Gość: kachullcia IP: 81.219.202.* 27.01.10, 20:04 czemuż oni na Boga tak ciepło to dzieciątko ubierają? Czy w domu Rogowskich tak zimno, żeby dziecko w swetrze z kapturem i czapce leżało???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suzi Re: mała Basia MJM IP: *.ists.pl 27.01.10, 22:18 Na każdym kroku podkreślają jaka z Maryji przewrazliwiona matka :P a swoją droga czy tylko według mnie Lenka wyglada jak chłopiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: mała Basia MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 23:29 > czemuż oni na Boga tak ciepło to dzieciątko ubierają? Czy w domu > Rogowskich tak zimno, żeby dziecko w swetrze z kapturem i czapce > leżało???? też to zauwazyłam. juz to zgłosiłam do opieki społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: mała Basia MJM 28.01.10, 08:54 > też to zauwazyłam. juz to zgłosiłam do opieki społecznej. > buhahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
dupsztalka Re: mała Basia MJM 28.01.10, 18:29 A Marysia to w ogóle ciągle jakaś nieobecna. W ich domu w ogóle nie widać, żeby było małe dziecko. Żadnych pieluszek, ubranek, buteleczek itp. Wszystko takie sterylne. Marysia zawsze idealny makijaż, nieskazitelne ubranie. Basia pojawia się tylko w łóżeczku albo wózeczku i nic poza tym. A pamiętam, że u Kingi czy Reni, to pokazywali jaki sajgon mają czasami w domu typu: prasowanie ubranek, składanie pieluch itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: mała Basia MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:39 małe dziecko to niekoniecznie od razu bajzel w domu. pieluchy, ubranka, buteleczki niekoniecznie muszą sie walac po całym domu. U Kingi ta cała sytuacja z małym dzieckiem była strasznie przerysowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: mała Basia MJM IP: 62.21.94.* 30.01.10, 06:03 bo Renia miała depreseje poporodową więc wiecie. a Kinia była młoda matką wiec tez nie umiała sobie poradzić, no ale Maryja to jest doświadczona, stabilną matką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka nw Re: mała Basia MJM IP: *.czeladz.vectranet.pl 30.01.10, 09:01 no i mieszkaja nad przychodnią a rodzice w służbie zdrowia pracują więc jakby co dostęp do usypiaczy mają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś