basen

(11 wyników)
  • Dzisiaj mija tydzień na diecie. Waga początkowa 85,4 kg. Dzisiaj 83,2 kg. Przez cały tydzień miałam kilka grzechów owocowych. Zjadłam kilka malin, porzeczek i jednego grejfruta. Codziennie chodzę na basen i wydaje mi się, że dosyć schudłam w cm, ale się nie zmierzyłam na początku, więc nie mam porównania. Widzę po spodniach. Czuję się dosyć dobrze, chociaż momentami trochę słabo. Kryzys miałam koło środy, ale przetrwałam. Najważniejsze jest to, że zapał nie zmalał ani trochę, co ...
  • Miałem starą wagę, taka sprężynową :) Dziś przyszła zakupiona na allegro taka wypaśna z pomiarem stanu tkanki tłuszczowej itd. No i doznałem szoku ... Moja sprężynówa pokazywała dzielnie 127, nowa pokazuje DYCHĘ więcej. Nawet nie wiem ile naprawdę schudłem, bo pomiar początkowy był na byle jakiej wadze u znajomych (147). Pewno było więcej - ze 150 parę, kurde! Niestety do mojego dołka dokłada się jeszcze fakt, że od 2-3 tyg nic mi nie ubywa. Cały czas jestem na SB, jem co należy, nawet ...
  • Niestety wahania wagi są w przedziale 1-2kg dziennie. Podejrzana sprawa - ograniczyłem węglowodany, dorzucam błonnik i ... waga dalej na tym poziomie co miech temu. Natomiast ciekawe spostrzeżenia: brzuch z 130 cm poszedł na 127 - to czuć po spodniach etc. Wiec jednak TŁUSZCZU ubywa! Ponieważ od 2 tygodni 4x w tygodniu uprawiam jakiś sport (5-6h / tyg) mam wrażenie że to przyrost mięśni hamuje spadek wagi. W sumie to nawet dobrze, bo tkanka tłuszczowa nie wymaga kalorii do utrzymania, m...
  • Jutro fruniemy do ciepłych krajów :) gdzie pokus będzie co niemiara. All inclusive i te sprawy: piwo, wino, wódka, żarcie do bólu. Trzymajcie za mnie kciuki - postaram się nie utyć. Waga dziś po basenie przed obiado-kolacją - 132,4 Swoją drogą od tygodnia praktycznie codziennie rower a jak nie rower to basen :) Licząc kalorie to z 1000 / dzień leci z samego wysiłku :)Zobaczymy jak będzie na wczasach - w morzu też pływać lubię ;) z rowerem może być problem :)
  • Witam:)(7)

Podczytuje forum już od dłuższego czasu. Już raz próbowałam diety, schudłam 5kg i jakoś tak zostało. Teraz wróciłam z wakacji, od września wracam do pracy po wychowawczym. I postanowiłam się wziąć za siebie na poważnie i do końca. Jestem na diecie już 3 dzień (od poniedziałku). Mam 164 cm wzrostu i 28 lat. Waga początkowa(z poniedziałku) to 85,5 kg. Już 3 dzień przestrzegam zasad diety. Zamierzam codziennie chodzić na basen i 2 razy w tygodniu na fitness. Dzisiaj waga pokazała j...
  • I zamierzam próbować wszystkich lokalnych specyfików kuchni południowej Hiszpanii! Niech mnie Sz.P. Agatston ma w swojej opiece. Jutro zamierzam nawet zjeść pierwszą od 6 miesięcy kanapkę (taką z kajzerki z szynką i masełkiem)- bo w podrózy trzeba przecież ;D Do zobaczenia po powrocie. Mam nadzieję, że powstrzymam natarcie jojo ;) postaram się nie szaleć z kluchami i takimi tam... jippiiii
  • No bo posłuchajcie. jestem w 8 dniu. Spadło mi chyba coś z 3 kg ?? Fajnie. Nie mogłam na początku ćwiczyć, bo okres, bóle itp. Ale potem zaczęłam się zastanwiać. Co będzie jak zacznę ? Chcę aby waga leciała, ale z drugiej strony nie chcę " przypakować" . Chcę być smukła, a mam taką budowę że trochę ciężko to osiągnąć ( wcięta talia, szersze biodra, większy biust) Czy jak zaczne pedałować na rowerku godzinę dziennie ( a tak potrafie, mam zresztą warunki, bo mieszkam na Mazurach :)...
  • Czy jest to mozliwe,ze ta dieta jest nie dla mnie? Dzis jest 9 dzien i nic. Moze jakies marne pol kilkograma i tyle! Dodam,ze chodze na fitness i basen. I nic... Odechciewa mi sie! Zwlaszcza po postach np Cahemire,ze ona 4 kg w 10 dni... Dlaczego? Buuuu...
  • Kochane plazowiczki! Tak sobie pomyslalam, ze przydalby sie nam taki watek sportowy, w ktorym bysmy pisaly co cwiczymy, jak dlugo itp. Moze wspolnie bysmy sie dzieki temu motywowaly i zaganialy do rozruchu naszych czterech liter :) Ja zaczne, a co, hehe :D Sobota - 2,5h jazdy na rowerze w terenie Niedziela: - basen (plywania jakies 30min, reszta ta jacuzzi i sauna) - cwiczenia na brzuch Tamilee Webb A dzisiaj bedzie: - silownia (1h aerobow + 15min na maszynach) - brzuch z ...
  • Witam wszystkich.Zaczynam od jutra tj:24 marca,piatek.Zrobilam wszystkie potrzebne zakupy na 1 tydzien,zaraz bede piec babeczki ze szpinakiem,wypijam ostatnia lampke czerwonego wina,zjadam ostatnia bulke(oczywiscie nie na zawsze),o osiagnieciach,czy porazkach bede sie z wami dzielic(choc mam nadzieje ze porazek nie bedzie)Wykupilam karnet na basen,aerobik,saune.W domu bede biegac na biezni(silowni nie lubie).Chce nie tylko schudnac ale i miesnie wzmocnic,zalezy mi bardziej na gubi...
  • więc tak rok temu z poczatkiem lutego zaczełam stosować tę dietę i chudłam do maja 13 kg.... :) ważyłam przy wzroście 165 62 kg... ale niestety ostatnio przytyłam 2kg, i postanowiłam dokończyć to co zaczełam tak więc musze zrzucić jeszcze 14 kg... życzcie mi szczęścia zaczynam od dziś :) www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7vUqu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się