Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(3 wyniki)
    • Nadzorca forum, niejaki Wilson, traktuje forum Żoliborza i Bielan jako swój folwark i wycina posty, które nie pasują mu z powodów ideologicznych. Protestuję przeciw temu, że gazeta.pl przez tyle miesięcy toleruje cenzurę na swoim forum. O cenzorskich zapędach Wilsona pisało tu już wiele osób. Proszę o podanie dokładnie z jakich powodów Wilson wycina moje posty. Treści w nich zawarte nie łamią netykiety ani regulaminu forum. Jedyny powód jest tylko taki, że treści nie podobają się Wi...
    • Pozwoliłem sobie skomentować na tym forum działanie pewnej tzw. 'ekologicznej' organizacji. Sprawa jest niesłychanie ważna dla tej dzielnicy, bowiem dotyczy wiaduktu, przez który idzie istotna część ruchu do centrum, w tym autobusy i tramwaje. Wiadukt wali się i zagraża bezpieczeństwu ludzi i planowana jest przebudowa. Przy czym przebudowa ta ma odbywać się bez zamykania starego wiaduktu - najpierw ma powtać nowy, potem zburzony stary. Jest to ważne właśnie ze względu na duży ruch. Skom...
    • Czy ktoś oprócz mnie też ma wrażenie, że moderacja tego forum jest stronnicza? Moderatorzy pozwalają na personalne przysrywki w stosunku do mnie, ale kasują moje odpowiedzi. Nie mówiąc już o tym, że ten wątek reklamujący pewną organizację chyba w ogóle powinien stamtąd wylecieć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=88989191

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się