bugelka 06.04.10, 21:07 lubię poeksperymentować z nowościami i kupiłam po 3 użyciach... rewela! Nie mam słów co wyraziłyby mój zachwyt. Podzielić się z wami babki chciałam strzałem w dychę z zakupem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:14 Mappuś, U MNIE już czas a u was? jakbyś stwierdziła sama, że już czas to polecam Odpowiedz Link
robert.83 Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:31 mappi napisała: > sugerujesz że.... > > ...że już czas? > Hahaha. Mappi, jakbyś się zastanawiała to wiedz... Możesz sobie spokojnie odpuścić. Odpowiedz Link
lilyrush Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:12 Problem tylko, ze nie wolno na wysuszona skórę, co u mnie standardem przy klimie. Za to zakochałam sie w Zelu hialuronowo-peptydowym z Biochemii Urody Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:18 znalazłam ich stronę ale opakowania nie widzę. a to do dojrzałej skóry... za wcześnie chyba dla mnie... Odpowiedz Link
lilyrush Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:25 Opakowania nie zobaczysz, bo to nie sa zwyczajne kosmetyki- dostajesz wszystkie składniki i sama sobie mieszasz a buteleczka jest zgrzebna i bez fajerwerków. Za to nie ma żadnych niepożadanych substancji zapachowych i niepotrzebnych dodatków. Także w ekstremalnej sytuacji można zrobić sobie wszystko bez konserwantu. No i cena kilkukrotnie mniejsza niz gotowców- jak ostatnio patrzyłam to taki kremik na polce kosztował 3x tyle. Dla mojej mega alergicznej mamy to jedyna opcja kosmetykowa praktycznie. A wiek dojrzały to można rożnie definiować. A juz na pewno 35+ to zapobiegawczo można stosować wszystko. Przywilej bycia kobieta na 200% Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:28 aaaa! jak w aptece albo za babcinych czasów Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:21 o! o! a ja ostatnio zakupiłam krem z serii AA matująco- przeciwzmarszczkowy - takie różowe opakowanie... fantastico po prostu a jak jeszcze dołożę, a raczej położę płatki pod oczy, to już w ogole... dzięki bugelko mam nadzieję, że wątek się rozwinie, bo coś jakby jakieś ciężkie westchnienie jakiegoś pana słyszałam w tle Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:27 Mam matujący z Perfecty ale za bardzo wysusza mi skórę. Ten Twój jest ok? Hihi wzdychający pan... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:43 baardzo ok wygładza (matko, jakie my tu intymne kwestie poruszamy tak przy ludziach ) Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:47 intymne... szopa w realu nima a... jest co innego Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:34 Mila moja, to jest jeszcze pikuś (Pan Pikuś) w porównaniu z tym, co se dziewczyny na stanikowych forach piszą... hihi... Na Lobby Biuściastych i na Offtopach. Pełne poradnictwo w każdej dziedzinie. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 22:53 ciekawe, czy organizują zjazdy forumowiczek jakoś trudno mi jest sobie wyobrazić, że na takim spotkaniu zachowywałyby się równie swobodnie co na forum... Odpowiedz Link
robert.83 Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:34 Ok... poczytałem sobie i stawiam tezę... że Wy po prostu lubicie się trochę popaćkać i się tym ze sobą podzielić. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 21:40 dobre wychowanie nie pozwala mi zaprzeczyć hihi Odpowiedz Link
uny Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:34 mąka ziemniaczana z wodą... klajster jak sie patrzy! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:38 nie, nie, tego w telewizji to mi nie puszczą... Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:39 Milcia... chyba wiem czego Ci nie puszczą... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:43 skoro Ty wiesz, że nie wiesz i ja wiem, że nie wiesz, to dlaczego mi głupio? Odpowiedz Link
robert.83 Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:47 Hmm... bo jednak szkoda, że nie puszczą? Odpowiedz Link
mappi Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 22:59 no dobra przyznam się cały czas czytam ...babski wątek urodzinowy i się zastanawiam..kiedy się w końcu ujawni..ten świętujący ech sen będzie zbawieniem dla mnie Odpowiedz Link
claire.ampres Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:29 A ja chciałam powiedzieć, że totalnie przeginam z balsamami Półka mi się ugina i wszystkie skrzętnie stosuję Ja jestem zadowolona, ale mój budżet... nieco potrzeszczowuje Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:30 Ło matko! Balsamy i żele pod prysznic... mała słabostka Odpowiedz Link
claire.ampres Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:42 Z małych słabostek kobieta się składa (w ogóle nie jesteśmy płytkie, w ogóle! ) Odpowiedz Link
bugelka Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:46 o są bardzo głębokie dysputy kochana a jakie pouczające dla panów! w płytkości siła Odpowiedz Link
claire.ampres Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:50 Gdybym była panem, to czytając to wszystko nie czułbym się pouczony PS. A z Daxa spróbuj bazy, jeśli używasz i kremu do twarzy w tej metalowej rurce... zarąbisty! Na dodatek fajowy dźwięk wydaje, gdy się go otwiera i zamyka Odpowiedz Link
claire.ampres Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:52 PPS. A najbardziej to spróbuj do pyszczka Dermikę I już cicho siedzę. Pofilozuję teraz dla równowagi Odpowiedz Link
mappi Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:32 o tak...to znam i w każdej torebce ...ale to absolutnie w każdej krem do rąk jakby nie można było mieć jednego .....przechodniego Odpowiedz Link
claire.ampres Re: babski wątek urodowy 06.04.10, 23:41 A co dopiero torebki... No ale tu o kosmetykach miało być... (i buty i kolczyki ) Odpowiedz Link
lilyrush Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 12:22 nie no..Wy nie wchodźcie na buty i torebki może jednak...bo umrę z wycieńczenia przy klawiaturze Odpowiedz Link
mortis74 Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 15:43 kolczyki jak najbardziej sam muszę sobie jakieś nowe sprawić tylko chyba większe i grubsze Odpowiedz Link
aretah Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 23:26 jakbyś potrzebował jakies kolorowe, mogę pożyczyc Odpowiedz Link
mortis74 Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 03:10 weź w sobotę popatrzymy pomierzymy coś sobie dobiorę Odpowiedz Link
listopad02 Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 22:39 Hehe Powinnyście się malować, podkreslać oczy, używać czerwoną szminkę, upinać, czy rozpuszczać włosy, nosić sukienki. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 23:12 o żesz ku... jak powiedziała wiewiórka do orzeszka czego to człowiek się dowiaduje na stare lata... Odpowiedz Link
aretah Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 23:31 listopad02 napisał: > Hehe > Powinnyście się malować, jak pisanka? podkreslać oczy, na kolorowo? używać czerwoną szminkę, oj, oj, ale wtedy juz chyba bez kolorowych oczu? upinać, czy > rozpuszczać włosy, a co z krotkimi? nosić sukienki. mam krzywe nogi Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: babski wątek urodowy 07.04.10, 23:41 eee tam.. Aretah, ale masz problem ja też mam krzywe ale w noszeniu sukienek mi nie przeszkadzają... hmmm... a co mężczyźni "powinni" robić dla swojej urody, choćby i brzydalowej(?) trzeba by im też taką wyliczankę stworzyć... /cały czas czytałam "wątek urodzinowy" w koncu weszłam zobaczyć kto świętuje, a to o urodzie.../ Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 00:02 Poprzez malowanie, rozpuszczanie włosów i noszenie sukienek... tylko tyle(?) Warunkiem jest posiaadanie czegoś co podkreślic można, co można poczytac jako walor... czasami jest ich brak... takie podkreślanie krzywych nóg na przykład, albo uwydatnianie oczóf brzydkich czy czegoś tam... Nooo dobrze, a jak mężczyźni podkreślają męskość(?) Odpowiedz Link
listopad02 Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 00:13 Kobiecość to wszytsko i juz, chciałem Wam otuchy dodać, a widzę że na odcisk nadepnąłem. Jak podkreslaja męskość... ja się golę, a czase nie, hehe. Pewnie widzisz męskość, jak spojrzysz na męzczyznę. Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 00:15 eee tam, zaraz odcisk ooo widzisz, to jak się nie ogolisz to jest męskość, bo goląc się pozbywasz się jej... bredzę cooo(?) Odpowiedz Link
listopad02 Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 00:19 Hehe, nie wiem, i już Nie lubie być zarośniety. Odpowiedz Link
lilyrush Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 09:56 Sorry, ale w czerwonej szmince mi wyjątkowo nie do twarzy i nie mam czego rozpuszczać, bo włosy krótkie. Chyba chodzi o podkreślanie kobiecości i urody, a nie robienie czegoś sztampowo, bo komuś kobieta kojarzy sie tylko i wyłącznie z blondynką w stylu Marlin Monroe? Odpowiedz Link
listopad02 Re: babski wątek urodowy 08.04.10, 09:59 Tak wspomniałem własnie o tym niżej, chodzi o wydobycie kobiecości, indywidualności. Odpowiedz Link