bielany

(11 wyników)
  • chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda poród rodzinny w szpitalu na Bielanach w Toruniu? Ile kosztuje, jak wyposażona jest sala, czego można oczekiwać od personelu i w ogóle jak to wszystko wygląda. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie odpowiedzi! Pozdrawiam serdecznie! lilypie.com/cache2/0/09200041.png
  • Witam jestem w 34 tygodniu poznam kogos w tym samym czasie porodu co ja z Bielan ja bede rodzic w sierpniu piszcie monika105@gazeta.pl
  • Kochani, czy ktoś może mi polecić lekarza-ginek. z Bielan , dobrego, ale państwowego, przyjmującego w którejś z przychodni bielańskich? Czy też lekarze fachowi są tylko płatni? Pozdrawiam, Monika
  • No własnie! Są tu także dziewczęta z tych okolic? a może jest choć ktoś, kto rodził w Toruniu??? Aśka
  • Bardzo mi zależy na Waszych opiniach jesli rodziłyście w Toruniu na bielanach. Chodzi mi o lekarzy, fachowowść, położne. Czy warto płacić 400 zł za poród w osobnej sali? Czy nie miałyście problemu, aby dostać znieczulenie zewnątrzoponowe (jeśli sobie zażyczyłyście) i w ogóle wrażenia. Dzięki!!!
  • ... która prowadzi (prowadziła) ciążę w Matopacie? Interesuje mnie jak wyglada sprawa porodu - tzn gdzie rodziłyście, i czy jest jakas współpraca lekarza prowadzącego z porodówką? Oraz co się dzieje jak coś się dzieje w czasie ciąży, bo wiem że w Matopacie raczej się "nie leży" ... Agata
  • cześć ciężarówki, najpiękniejsza i najciekawsza przygoda mojego życia dopiero się rozpoczyna ( 9 tydz. ciąży), ale zastanawiam się już nad tym gdzie urodzić maleństwo. Toruń, Bydgoszcz, może inny szpital w okolicy? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady. pozdrawiam wszystkie mamy
  • Nie ukrywam, że lubię ciuchy przymierzyć zanim je kupię, więc sklep internetowy raczej nie wchodzi w grę. Jednocześnie nie mieszczę sie już w ciuchy nieciążowe. Gdzie we Wrocławiu można ubrać ciężarówkę za umiarkowane pieniądze? Magdi
  • Dziewczyny, błagam pomożcie. To moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia gdzie szukać jakichś fajnych ubrań. W swoje stare powoli zaczynam sie nie mieścić i niedługo będę mogła chodzic tylko w spodniach od dresu :( A przeciez czasem trzeba do ludzi wyjść...Czytałam na forum, ze w H&M albo Cubusie mozna coś znaleźć, ale mnie sie nie udalo :( A - i przypomina mi sie, ze gdzies pod drodze do Korony jest taki sklep "odzież liturgiczna i ciążowa" (!!!), ale przyznam, ze chyba nie dam ra...
  • Jestem zapisana na USG w Matopacie, ale nie jestem pewna czy robią tam USG 3D i czy zobaczę buźkę dziecka. Czy wiecie coś na ten temat?
  • Hej wszystkim mamom W 97 rodziłam na Bielanach swoją pierwszą córkę, teraz znów jestem w ciązy :), chociaż przeżyłam 2 tygodniowe piekło z podejrzeniem ciązy pozamacicznej, dziś wiem, ze to piąty tydzień i bije serduszko tam gdzie bić powinno. Wracając do Bielańskiego.. ktoś go widział po remoncie??? Pozdrawiam(y)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się