Dodaj do ulubionych

Basia - Rezydencja

02.12.11, 09:16
czy poza mną kogoś ta postac wprawia w irytację pomieszaną z atakiem śmiechu? Nie ma chyba bardziej nierealnej postaci! Wszystkim chce pomóc z dzikim zapałem, nie zraża jej nic, dzielnie broni swoich ideałów a to wszystko z infantylnym, naiwnym głosem i przewalaniem oczu. Kto normalny, dorosły nie kuma poleceń szefa i olewa pracę biegając po nowym miejscu i robiąc zbiórkę, na którą szef się krzywo patrzy. Ja nie mówię, altruizm to nic złego,ale są jakieś granice infantylnego zachowania!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kas_stan Re: Basia - Rezydencja IP: *.home.aster.pl 02.12.11, 09:28
      Ależ ona ma "plecy" w postaci Marka ;) Więcej jej wolno.

• Gość: kia Re: Basia - Rezydencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 12:58
      No to fakt. Mnie rozbroiła gdy zaczęła pracę w gazecie typu Superfakt i była wielce zdziwiona że musi obsmarowywać znanych ludzi. Njalepsze było powiedzenia szefa "msi być krew, łzy i sperma":) czy jakoś tak:)
    • kanna Re: Basia - Rezydencja 02.12.11, 17:07
      Jej postac jest kompkletnie rozjechana - z historii wynika, że ma prawie 30, a mentalnościa bliżej jej do 15-o latki :/
      • Gość: ziuta Re: Basia - Rezydencja IP: *.intergeo.pl 02.12.11, 21:08
        i przez 30 odcinków nie pokazała nóg :)
        • gazeta_mi_placi Re: Basia - Rezydencja 03.12.11, 21:10
          A czy pokazała kiedykolwiek inne spodnie (czy to spódnica?) oprócz tych szerokich niby dżinsowych?
          Nie przypominam sobie.
          • Gość: Kas_stan Re: Basia - Rezydencja IP: *.home.aster.pl 03.12.11, 21:56
            A czy pokazała kiedykolwiek inne spodnie (czy to spódnica?) oprócz tych szeroki
            > ch niby dżinsowych?

Ja odnoszę wrażenie, że ten strój to całkiem przemyślana sprawa. Tak jak w bajkach bywa - jak już dojdzie do jakiegoś eleganckiego spotkania to Basia pokaże się w jakiejś cudnej kreacji (obcisłej, seksownej etc), a Marek przewróci się z zachwytu i zakocha na zabój ;)

Ona miała kiedyś coś na kształt spódnicy we wzorki (kwiatki czy coś takiego) do samych kostek. To chyba nie było dżinsowe? Ale sorry, nie zmuszaj mnie do ponownego oglądania i szukania alternatywnego ubioru do tego co pamiętasz, bo tego się nie da oglądać po raz drugi ;D
    • projagi Re: Basia - Rezydencja 02.12.11, 22:35
      Irytująca infantylność. Basia "zbawię świat" z entuzjastycznym uśmiechem może doprowadzić do szału. Zaiste :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka