Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(7 wyników)
    • wiem,ze niektore z Was nie lubia tego sklepu,ale ja cenie sobie niskie ceny i znalzlam tam swietna spodniczke w W-wie, poza tym ceny sa tak przystepne,ze nie szkoda tych kilku zlotych...:)kiedy bedzie we Wrocławiu????
    • Witam Mam prosbe a zarazem pytanko czy moge liczyc na polecenie Dobrego Centrum Handlowego we Wroclawi? Bede tam w weekend i chcialabym troche pobuszowac po sklepach a niestety wogole nie znam Wroclawia:( Pzdr i dziekuje za wskazowki
    • czy jest we wroclawiu sklep z ciuchami firmy rinascimento ?? Jak nie , to w jakich miastach w pl. mozna je kupic ?? pozdrawiam
    • Dziewczyny gdzie warto pójść we Wrocławiu na zakupy, ktore sklepy i jakie marki polecacie, coby kupić coś ładnego i modnego do ubrania. Może są już jakieś przeceny?
    • mozecie polecic jakies fajne sklepy we Wroclawiu? W przyszym tygodniu wybieram sie do tego miasta i przy okazji chcialabym kupic sobie pare ciekawych rzeczy. U mnie niestety sa same sklepy "dresiarskie" typu: Nike, Adidas itp. (blleeee), tych "normalnych" jak na lekarstwo dlatego wszystkie dziewczyny chodza ubrane tak samo:/ We Wroclawiu znam tylko sklepy z GD. Gdzie warto sie udac? Za ew. odp. bardzo dziekuje
    • Jak w temacie. Gdzie najlepiej wybrać się na zakupy we Wrocławiu???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się