bar

(21 wyników)
  • witam. Nowo otwarty lokal z jedzeniem na placu Gornika , mozna zjesc na miejscu i kupi na wynos. Bylam ,zagladałam , nawet na degustacje sie zalapalam i smaczne maja wyroby. Mieszkam na przeciwko baru i codziennie maja z rana dostawy, to dobrze przynajmniej starych rzeczy nie sprzedają. Jadł ktoś tam jeszcze ? Naleśniki ładnie wyglądaja , smaczne? może ktoś jadł w tym barze , prosze o opinie. Pozdrawiam Hajte.
  • Jak oceniacie usługi? jakość potraw? obsługę? ceny?
  • Kiedyś w trakcie wesela w hotelu Maria, wyszłam na przechadzkę za hotel i odkryłam tam mały, schowany przed ogolnym widokiem bar sushi, a przynajmniej japoński bar. akurat wtedy był zamknięty. ciekawa jestem czy ten bar istnieje, czy ma jakies godziny otwarcia, czy to jest tylko ekskluzywne miejsce dla japończyków z okolicznych firm?
  • jw.
  • 19.08.2006 impreza na placu grunwaldzkim w barze sportowym 11...ZERO KOMERCJI, DRESÓW, GWIZDKÓW I MANIECZKOMANII bo co niektorzy myla pojecia dobra muza a komercyjne hitu na lato...!!! start o 18:00...polecam
  • music bar(57)

Bardzo poważnie przymierzamy się do otwarcia nowego drink baru muzycznego na poziomie europejskim w Wałbrzychu lub Szczawnie Zdroju, z cyklicznymi koncertami, weekendowymi imprezami, dobrym rasowym drinkiem, koniakiem czy whisky, oraz oczywiście piwem i przekąskami. Prosimy tą drogą o Wasze opinie z zaznaczeniem wieku w jakim jesteście. Dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję do zobaczenia niebawem!
  • spoko lokalik może wydaje sie spelunką ale właściciel i barman spoko ziomy. Pilnują porządku robią co weekend imprezki dla koneserów muzy z rodzaju minimal, progressive tech, itp. zapraszają dj-i z całego kraju zero komerchy itd. polecam na weekend jak najbardziej !!!!
  • Czy uważacie że jest zapotrzebowanie u nas na takie bary?
  • Znudzona ciągłym siedzeniem w Qfrze szukam innego podobnego miejsca gdzie jest klimat, można usiąść wypić zarówno piwo, drinka jak i herbatę czy czekoladę a przy tym posłuchać niebanalnej muzyki. Czy i gdzie w naszym mieście skrywają się tego typu lokale?
  • Czy lubicie ten klub?
  • 10.10 w piatek w Klubie Muzycznym DWORZEC w Szczawnie Zdroju odbedzie sie koncert zespolu THE CRACKERS BAND.Goscmi imprezy beda uczestnicy BARu 3 w Polsacie(obecnej edycji)Po kocercie dyskoteka tez z udzialem barowiczow .Bilet wstepu 20 zl.
  • w Wałbrzychu - pytam, gdyż zamierzam kupić podgrzewacz wody który do prawidłowego działania potrzebuje ciśnienia 1,5 bara! Pomocy
  • NA nowym Mieście od ok . roku funkcjonuje kawiarnia , bar pod nazwą WREST mieści sie przy hali sportowej na CHopina . Ktoś był ?? co i jak ?? konkurencja dla Barmana ,, Sobieski .,, ?
  • czy tam zawsze w studenckie czwartki leci techno???a jaka muzyka jest w soboty???
  • Gdzie można smacznie zjeść w Wałbrzychu lub w okolicy Wałbrzycha? Czy sa gdzieś jakieś zajazdy które serwują smaczne obiady? Nie chodzi tutaj o pizze itp. Dobgrze byłoby gdyby było to sympatyczne, spokojne miejsce. Może coś doradzicie. Z góry dziękuję
  • How do you know when a Pollack has been in your back yard? Your garbage is gone and your dog is pregnant.
  • Habibi Shisha Club Wałbrzych zatrudni na stale od polowy wrzesnia dziewczyne do pracy na stanowisku barmanka/kelnerka. Wiecej informacji w klubie. CV oraz list motywacyjny prosze skladac osobiscie w klubie, codziennie po godz 16.
  • Z żalem informuję, iż Diavollo przy ulicy Palisadowej zostało zamknięte :( Pozostaje tylko te koło Savii, ale w nim wg mnie jedzenie jest o wiele gorsze!
  • Co sadzicie na ten temat?Jest ok,najlepsze są kucharki z nimi wszystko da się załatwić,nawet obiadek jak juz go nie ma,tak powinno byc i jedzonko jest ok!!!!!
  • Czy w Wałbrzychu istnieje jeszcze bar Govinda lub inny wegetariański?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się