basia

(6 wyników)
  • ...bo mnie tak. Dwa dni temu śniło mi się że jadlam chleb. I obudziłam się przerażona, bo przeciez nie wolno! A dzisiaj mi sie snilo ze jadlam piekna wielka truskawke!!! Tez ze swiadomoscia ze nie wolno. Dziwne to i smieszne bo w ciagu dnia nie ruszaja mnie ani owoce ani chlebek/buleczki. Moze w nocy moja podswiadomosc daje mi jakies sygnaly :)). 3majmy sie!!!
  • Witam cieplutko WAs WSZYSTKIE.Dzis moj 4 dzien scislej.Obiecalam sie nie wazyc az po 21 dniu.Ale czlowiek to z natury bestia ciekawa i wyskoczylam na wage iiiiiiiiiiiii mniej 3 kg.Zdaje sobie sprawe ze to woda schodzi ale mimo wszystko ucieszylam sie.Pierwszy raz dzis wstalam bez uporczywych mysli o jedzonku .Chyba dzis mezowi cos ugotuje bo bidak na suchych kanapkach 4 dzien Chyba ze mnie znow wkurzy to go przetrzymam .Ciesze sie bo dzis umowilam sie w koncu z konsultantka ktora ...
  • Dzis moj 3 dzien scislej , czuje tak cholernie wielka pustke w zoladku ze az sie boje bo jeszcze caly dzien przede mna.Czy jutro tj w 4 dniu przejdzie ta pustka?????????????????????????????????????????????????????Czuje sie taka skolowana wszystko mnie wkurza i najgorsze ze gdzie sie czlowiek nie ogladnie wszyscy cos jedza w telewizji radio w domu .Szlak mnie trafia .Moze dociagne jakos do jutra .Mam nadzieje ze bedzie lepiej.Pozdrawiam Basia
  • PYTANIE(8)

Witam wszystkich mampytanie jestem po pierwszym dniu dc i mam metlik w glowieoczytalam sie duzo o diecie i mam niejasnosc co do tego ze jesli po 21 dniach scislej przejde na 1 tydz mieszanej czy po tym moge znow zaczac 21 scislej??A nastepna niejasnosc to czy mam wypijac ogolnie 2 l plynow niewazne czy mineralna czy herbata lub kawa czy 2 l mineralnej i cos tam jeszcze|kawa i herbata|Najgorsze ze nienawidze mineralnej samej i poprostu zmuszam sie do jej wypicia.Prosze o porade!!!B...
  • Jestem 9ty dzień na ścisłaj a waga spadła 2 kg, czyli tyle co woda zeszła : ((( Jestem załamana, czy ktoś też tak miał? I co było dalej? Mam zamiar wytrwać do 21 dni, ale dziś jak się zważyłam, to się poryczałam, chociaż i tak widziałam po ciuchach, że nic nie drgnęło :((((( BUUUUUUUUUUUUUU
  • Witam, dzisiaj(16.05.06) mój pierwszy dzień i po raz pierwszy DC. Waga startowa to 98 kg przy wzroście 1,73. Rano o 6:30 zjadłam połowę koktajlu, o 10:30 druga połowa. Przed chwilą zupa pomidorowa, zostaje jeszcze do końca dnia 1 torebka. Już wiem, że w smaku zupki i koktajle są paskudne, ale coś za coś, niestety. Do tego pije mnóstwo wody i jedną dużą kawę. Wieczorem basen, mam nadzieję, że wytrwam, będę pisać jak daje sobie radę. Podobno pierwsze 3 dni są najgorsze. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się