mancipi 14.07.12, 09:52 mam pytanie jaki organizer, torba oraz uchwyt na kubek pasują do mylo, tzn które macie i stosujecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukkoye Re: akcesoria mylo 14.07.12, 14:56 mimo,że posiadam mylo nie mam do niego dodatków póki co,zastanawiałam się własnie nad uchwytem na kubek,torbę też chciałam,ale nie wiem jakie mogą pasować Odpowiedz Link
pomilak1 Re: akcesoria mylo 14.07.12, 15:56 ja kupiłam uchwyt na markafoni do soli ale do mylo też pasuje.Fajny jest Odpowiedz Link
mancipi Re: akcesoria mylo 14.07.12, 17:08 ja myślałam nad oryginalną torbą, ale przeczytałam opinie ża podobno dużo się w niej nie mieści, że trzeba otworzyć aby wyciągnąć butelkę czy klucze, więc wg mnie słabo i szukam czegoś innego uchwyt na kubek wygląda obiecująco, ale jest tylko na zamówienie u pl dystrybutora to chyba szybciej kupię w londynie... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: akcesoria mylo 14.07.12, 19:27 a to dziwne, że uchwytu nie ma od ręki, zadzwoń sobie do 4kids, ja zamawiałam na markafoni i jestem zadowolona-jest sztywny i się nie wygina we wszystkie strony (ten soft z x landera trochę się wyginał jak postawiłam pełną butelkę) Odpowiedz Link
sylki Re: akcesoria mylo 14.07.12, 20:02 Tylko, że ten od x-landera był/jest w dwóch opcjach do wyboru, albo miękki, albo twardy...miałam miękki, mnie się nic nie wyginało, a ten od M&P wygląda dokładnie tak samo jak ten plastikowy od x -landera o proszę, twardy allegro.pl/uchwyt-na-butelke-x-lander-x-mug-2012-warszawa-i2481227410.html miękki allegro.pl/uchwyt-na-kubek-x-mug-do-wozkow-x-lander-i2472730139.html Odpowiedz Link
mancipi Re: akcesoria mylo 14.07.12, 22:40 a do czego przyczepia sie ten kubek, tzn wiem że do rączki ale jak? bo jakby zaczepu tam brakowało albo ja taka nierozgarnięta jestem, że nie rozumiem jak to działa Odpowiedz Link
sylki Re: akcesoria mylo 14.07.12, 22:55 hmm, w slalomie był taki dzyndzelek, w x-landerze trzeba było go dokręcić, bo był w zestawie z kubkiem, jak jest w mylo nie mam pojęcia Pinik pisała ze pasi, więc jakoś się go montuje po obejrzeniu fotek, po prawej stronie rączki, z boku jest taki własnie wystający "grzybek" wydaje mi się, że na to da się zamontować Odpowiedz Link
magdashero Re: akcesoria mylo 14.07.12, 23:15 sylki a ty masz tam dostęp do neta? małpo co się nie odzywasz Odpowiedz Link
pomilak1 Re: akcesoria mylo 15.07.12, 16:21 Sylki miałam właśnie ten miękki i i mi się wyginał ten z co mam przy soli jest identyczny jak ten twardy od xlandera ale jest siwy. (o kolor mi oczywiście chodzi) Odpowiedz Link
mancipi pomilak 15.07.12, 10:04 jaki organizer masz na soli? bo myslalam aby kupic ten uniwersalny sunshine kids, ale twoj chyba jest inny i to ze jest zamykany wydaje mi sie niezbedne zima... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: pomilak 15.07.12, 16:22 ja mam sunshine kids ten otwarty, mnie to trochę wkurza i czekam na afrodytę co wymyśli może jak uszyje coś fajnego to się skuszę na lato jest fajny (chociaż i tak brakuje mi zamknięcie-klapki) ale w zimę na pewno nie będę go używać Odpowiedz Link