basen

(4 wyniki)
  • czas na zmiany! i ja to wiem! procz tej nienormalnej bulimi wszystko mi idzie znakomicie...i za to kocham zycie! Pragne juz nigdy wiecej tego nie zrobic bo za bardzo chce byc zdrowa! Nie chce miec chorego serca,refluksu czy tych innych swinst! i tak juz za dlugo to trwa i za duzo juz zdrowia sobie napsulam...dzis jadlam calkowicie normalnie...pozywne sniadanko, potem 2 i smaczny, zdrowy przyzadzony prze ze mnie obiad...a co jest kluczem? przynajmniej dla mnie brak nudy...to jedyne co tr...
  • Trzymałam sie bez objadania jakiś czas tzn około 2ch tygodni,a wczoraj znowu napad na slodycze i wszystko co pod ręką.Jestem gruba znowu,przy wzroscie 165cm ważę 57 kg.Postanowiłam od dzisiaj jeść normalnie i nigdy więcej sie nie objadać.Doradzcie jak to zrobić,chcę ładnie wyglądać,bo póki co wstydzę się wyjsc na basen,brzuch,uda,jak u tucznika.Wesprzyjcie mnie w działaniu!!!
  • Czy ktos to ma, jak to sie objawia?
  • od 2.07-27.07.07 W Szpitalu w Zagórzu odbedzie się obóz terapeutyczny dla osób z zaburzeniami jedzenia. W programie terapia grupowa, hipoterapia, terapia poprzez sztukę , basen, i inne. Telefon kontaktowy (22) 795-10-21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się