Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      bar

bar

(24 wyniki)
    • Hej! Moglby ktos polecic jakies niedrogie a dobre miejsca na smaczny regionalny posilek w Sousse lub Monastirze i jak tam trafic? Co wogole z miejscowych potraw polecacie, a co odradzacie?
    • Witam. Czy jest ktoś, kto zna ten hotel i mógłby o nim opowiedzieć. Udało mi się znaleźć kilka opinii, ale naprawdę niewiele. Wiem, że to żaden luksus, ale cena jest przyzwoita i z opcją all. Pytanie tylko, jak to naprawdę wygląda i jakie w rzeczywistości jest jego położenie. Z opisu wynika, że niedaleko Hammametu, ale kto wie :-) Będziemy wdzięczni za opinie i informacje. Ania i Andrzej
    • Dzisiaj wróciłem z 2-tygodiowych wakacji w tym hotelu. Odpowiem na pytania
    • bizerta(5)

Powiedzcie, czy tam można miło spędzić czas z rodziną. Mamy mieszkać w hotelu Corniche*** z opcją all inclusive. Może ktoś tam już był i może coś poradzić?
    • Wróciłam z tego hotelu, bardzo zadowolona, pytajcie!
    • Witam. Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie tego hotelu chętnie odpowiem. Pozdrawiam
    • chciałabym się czegos więcej dowiedzieć o tym hotelu. czy do plazy daleko? czy leżaki przy basenie darmowe? i czy duzy wybór sportów wodnych na plaży
    • Czy w Tunezji podobnie jak w Egipcie trzeba płacić bakszysz dosłownie za wszystko.....czy jest pod tym względem nieco lepiej?
    • tyle pisze się by w tunezji pic wode butelkową ze względu na flore bakteryjną moje pytanie, gdzie taka wode sie nabywa czy trzeba ja przywozic z Polski czy w Tunezyjskich sklepach, czy przy wersji ALL hotel zapewnia wode???
    • Jeśli ktoś ma jakieś pytania, chętnie odpowiem.
    • Mam pytanie jak wygląda sprawa z plażami w Tunezji. Sprawa jest tego typu, że nasi znajomi będą przebywać w Skanes w tym czasie co my lecz w hotelu oddalnonym o około 2km. Czy jest szansa abyśmy spotykali się codziennie na plaży, czy każdy hotel ma przypisany swój prywatny odcinek i nie ma na to najmniejszej szansy? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    • Mam pytanie , bo nie znalazlam informacji o tym hotelu czy ktos z Was tam byl ? jak go oceniacie ? czy w pokojach jest czysto ? lecimy do Tunezji w czerwcu 2009 z 2 dzieci ... i wybralismy ten:)
    • Witam ,lecę w sierpniu do hotelu Orient palace w Sousse czy mógłby ktoś coś o nim powiedzieć kto spędził tam swoje wakacje? Pozdrawiam :)
    • Witam, Wybieram się tam z mężem i 16 miesięczną córką. Znajdziemy jakichś współtowarzyszy podróży? Może ktoś był w tym hotelu? jakie wrażenia. Słyszałam już wiele sprzecznych opinii. Przeraża mnie też godzina wylotu - 1.oo w nocy i to właściwie jest juz piatek, a nie czwartek - stad 13 a nie 14 dni :( Jakie macie doswiadczenia z SUN&FUN? Dzieki
    • Hej, chcę się w tym roku wybrać do Tunezji. Jakie hotele polecacie,żeby był blisko plaży a jednocześnie żeby blisko były sklepy,bary,restauracje:) żeby można gdzieś było wyjść wieczorkiem. Piszcie
    • Witam wszystkich ;) 04.09 lecimy do hotelu Thapsus i mam pytanie czego można sie spodziewać w opcji all? z góry serdecznie dziękuję za wszystkie informację:)
    • Czesc, Wybieram sie 24.06.10 do Hammamet Yasmin hotel Houda Yasmine. Slyszalam, ze basen jest tam slaby. Poza tym bedac tam 2 tygodnie fajnie byloby pojsc do innego (lepszego) hotelu na basen (ewentualnie skorzystac z jego baru ;). Tunezyjczycy sa przekupni, wiec mysle, ze za pare dinarow moze wpusciliby nas do jakiegos hotelu ? Czy komus z Was udalo sie wejsc do obcego hotelu i skorzystac z jego uslug ? Czy w kazdym hotelu kontroluja opaski przy wejsciu ?
    • pytajcie
    • Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego hotelu. Będę wdzięczna :)) Może ktoś ma doświadczenia z pobytem tam w bungalowach. Dzięki
    • Witam, mam pytanie czy mozna sobie bez problemu wejsc na hotelowa plaze i basen ale innego hotelu niz mieszkamy? Chcielibysmy porobic tam zdjecia lub np skorzystac z basenu. Czy nikt nas nie wyrzuci?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się