Dodaj do ulubionych

akcesoria mylo

14.07.12, 09:52
mam pytanie jaki organizer, torba oraz uchwyt na kubek pasują do mylo, tzn które macie i stosujecie
Obserwuj wątek
    • sylki Re: akcesoria mylo 14.07.12, 10:51
      uchwyt na kubek powinien pasować od xlandera
      • lukkoye Re: akcesoria mylo 14.07.12, 14:56
        mimo,że posiadam mylo nie mam do niego dodatków póki co,zastanawiałam się własnie nad uchwytem na kubek,torbę też chciałam,ale nie wiem jakie mogą pasowaćsad
        • pomilak1 Re: akcesoria mylo 14.07.12, 15:56
          ja kupiłam uchwyt na markafoni do soli ale do mylo też pasuje.Fajny jestsmile
        • mancipi Re: akcesoria mylo 14.07.12, 17:08
          ja myślałam nad oryginalną torbą, ale przeczytałam opinie ża podobno dużo się w niej nie mieści, że trzeba otworzyć aby wyciągnąć butelkę czy klucze, więc wg mnie słabo i szukam czegoś innego
          uchwyt na kubek wygląda obiecująco, ale jest tylko na zamówienie u pl dystrybutora to chyba szybciej kupię w londynie...
          • pomilak1 Re: akcesoria mylo 14.07.12, 19:27
            a to dziwne, że uchwytu nie ma od ręki, zadzwoń sobie do 4kids, ja zamawiałam na markafoni i jestem zadowolona-jest sztywny i się nie wygina we wszystkie strony (ten soft z x landera trochę się wyginał jak postawiłam pełną butelkę)
            • sylki Re: akcesoria mylo 14.07.12, 20:02
              Tylko, że ten od x-landera był/jest w dwóch opcjach do wyboru, albo miękki, albo twardy...miałam miękki, mnie się nic nie wyginało, a ten od M&P wygląda dokładnie tak samo jak ten plastikowy od x -landera

o proszę, twardy
              allegro.pl/uchwyt-na-butelke-x-lander-x-mug-2012-warszawa-i2481227410.html
              miękki
              allegro.pl/uchwyt-na-kubek-x-mug-do-wozkow-x-lander-i2472730139.html
              • mancipi Re: akcesoria mylo 14.07.12, 22:40
                a do czego przyczepia sie ten kubek, tzn wiem że do rączki ale jak? bo jakby zaczepu tam brakowało albo ja taka nierozgarnięta jestem, że nie rozumiem jak to działa suspicious
                • sylki Re: akcesoria mylo 14.07.12, 22:55
                  hmm, w slalomie był taki dzyndzelek, w x-landerze trzeba było go dokręcić, bo był w zestawie z kubkiem, jak jest w mylo nie mam pojęcia smile
                  Pinik pisała ze pasi, więc jakoś się go montuje wink

po obejrzeniu fotek, po prawej stronie rączki, z boku jest taki własnie wystający "grzybek" wydaje mi się, że na to da się zamontować wink
                  • magdashero Re: akcesoria mylo 14.07.12, 23:15
                    sylki a ty masz tam dostęp do neta? małpo co się nie odzywaszwink
                    • pomilak1 Re: akcesoria mylo 15.07.12, 16:21
                      Sylki miałam właśnie ten miękki i i mi się wyginał smile
                      ten z co mam przy soli jest identyczny jak ten twardy od xlandera ale jest siwy. (o kolor mi oczywiście chodzi)
    • mancipi pomilak 15.07.12, 10:04
      jaki organizer masz na soli? bo myslalam aby kupic ten uniwersalny sunshine kids, ale twoj chyba jest inny i to ze jest zamykany wydaje mi sie niezbedne zima...
      • pomilak1 Re: pomilak 15.07.12, 16:22
        ja mam sunshine kids ten otwarty, mnie to trochę wkurza i czekam na afrodytę co wymyśli smile może jak uszyje coś fajnego to się skuszęsmile
        na lato jest fajny (chociaż i tak brakuje mi zamknięcie-klapki) ale w zimę na pewno nie będę go używać smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka