nowokaina123 02.12.08, 19:22 Witam :) Dziewczyny, pewnie zaraz posypią się posty, że Bata to żadna marka ;), ale chciałam się dowiedzieć, co sądzicie o tych butach, a w szczególności o tym modelu www.bata.pl/artykul/71797 Podobają się Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowokaina123 Re: bata - ok? 02.12.08, 19:34 jeszcze jedne poddam Waszej ocenie: www.bata.pl/artykul/71781 które ładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: bata - ok? 02.12.08, 19:40 mam podobne wiec dla mnie rewelacja ;) marszczone uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: bata - ok? 02.12.08, 19:38 fajne, przekonalo mnie zdjecie od frontu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: bata - ok? 02.12.08, 19:45 Akurat buty pokazane przez Ciebie mi się nie podobają, ale osobiście z butów Bata jestem zadowolona, jedne szpilki eksploatuje poważnie już od 4 lat i jak dotąd nic im nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: bata - ok? 02.12.08, 21:16 moze ktos jeszcze? muszę kupić jakieś buty wreszcie... pomóżcie, plisss :) Odpowiedz Link Zgłoś
czoko09 Re: bata - ok? 03.12.08, 08:46 mnie się bardziej podobają te pierwsze.oby w rzeczywistości wyglądały tak dobrze jak na zdjęciu,bo znając bate,to dostaniesz w paczce kalosze na obcasie w marnym wykonaniu.ja kupiłam jedyny raz,sparzyłam się i nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: bata - ok? 03.12.08, 10:04 Szczerze, sama kupiłam w tym roku kozaczki w bacie,mimo tych wszystkich opinii - między innymi koleżanki, która tam pracowała. Zawiodłam się, buciki śliczne, ale skóra kiepskiej jakości. Myślę, że donoszę je do końca zimy i pójdą na reklamację.. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: bata - ok? 03.12.08, 10:04 www.bata.pl/artykul/71781 a mam właśnie te buciki.. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: bata - ok? 03.12.08, 13:10 www.bata.pl/artykul/71797 ten model jest naprawdę ciekawy, mogłabym sobie kupić takie buty :) Jeśli chodzi o Batę... są różne opinie, ale słyszałam więcej tych pozytywnych, czasem trafi im się jakiś gorszy jakościowo model, ale generalnie nie są tacy źli :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: bata - ok? 03.12.08, 15:01 a kupilam takie: www.bata.pl/artykul/71674 zobaczymy, jak się będą nosić... Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: bata - ok? 03.12.08, 14:57 oglądałam dziś na żywo. Te pierwsze cudne, ale... nie dla osoby z wysokim podbiciem :( - namęczyłam się jak diabli, żeby je włożyć. Drugie - marszczone - dośc ciekawe, ale...podeszwa cienka jak w letnich butach. Nie twierdzę, że buty zimowe muszą być na platformie, ale ta podeszwa wygląda naprawdę kiepsko i dość tandentnie :( W efekcie kupiłam podobne do pierwszych, ale z zamkiem. Nie są juz tak ciekawe, ale coś za coś, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: bata - ok? 03.12.08, 16:21 matko, jak ja nie lubię zakupów... juz się zastanawiam, czy jednak nie wymienić tych butów na te z pierwszego linka... Tylko to wkładanie. Ech! I jeszcze - jak sie tak z nimi mocowałam, to zauważyłam, że palce mam brudne (!), Te buty chyba farbują :/, ale tak mi się podobają (pewnie do czasu, kiedy nie sa moje - prawie zawsze tak mam ;) ) Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: bata - ok? 04.12.08, 22:43 Po pierwsze, nie koniecznie będą chcieli Ci wymienić, dwa skóra ma to do siebie, że może farbować.. więc o to nie możesz mieć pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: bata - ok? 05.12.08, 15:28 ale ja się własnie zastanawiam, czy w ogóle próbować wymieniać, skoro te buty farbują już przy przymierzaniu! (cały czas mowa o tych z pierwszego linku; te które kupiłam nie farbują) Fakt, ciekawe są, mają jakiś "smaczek", ale to farbowanie to jakiś feler. Nie noszę butów innych niż skorzane (no, może poza domowymi ;) ) i nigdy dotąd nie miałam takiego problemu. A co do wymiany - domyślam się, że łatwo nie będzie, ale...do paragonu mam dołączoną długaśną kartkę i tam drobnym drukiem napisane jest, że w ciągu 10 dni od daty zakupu buty można oddać! (choć jak bylam w sklepie ktos o to pytal, a panienka z obslugi twierdzila, że można jedynie wymienic i to na model w tej samej cenie lub wyższej (!) Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: bata - ok? 05.12.08, 19:18 Do butów z pierwszego linku się przymierzam, bardzo fajne, na żywo chyba nawet ładniejsze. Buty z drugiego linku lub bardzo podobne mam. Nic się z nimi nie dzieje, prócz tego,że szybko mi się znudziły. Jedynym mankamentem może być delikatna skórka podatna za zadarcia. Odpowiedz Link Zgłoś