych odwiedzin :) Co jeszcze? Aha - korzystajmy z pięknego dnia :) Wiem wiem...nie wszystkich namówię do pływania...ale można też "pływać" w promieniach słońca...nabierzemy pięknegop złocistego odcienia...zwłaszcza Panie :)
    • Dzień dobry Wszystkim :) [b]Otwieram nowy Codzienny Wątek Podwórkowy[/b]. Natka już mnie wczoraj powitała (przez moją pomyłkę z datą :)). Wczoraj wieczorem trochę byłem zmęczony. Efektem było przyśnięcie przed kompem, do drugiej w nocy. Jednym słowem, byłem najdłużej "aktywny" :D Pada od rana i tak się na cały dzień zanosi. Chociaż raz spece od pogody się nie pomylili :) PS. Otworzyłem i czas na mnie. Proza życia "goni"...
    • Dzień dobry Wszystkim :) Święto sportowe czas zacząć!. Polska nigdy w swojej historii nie organizowała tak ważnej imprezy sportowej. Pierwszy "mecz" już wygraliśmy, jesteśmy dobrze przygotowani. Bilans zysków i strat pokaże czas, optymizm każe mi mieć nadzieję na przewagę zysków. Jak wypadnie nasza drużyna piłkarska nie wiadomo, nie liczę na duży sukces ale mam małą nadzieję, że wyjdziemy z grupy :) Miłego dnia...:)
    • Nowy tydzień, nowy CWP, nowe rozmowy :) [b]Dzień dobry[/b] w poniedziałek. I tyle. Reszta "się sama wpisze" ;) PS. Jeszcze urlopowo-żartobliwie -[i]reklama proszku do prania to...[/i]? ;)
    • Dzień dobry :) Czas na nowy wątek. Mamy dzisiaj taneczny dzień. Czy ktoś chce, czy nie chce - będziemy tańczyć ale ostrożnie! Spokojnego dnia Wszystkim :) [img]https://z1.demoty.pl/20f27a59b135d645e7fa84cfb54e931b[/img]
    • Witam na nowym, powszednim [b]Centralnym Wątku Podwórkowym[/b] :) Nowym, bo rozpocząłem. Powszednim, bo powtarzalnym :) Centralnym i Podwórkowym, bo jak pień drzewa zakotwiczony jest w żyznej glebie Podwórka i pozwala rozwijać się gałęziom :) Miłego dnia :) Od nas on zależy, a nie od pogody za oknem! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna