bar

(16 wyników)
  • Nie chodzi mi o palenie "po cichu" jak juz wszyscy klienci wyjda. Dziekuje.
  • czepiają się barów w mieście, a w Bistro głupia NESTA kosztuje 5zł. To jest dopiero ładna cena.Nie dość że siekierę można powiesić tak kopcą to kelnerka ma zawsze taką minę,że jak tam jestem to tylko przez przypadek bo na jej widok od razu chcę się wyjść. sama pracuję w tym zawodzie i wiem,że uprzejmość to podstawa. nawet jak klient jest gruboskórny to trzeba zacisnąć zęby i być miłym.
  • Po lekturze opinii o właścicielce młynów w Przechowie ciekawi mnie Wasza opinia o barze na Miasteczku. Tam jest jakiś specyficzny klimat sprzyjający apetytom - goście pożerają wszystko, do ostatniego okruszka, po imprezie nie zostaje NIC !!! zero resztek !!!
  • bar 24h(6)

Byłem ostatnio w tym przecudownym barze i na frytki czekałem 45 minut a kiedy zapytałem kiedy wkońcu je dostane pani sprzedającej tam przypomniało się że dostała takie zamówienie stwierdziła żę zapomniała a kiedy chciałem zwrot pieniędzy odmówiła bo niemoże cofnąć zamówienia i tak czekałem na nie GODZINE
  • Tak niewiele brakuje do tego,żeby w Świeciu zaczęło sie cos dziać,nie sadzicie że powinny sie pojawic ogrodki 2-3 na rynku,gdzie ludzie mogliby usiasc,napic sie browarka zimnego itp. i to nie tylko za dnia ale i wieczorkiem a nawet w nocy,przeciez taki plan przyjal by sie odrazu.Mysle ze taka opcja bylaby zajebista
  • Rozpoczął sie gorący czas-zapewne bedzie długo trwał w tym roku i miłosnicy Chmielowego szaleństwa będą odwiedzac czesto jakies bary:).Jaki jest wasz najlepszy chmielowy napój:)?i gdzie chodzicie na niego tego lata:)?. Jak zawsze widać sporo ludzi w (SOWIE)<szczególnie weekend> u Mr.Smeji tez w weekendzik sporo ludzi-szczególnie w piątek gdy jest taniej-to można sie gnieść jak landrynki do około 1 w nocy:)kiedy to (młodsza klientela opuszcza dyske).Nie wiem jak to jest w Sfinxie bo...
  • Kojarzy ktoś? (Tam gdzie zapiekanki,piwo i tak dalej) Taka blondyneczka,zawsze uśmiechnięta(niewysoka). Za wszelkie informacje będę dozgonnie wdzięczny.
  • "Czy w kręgielni sprzedaje się alkohol nieletnim? Właściciel stanowczo zaprzecza oskarżeniom" - Byłem świadkiem, jak dwie nastolatki prowadziły do WC kompletnie pijanego kolegę, który miał nie więcej jak 14 lat - donosi Czytelnik, który nie kryje, że nie po raz pierwszy widział gorszącą scenę w Bowling Planet. Czytelnik niezwykle obrazowo opisuje wydarzenia, których miał być świadkiem w świeckiej kręgielni, w minioną sobotę. - Wszedłem, a tam przy stolikach 14 i 16-latki popijają drinki...
  • gdzie jest lepiej i gdzie mozna wyjsc w piatek i w sobote
  • Bukowiec(10)

Witam! dlaczego w Bukowcu nie ma żadnego baru albo kawiarni gdzie można by było usiąść i wypić piwko lub coś zjeść? myślicie że kawiarnia ala LACKI LUCK by wypaliła w tej nudnej jak pi... gminie? były już : dyskoteka mała kawiarnia większy bar w pawilonie,ale wszystko nie wypaliło.Dlatego że wszyscy z siąsiednich wiosek i nawet ze Świecia nie chcieli przyjeżdzać,bo bali się kilku cwaniaczków,którzy tak na prawde są kmiotkami na liścia !!! Jest jeden bar,ale tam jest lipa 1 maszyna,bila...
  • Dnia 31.10.2009 roku w lokalu "KASIA" odbyło się koraoke w połączeniu z helloween.Impreza była przednia goście zgrani. Pończ lał się litrami.Popcorn i smaczne koreczki-gratis.Kto nie był niech żałuje...
  • Jest w Świeciu taki magiczny bar czynny do 23,a ostatni klienci opuszczają go około 4 nad ranem. Stali bywalcy nieustannie ćwiczą swoje talenty wokalne , lecz środek osiedla nie jest na to odpowiednim miejscem - ludzie przynajmniej czasami chcieli by iść do pracy wyspani ,czy to zbyt wiele?( jeżeli ktoś myśli że zamykanie okien pomaga to się myli ) Ciekawie wygląda wzywanie policji w sprawie zakłócania ciszy nocnej- wystarczy przybliżyć słuchawkę telefonu do okna ,wtedy policjanci ...
  • Zastanawiam się dlaczego w innych miastach wokół rynku jest kilka ogródków piwnych a w Świeciu niepodzielnie rządzi Zielony bar . W sobotę zamykają o 18- stej , gdy wielu ludzi chciałoby odpocząć przy kawie i piwku . Czy długo jeszcze utrzyma się monopol jednego sprzedawcy ? Czy wreszcie zapanuje normalna zdrowa konkurencja i włodarze miasta wydadzą pozwolenie na nowe ogródki przy rynku ?
  • Naleśniki - ponad 60 rodzajów.Wytrawne i słodkie również zapiekane.Do wyboru około 20 smacznych sosów.Ponadto super sałatki.Chełmno ul.Dworcowa 24 MAGMA.Dowóz do Świecia.
  • ciekawe czy przjmie się naleśnikarnia w barze bistro w przechowie na marginesie naleśniki są bardzo dobre
  • Wedlug dziennika "Puls Biznesu" dyskoteka Stokrotka ma zadebiutowac na warszawskim parkiecie juz w przyszlym miesiacu. Prezes Stokrotki: Dr Lok Lokus aka Andrew Smeya powiedzial iz fundusze zebrane podczas upublicznienia spolki maja pojsc na remont damskiej toalety oraz zakup pieciu stolikow ktore dla zwiekszenia pojemnosci lokalu ustawione zostana na barze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się