bar

(20 wyników)
  • które lubicie bądź polecacie gdzie według was najlepiej opinie
  • co myslicie o nowym barze tylko z nalesnikami w kazdej postaci?
  • Otwieram bar i chciałabym wiedzieć czego potrzebujecie oczywiście oprócz % hehe :) aby chętnie do niego przychodzić? Pomóżcie, może macie jakieś fajne pomysły:d
  • był ktoś
  • Poszukuję barów lub resteuracji chińskich/wietnamskich na terenie Ciechanowa lub okolic. Z góry dziękuję za namiary (przynajmniej czy są i na jakiej ulicy).
  • Polecam Dancingi w Nocie. Byliśmy tam 2 lutego. Wstęp 60 zł od osoby w tym smaczny obiad, stół suto zastawiony zimnymi przekąskami i napojami. Wszystko to podane za smakiem. Kawa, herbata bez ograniczeń, alkochol w swoim zakresie. Było około 30 osób - szkoda że szefowa tak mało reklamuje swój nowo otwarty lokal. Jednie czego brak to niewielkiego nakładu na wystój wnętrz .. Reszta duży plus ...
  • Słyszałem, że Komendant Policji z Ciechanowa dostał w nosa w barze Gambrynus. Nie wiem czy to prawda ale jeśli tak było to musiało byś smiesznie hihihi :).
  • Gdzie w Ciechanowie maja C+ i w miare tanie piwo coby mozna bylo obejrzec ten meczyk ? Dzieki.
  • [b]Słyszeliście coś o nowym lokalu który powstaje w Wyższej Szkole zawodowej na Wojska polskiego? Podobno ma tam byc domowe jedzenie na studencką kieszeń. Wiecie o czym mówię? Tanio... :) trzeba będzie to przetestować [/b][b][/b]
  • ktos mi powiedzial ze chyba na augustianskiej bedzie cos w stylu dopalaczy? czy to prawda? moge sie mylic co do ulicy. Jak zna ktos jakies informacje to prosze o zamieszczenie ich. Pozdrawiam
  • Witam, na wstępie zaznaczę że nie mieszkam w Ciechanowie. Ale często w nim bywam, więc chcę zapytać Was, o dobre miejsce do posiedzenia w weekendy po południu tudzież wieczorem przy muzyce, kawie, piwie, papierosie. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
  • W piwnicach Browaru powstał nowy pub, bar, knjpa - Ciechan. Organizatorzy stawiaja na nstroj. Polecam pomieszczenie z rezewacją na końcu lokalu. Jak oceniaćie ich wysiłki?
  • to jest dno -40min czekania -podają nie to co sie zamawia -smak (niedopieczonego)kurczaka przypomina starą rybe -po 10min wszystko twarde, że nie można zjeść
  • Po raz kolejny Ciechanów stanie się popularny, choć wcale niekoniecznie z tej najlepszej strony. Przedstawicielka naszego miasta reprezentuje nas w Barze Polsatu. Kolejna kompromitacja?
  • Byliśmy w gronie 8 przyjaciół w Gawrze! Ogolnie się podobało. Mieli dobry pomysł z kręglami,taniej nie widziałem nigdzie.I jeszcze jedno:lubię ,gdy niczym nie śmierdzi, patrząc na papierochy, marychę i na stan łazienek. Tu mi zaimponowali, nic nie czuć.Raczej nie zrobi się z tego knajpa dla kumpli szefa (wstaw nazwę urokliwych,wrodzonych pryszczy na twarzy) ani żulernia.Jak dołożą starań do muzyki na żywo to powtórzą dawne świetne BWA OK! ja skończyłem ,Ponażekamy innym razem!
  • Słyszeliście coś nowego w sprawie KFC/McDonalda w Ciechanowie?
  • Do tej pory zamawiałem kebab z dowozem do domu w barze Sułtan na ul. Gw.Ludowej. Bardzo mi smakował - szczególnie zestaw z frytkami i surówką. Ale od kilku dni ich telefon jest niedostępny. Dowiadywałem się w barze przy BPH i w Rajzenii - nie oferują dowozu do domu. Macie może jakieś namiary (najlepiej telefon) do jakiegoś baru oferującego kebab z dowozem do domu? Idealnie by było, gdyby jeszcze w ofercie był kebab z frytkami i surówką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się