basia

(36 wyników)
  • Rozdaje te przetwory na lewo i prawo, jakżeż gigantyczną spiżarkę musi mieć :) Dobrze, że w sadzie owoców nie brakło :P
  • jest udane??? marudząca i ciągle zamartwiająca się o wszystko Basia i Lucek-pantoflarz który nigdy nie miał innego zdania niż żona i który nigdy nie podniósł głosu, który nigdy się nie zezłościł-po prostu człowiek bez charakteru.Pomijam już fakt iż oboje nie posiadają żadnych pasji,hobby i nie rozmawiają ze sobą na tematy neutralne
  • Teresa Lipowska pojawiła się w najnowszym teledysku Justyny Steczkowskiej. Aktorka szaleje tam z... sekatorem w rękach. Już mam przed oczyma taką scenę w M jak miłość. Pobawmy się i zastanówmy co do takiego szału mogło by doprowadzić Basię. :) Foto img149.imageshack.us/img149/9676/lipam.jpg Teledysk www.youtube.com/watch?v=i725fyb5qu4
  • Jak w tytule wątku - który z owych duetów widzielibyście w swojej paczce, które bohaterki (w tandemie) są ciekawsze, fajniejsze, mniej lub bardziej irytujące...Wreszcie która z przyjaźni pomiędzy nimi jest głębsza, które mogą bardziej na sobie polegać :)
  • Widok upitej Basi Mostowiak - bezcenne.....
  • ale mnie irytuje postać Basi-wiecznie pokrzywdzonej przez los-srasi... Jak mryga tymi oczkami, wiecznie rozdziawione ust korale ... no ludzie ... jak problem to hop! na rower ... kojarzy mi się z wiecznie nieszczęśliwą Manuelą-Marią vel Gercia Colmenares ... a taki fajny serial,a tu taka Basia-srasia ...
  • Czy tylko mnie irytuje ta "piękność" z hiper-worami pod oczami, o której względy zabiega połowa planu, zapewne łącznie z operatorami kamer? A młody Opania bajeruje ją tak stereotypowo, że taka yntelektualistka i lyteratka powinna się pierwsza zorientować... Nie oglądałam pierwszej serii, więc dopiero teraz mnie strzyka w kościach jak takie bzdety widzę.
  • Po czym Basia się dzisiaj zorientowała kto jest Grabarzem? Przecież nic takiego się nie dowiedziała od tej matki. A może ja coś przegapiłam. Czy ktoś się domyśla po czym się skapowała?
  • Czy to dzis byl ostatni odcinek tej serii?? Straszne zakonczenie. Bedzie cud jak sie uratuje. Uwazam to za niemozliwe!!!
  • Czy ktos mógłby mi wyjaśnić dlaczego Teresa zwracała się do Basi (wczorajszy odcinek) na spacerze w lesie "ciociu", kiedy jest ona babcią Pawła?
  • Babka dostała zmywarkę i cała rodzina szczęśliwa, że teraz będzie jej łatwiej. Do cholery! Dwie nastolatki, młody chłop, młoda kobieta i dziadek tak stary jak babka. Nie mogli jej POMÓC przy zmywaniu? Albo nawet wyręczać?
  • Ktoś cos wie, co planują z nimi zrobić?
  • Nareszcie wygładała ładnie i kobieco.Inna sprawa,że gdybym ja si ę zaręczała z "Krzysiem" to przywdziałabym cos bardziej żałobnego,ale to drobiazg;)
  • czy poza mną kogoś ta postac wprawia w irytację pomieszaną z atakiem śmiechu? Nie ma chyba bardziej nierealnej postaci! Wszystkim chce pomóc z dzikim zapałem, nie zraża jej nic, dzielnie broni swoich ideałów a to wszystko z infantylnym, naiwnym głosem i przewalaniem oczu. Kto normalny, dorosły nie kuma poleceń szefa i olewa pracę biegając po nowym miejscu i robiąc zbiórkę, na którą szef się krzywo patrzy. Ja nie mówię, altruizm to nic złego,ale są jakieś granice infantylnego zachowania!
  • - buu... kołnierz?
  • czemuż oni na Boga tak ciepło to dzieciątko ubierają? Czy w domu Rogowskich tak zimno, żeby dziecko w swetrze z kapturem i czapce leżało????
  • z kim jest w ciąży ? ;) zgadujcie:P mamy czas do marca, bo dziś był ostatni odcinek 3. serii
  • rewelacja.
  • Do domu wraca Marek. Gdy Ula z Natalią oblegają go, zniecierpliwiona kamizela dopomina się o swoją kolej. Słów, jakie wypowiedziala dokładnie nie pamiętam. Cos w stylu dajcie mi się przywitać z synem. Po dłuższym niewidzeniu trójki zaczesiątek, babka ledwie zerknie na dziewczyny. Całą czułość kieruje ku Mateuszowi. Z jednej strony jest najmłoszy z calej trójki. Z drugiej... No wlaśnie może przesadzam?
  • .....ogladaja dokladnie w tym samym czasie TVN i jakims cudem u niej leci You can dance a u niego Fakty?????? hmmm pewnie u zmudy lecialo w tym czasie Dzien dobry tvn a u damieckiego milonerzy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się