Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      basen

basen

(2 wyniki)
    • Dziewczyny, czy po przeleczeniu (i miejmy nadzieję wyleczeniu) dziecka/rodziny z lambliozy już nigdy nie wchodzicie do basenów publicznych? Nie kąpiecie się w basenach na wakacjach? W hotelach? Moje dziecię już kolejny rok jest zwolnione z basenu (a są to zajęcia szkolne obowiązkowe) i w efekcie nie umie pływać :( Wiadomo, że lamblie w basenach dryfują sobie stylem dowolnym bo chlor ich nie rusza. Pływanie to jednak wazna umiejętność i warto ją nabyć chocby dla własnego bezpieczeństwa. Pod...
    • Zaczęliśmy chodzić na basen jak Mała miała 6 miesięcy- tak, wiem już teraz, że to głupota. Teraz Mała ma 11 miesięcy i podejrzenie lamblii i owsików (na oko dr Ozimka), wyniki z felix negatywne, ale powtarzamy). Napisałam do pani z basenu, że chciałabym zwrot pieniędzy (zaczęliśmy drugi turnus, dopiero 2 razy były zajęcia, więc za 8 powinna zwrócić), ponieważ jest podejrzenie lamblii i mogło to być z basenu. A Pani prowadząca odpisała, że nie ma zielonego pojęcia co to lamblia, do zwrotu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się