Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      bar

bar

(12 wyniki)
    • Nie chodzi tu nawet o menu, ale przede wszystkim o sposób podania jedzenia i aranżację wnętrz, aby calość stworzyła wyjątkowy klimat. Czy to w ogóle ma dla Was jakieś znaczenie...? :)
    • korzystacie?????????
    • Proszę o pomoc - w lecie przeprowadzam się z Krakowa do Bytomia, jestem od lat wegetarianką. W Krakowie nie było problemów z kupnem produktw wegetarińskich i wegańskich...jak jest z tym na Śląsku? Chodzi głównie o Bytom, Katowice, Chorzów, Gliwice i Zabrze. Jest tu ktoś ze Śląska? Z góry dziękuję za rady.
    • Dziś w Trójce było troche o barach melcznychw Warszawie -pani barówka mleczna powiedziała m.inn. - coraz wiecej jest wegetarianów dla nich robimy kotlety z kalafiora i z fasoli .... do co poniektórych nie denerwujcie sie ,że podaje pozytywne wieści o vegetarianizmnie co ja poradze że sa własnie takie...
    • Stwórzmy bazę danych - czy coś takiego tu było? Nie znalazłam. Napiszcie, gdzie jadacie, gdzie robicie zakupy. Pozdrawiam :)
    • Ministerstwo Finansów chce obciąć dotacje dla barów mlecznych. Obcięcie dotacji spowoduje dramatyczny wzrost cen posiłków w barach i - najprawdopodobniej - zamknięcie większości z nich. Nie możemy się na to zgodzić! W barach stołuje się przede wszystkim niezamożna część polskiego społeczeństwa - emeryci, renciści, studenci... Z ich usług korzysta wiele osób starszych, chorych i zniedołężniałych, które tylko poczucie godności powstrzymuje od korzystania z usług opieki społeczn...
    • restaurację/bar wegetariański? Kiedyś często chodziłam do MOMO na Dietla ale z tego co wiem już nie ma Momo, a szkoda... Gdzie jeszcze znajdę podobny bar?
    • Jak w temacie.Znacie dowcipy o wegetarianach?
    • Krakow(7)

Witam wszystkich i male pytanko na poczatek. Czy jest tu ktos z Krakowa? Gdzie w naszym miescie jest jakies dobre wege jedzonko? Pare lat temu odwiedzilam restauracje 'Vega' i nie zachwycila mnie specjalnie. Nauczyli sie doprawiac soje? Na razie rzadzi u mnie budka z kebabami na poczatku Grodzkiej, ale wchodze tylko jak jest pewien sympatyczny Arab. To chyba jedyny facet w Krakowie, ktory wie, ze falafel nalezy podgrzewac razem z pittą - inni dają zimny. macie swoje ulubione mie...
    • odwiedzilem Polske na pare dni, krazac po miescie szczecin zglodnialem wybralem sie do baru mlecznego, prosze o cos wegetarianskiego, pani na to "a jakich mies nie jedza wegetarianie?" ja ze zadnych, pani"no jak to zadnych, tak w ogole miesa pan nie je??" ja ze nie, dostalem talez ziemniakow z fasolka szparagowa polana tluszczem wieprzowym ze skwarkami, ja mowie ze prosilem o cos bez miesa pani na to ze skwareczki moge sobie zdjac a "tluszczyk to musi pan zjesc bo bez tluszczyku t...
    • Czy ktoś z was miał okazję posilić się w barach Green Way? Ja natknęłam się na nich w Gdyni i po pierwszym już posiłku stałam sie ich wielką fanką :) Wreszcie dotarli do Warszawy- czy ktoś już był na Szpitalnej 6? Ciekawa jestm czy jedzonko równie dobre a ceny przystępne... www.greenway.pl
    • Czy ktos sie orientuje gdzie w Warszawie mozna kupić ciasta wegańskie lub lakto-wegetariańskie? Wiem, iż jedną z mozliwości jest kupno ciastek w barku Vega na sztuki. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakieś inne miejsca? S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się