Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      bar

bar

(19 wyników)
    • Najgorsza bar we władku to [b]bar pod sosną[/b]!!!!tragedia na zamówioną rybę czekalismy uwaga!!!1,5 godzinny !!!żeby czekac nad morzem tyle na rybe to jakaś paranoja!!!po takim czasie czekania zrezygnowalismy z jedzenia i jak poinformowalismy ze chcemy zwrot pieniędzy to nagle nasze jedzenie było gotowe ale nie mielismy na nie juz ochoty a ryba była jakas nie dosmażona i blade frytki. oczywiescie kasierka przy zwrocie pieniązków za jedzenie robiła problem i nie chciała oddac pi...
    • Mam prośbę do stałych bywalców Karwii gdzie można przyzwoicie zjeść obiad w Karwii? Będziemy mieszkać zaraz przy wjeździe do Karwii z Jastrzębiej. Jadę z dzieckiem, dlatego chciałabym sprawdzone namiary. Pozdrawiam
    • Witam.Czy był ktoś może w tym ośrodku i może mi napisać jak tam jest?czy jest daleko do morza?do sklepów,barów itp.Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
    • Wszystkim osobom które szukają noclegu na długi wekend polecam małą ,śliczną ,położoną w pięknym sosnowym lesie miejscowośc Pustkowo koło Rewala.Spokój cisza ,willa Alex serwuje pyszne obiadki na każdą kieszeń blisko plaży,plac zabaw dla dzieci ,kort tenisowy. Z Pustkowa można przejśc spacerkiem do pobliskiego Pobierowa.Wymarzona miejscowość dla ludzi ceniących ciszę i spokój.Ja polecam kwatery U STEFANA TEL.0913864490.
    • czy w tym okresie będą już pootwierane smażalnie, knajpki, kawiarnie itd? Słyszałam dużo o barze Smerfetka a że jadę z 1,5 rocznym dzieckiem, zależy mi żebym znalazła jakieś sprawdzone jedzonko. A może ktoś wie czy w spa Kormoran można skorzystać tylko z basenu, lub gdzie w okolicy nawet ciut dalszej znajduje się aquapark albo basen kryty?
    • jade na wakacje z malymi dziećmi, nie jemy fast foodów-zalezy nam na domowych obiadach-proszę o pomoc. Moze ktoś był w tej miejscowości i może polecić naprawde dobre miejsce z obiadami domowymi dl DZIECI , ewentualnie miejsce na kupienie rybki świeżej do usmazenia samemu? ZA POMOC DZIĘKUJĘ
    • Które pole namiotowe na Półwyspie Helskim polecicie mi na wyjazd z dwójką dzieci (3 i 7 lat)? Pozdrawiam
    • Proszę o polecenie takich miejsc gdzie można zjeść prawdziwy domowy obiad
    • Będę z dziećmi i mężem w okolicach Kuźnicy na półwyspie Helskim. Proszę doradzić gdzie np : W Jastarni, , Władysławowie, Juracie, Helu,Kuźnicy, Chałupach i okolicy można tanio zjeść(a przy tym nie zatruć się i portfela nie nadwyrężyć),dla dzieci gdzie są bezpłatne place zabaw, gdzie najlepsza wędzona rybka, gdzie tanie bary?Dziękuję za odpowiedzi.
    • Witam wszystkich:) zwracam się do Was z pytaniem o tą mieścinke?? jak wygląda czy są tam jakieś bary, sklepy, deptak lub dyskoteka?? jeśli był tam ktoś to proszę o pomoc:) czy jest jakaś wypożyczalnia rowerów?? pole namiotowe?? tylko prosze niech nie pisze ten gościu o domkach do wynajęcia bo mnie to nie interesuje:) czy dużo ludzi tam jest i jak wygląda plaża:) pozdrawiam i z góry dziękuję za szybka odpowiedź:)
    • Wybieram się z rodzinką w czerwcu do Chłapowa. Czy mogę prosić o namiary na bary, restauracje itp ze smacznym, niezadrogim jedzeniem dla dzieciaków i rodziców????? Poradźcie , gdzie można się posilić przyzwoicie ;)
    • czy był tam ktoś?? możecie polecić??
    • Witam. W przyszłym roku chciałabym wraz z rodzinką wybrać się do tego ośrodka (do domku świerkowego). Na zdjęciach wszystko wygląda pięknie, czy jest tak w rzeczywistości. Czy do morza jest 300 m? Jakie atrakcje dla dzieci są w Rowach, gdzie można zjeść "domowe obiadki". Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam. Ania.
    • Witam Wybieramy się we dwoje właśnie do Jastrzębiej Góry, ew. Karwii lub Ostrowa. W związku z tym, że jesteśmy jeszcze studentami, a jak wiadomo finanse u studenta są dosyć kruche, poradźcie proszę czy warto tam jechać, czy znajdziemy tani nocleg? Może możecie polecić niedrogie spanie? A jak jest z cenami w tych miejscowośćiach (jedzenie, picie itp.)? Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam!
    • w sobotę bedziemy na 1 dniowej wycieczce i mam kilka pytan :) poczytałam co warto zobaczyc , itp interesuje mnie park dinozaurów - mniej wiecej gdzie on jest wydmy rejs statkiem no i jakiś w miare dobry i sprawdzony bar na obiad no i nie koniecznie drogi :P
    • cześć! Zdrowo, tanio, smacznie - czy jest to możliwe??? jadę z 15-miesięczniakiem i napraaaawdę nie chce mi się gotować! znacie może takie miejsce (okolice ul. Okopowej) pozdrawiam
    • Pytanie j/w.. Gdzie w Karwii można smacznie zjeść?, może jakieś typowo domowe jedzonko... Rybkę chetnie też, ale z tymi rybkami to podobno róznie bywa a tu w grę wchodzi dziecko.. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew Beata.
    • Czy ktoś odwiedzał Kuźnicę na mierzeji helskiej!? czy można tam spokojnie wypocząć? kto zna jakiś namiar na kwatery? Czy jest tam kilka barów???? Jaka plaża?
    • STEGNA W Stegnie nocowaliśmy. Stegnę trzeba podzielić na dwie miejscowości, ta główna, z zabudowaniami, gdzie nic sie nie dzieje, jest nuda, i totalne zadupie, z dwoma barami i sklepikiem, zero ludzi, wiekszość domów strasznie poniszczona i w złym stanie. Mieszkaliśmy w pewnym domu, (już nie będe posac nazwy), ale warunki okropne, brudno i brzydko, łazienki okropnośc, wszystko ohydnie brudne, jakby nikt nie sprzątał przez rok. Nie wspominając o sprzęcie z epoki powojennej, k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się