bar

(12 wyniki)
  • hej, nie raz nie dwa już byłam tego świadkiem.. i nie raz ja byłam w tej sytuacji. wybieram się na piwo ze znajomymi powiedzmy 5 osób, w barze dużo ludzi i równie dużo pustych stolików z tabliczką rezerwacja. wchodzimy, kręcimy się..myślimy nie ma miejsc. nagle podchodzi przemiła dziewczyna i zaprasza do stolika i tłumaczy że ta rezerwacja to juz nie auktulalna, i zaprasza do stolika. no ok... (a jakis chlopak przed nami z kumplem zostal odeslany z kwitkiem) ale ostatnio ide na piwo z...
  • hej doradzcie proszę mam spotkanie z klientami chcemy iśc na jakąś wódeczke do jakiegoś kokalu byłem kiedyś Cafe Brama - troche za sztywno i za oficjalnie w TelePizzy do jedzenia tylko pizza i piwo gdzie iść żeby wypić białego, dobrze zjeść, pośmiać się i nie robić przy tym wstydu ?
  • Zainspirowany tym, że ostatnio (jak wynika z wątków) pojawiło się sporo nowych miejsc, gdzie można zjeść, wypić i posiedzieć, może warto wpisywać to tutaj. Przez jakiś czas wątek "powisi". Prośba: o każdym lokalu wpisujcie uwagi w poście o temacie związanym z nazwą tego właśnie lokalu
  • Witam wiecie może czy w siedlcach otwierają się jakieś nowe lokale? proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam
  • Na mylnej za dużo środka W Satelitarnej oślepia dźwięk obraz Nie wspomnę tu o Dekadencji W Awangardzie piwnica daje super sound bardzo niski przenikający W Kocie w jednym pomieszczeniu mono i w drugim mono co razem daje stereo
  • Przed chwilą wróciłem z wieczornej eskapady po siedeckich pubach (jestem jeszcze w stanie umożliwiającym pisanie) i juz nie wytrzymuję obecnego status quo (nie wiem czy dobrze napisałem) odnoszącego się TOALET. Zauważyłem pewną zalezność: cena piwa jest odwrotnie proporcjonalna do standardu toalety, czyli im piwo jest droższe tym toaleta jest niestety w gorszym stanie. Przykład? Proszę bardzo: Crazy Town kontra Bosman, Atol (Dekadencya) kontra bar w tzw. patykch. O co tu biega?
  • BAR 4(9)

Ruszyła kolejna edycja Baru. Oglądacie?? Ale jaja. telewizja i te oszołomy wszystko zrobią żeby była oglądalność. i jest bo ja oglądam.
  • Chciałem wszystkich ostrzec, że gdzieś nad zalewem zamieszkuje lis. Lis jak lis, tyle że jego wygląd i zachowanie są zastanawiające. Wychudzony, nie stroni od ludzi a wręcz wygląda na to, że szuka z nimi kontaktu. Może ktoś podpowie gdzie najlepiej zgłosić tę sprawę? Weterynaria? Urząd Miasta? Dodam, że nie jest to wątek w stylu potwór z Loch Ness. Myślę żę sprawa jest poważna i lepiej dmuchać na zimne.
  • Niech ktoś, kto był na sesji potwierdzi albo zaprzeczy. Czy to prawda, że panu radnemu L. Szymańskiemu z LPR przeszkadzają imprezy na amfiteatrze. Czy czeka nas to, że o 22.00 na scenie amfiteatru zagrają panu Leszkowi kołysankę (ponoć blisko mieszka)do snu i impreza będzie musiała się skończyć?
  • Jak myślicie, czy Podlasie z czystym sumieniem możemy określić jako rejon ekologiczny? Do niedawna Podlasie uważane było za jedeno z czyściejszych zakątków kraju, ale czy nadal tak jest?
  • Ruszją prace przy przebudowie krajowej 2 z Siedlec do Terespola. Przetarg na jeden z odcinków wygrali wspólnymi siłami drogowcy z Mińska Maz. i Międzyrzeca. O naszych siedleckich budowniczych dróg z RDP w komunikacie GDDKIA nic nie słychać. Pewnie woleli się nie rozmieniać na drobne (50 mln EUR) i skupili się na bardziej dochodowych budowach betonówek w podsiedleckich gminach. www.gddkia.gov.pl/article/informacje/aktualnosci/article.php/id_item_tr ee/5b17b92ffc316ed672bcd5a223c5...
  • Pare dni temu zostałem "napadnięty" przez pijanego. Siedząc ze znajmomymi w pubie podszedł do nas rosły podpity jegomość i wybełkotał " czy macie jakiś problem". Więc my ze stoickim spokojem odpowiadamy ze nie i wracamy do dyskusji. Jegomosc na to : "dlaczego gapicie sie na mojego kolege?". Więc ponownie, przerywajac dyskusję, odpowiadamy ze "twoj kolega nas nie interesuje". Po chwili gdy znudzuilo go intelektualne poszkiwanie zaczepki wyseplenił "to mosze wyjdziemy?" . W tym czasie obl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się