bar

(18 wyników)
  • witajcie jade do sopotu. kiedys za dawnych czasow, jakies 10 lat temu jak bylam w harcerstwie stolowalismy sie w barach mlecznych. pamietam taki bar w gdynii i gdansku. czy sa one jeszcze? czy jest jakis bar mleczny w sopocie? a drugie pytanie gdzie tanio wypozyczyc rower, najlepiej z fotelikiem dla dziecka, w sopocie oczywiscie. pozdr
  • Gdzie można zdrowo , smacznie a przede wszystkim świeżo:) zjeść z małym dzieckiem w Jastarni?
  • mam pytanie, ktora z mam byla z dziecmi w Karwii? mam prosbe o polecenie miejsca gdzie mozna dobrze zjesc - chodzi mi o smaczne zjedzenie obiadku, swiezego dla malych dzieciakow ?
  • Które bary, pizzerie polecacie w Krynicy Morskiej, gdzie mozna dobrze zjeść i niekoniecznie drogo ?
  • Witam Za dwa tygodnie wybieram się z dwójką małych dzieci do Krynicy Morskiej. Na kwaterze nie będzie warunków do gotowania obiadów. Czy możecie polecić jakieś fajne miejsca ze smacznym jedzonkiem. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
  • Czy ktoś z Was tam był. My chcemy spokojna miejscowość. jedziemy z 11 miesiecznym dzieckiem i psiakiem. Macie jakies zdanie?
  • jak w temacie, możecie coś podpowiedzieć? dzięki ps. tanio to znaczy w okolicach 13-12zł
  • czy ktos poleca, jak tam z dojsciem na plaze i czy jest co robic w deszcz? z gory dzieki za rady
  • Czy może mi ktoś polecić jakąś restaurację/bar etc., gdzie można z dzieckiem zjeść dobrze i szybko. Pzdr, Marta
  • Jedziemy z naszym 3-latkiem do Krynicy, nie mamy wykupionych obiadów i nie chcielibyśmy naciąć się ani eksperymentować z restauracjami. Bardzo proszę - czy możecie mi polecić jakieś tamtejsze jadłodalnie (bary/stołówki/restauracje) serwujące zdrowe i smaczne obiady, które spokojnie mogę podać naszemu maluchowi? I drugie pytanie - czy isnieją tam restauracje lub kawiarnie z kącikiem zabaw dla dzieci? Sprawa pilna - jedziemy już w niedzielę! :-)
  • Wszytskim mamom mieszkającym przy Niemieckiej granicy (Szczecin, Świnoujście, Kostrzyń...) polecam Rugię na małe wypady, a właściwie miasto u wejścia na wyspę - Stralsund z bajecznym aquaparku HANSA DOM (dla dzieciaków - extra, a maluchy do 5 roku życia mają wejście za darmo). To całkiem niedaleko, akurat na weekend. Na Rugii masa pól namiotowych z super udogodnieniami (prysznice, bary), Niemcy zachowują się cicho, po 22 nikt nie puszcza głośno muzyki itd. Nie polecam jedynie Sass...
  • Wybieramy się do Chłapowa na wakacje . Czy możecie coś powiedzieć na temat tej miejscowości.Mamy rezerwację u Pani Danuty Matysik . Pozdrowienia
  • prośba do osób, które były w Karwi - jakie knajpki czy restauracje polecacie z dobrym jedzonkiem? a których nie polecacie i dlaczego? bardzo dziękuję za namiary, jedziemy na początku sierpnia z naszą trzylatką i będziemy się żywić we własnym zakresie. Wszelkie uwagi na ten temat będą więc dla nas cenne :) pozdrawiam, Sylwia
  • Wybieramy się tam z rocznym dzieckiem i jestem ciekawa opinii. Monika
  • Witam Wybieramy się całą rodzinką na Roztocze w sierpniu i szukam dla nas kwatery w Zwierzyńcu lub Krasnobrodzie (ze względu na 2,5 letniego faceta poszukujemy kwater w miejscowościach z dostępem do kąpieliska). Czy możecie polecić coś w Zwierzyńcu lub Krasnobrodzie? Pzdr
  • Witam!!! Wybieram w się w lipcu z moim 2-latkiem do Władysławowa, i zastanawiam się gdzie będziemy jeśc? W budynku w którym będziemy mieszkac jest aneks kuchenny i można cos ugotowac, ale chciałabym wiedziec czy macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie bede mogła bez obaw nakarmic dziecko? A może jednak gotowac samodzielnie? Proszę o radę.
  • Zwracam się do mam, które były tam i mogą coś polecić. Tak się złożyło, że mam kwaterę bez wyżywienia a ostatnio we Władku byłam 7 lat temu i pewnie wiele się od tamtego czasu zmieniło:))) W takim razie: gdzie smacznie, bezpiecznie i dobrze można jadać obiadki?? Z góry dziękuję
  • Okolice Pisza, Rucianego-Nidy, Mrągowa, Mikołajek, Giżycka - mniej więcej te rejony. Chodzi o miejsca, gdzie oprócz wygodnego dostępu do jeziora byłyby inne udogodnienia: - restauracja lub bar, gdzie można zjeść obiad, podgrzać dziecku posiłek i nakarmić dziecko(może nawet z wysokim krzesełkiem do karmienia) - czysta toaleta - wypożyczalnia sprzętu wodnego, leżaków itp. A może słyszeliście o imprezach planowanych na tych terenach w czasie od 7 do 14 sierpnia? Będę wdzięcz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się