Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(35 wyników)
    • I w którym miejscu dokładnie. Chcę kupić w prezencie slubnym dwa szlafroki i zastanawiam sie czy warto zatrzymac sie na Bielanach, w ndz bedziemy we Wrocku. Poszukuje też kosza wiklinowego, do którego bedą włozone te szlafroki. Prosze o namiary.
    • Wczoraj kupiłam swojemu synkowi spodnie dżinsowe bojówki na taką szeroką gumkę w pasie (coś takiego jak w H&M). Na normalną metkę była naklejona nowa cena 42zł więc się ucieszyłam że taka okazja bo wcześniej byłam w H&M i podobne kosztowały 80zł.W domu odkleiłam delikatnie te naklejkę bo mnie ciekawość zżerała ile kosztowały przed promocją i osłupiałam......... 35zł
    • Byłam dzisiaj na Bielanach Wrocławsich i dwie kobitki pracowicie metkowały ciuszki z przecenami. Widziałam już gotowy wieszak z pajacami, śpiochami i kompletami dla bobasów i zabierały się do kolekcji dla starszych dzieci: metkowanie zaczęły od lnianych, krótkich spodenek dla dziewczynek (pierwotna cena 39,90, teraz 50% mniej). Kobitki potwierdziły, że mają cała listę rzeczy do obniżek i zapraszały jutro, kiedy już to wszystko będzie wywieszone. Ponoć mają teraz już co kilka dni d...
    • mam ogromnąprośbę o zakup butków w Zdrowej Stópce na Bielanach. w zeszłym tygodniu kupiłam z miarką w ciemno bez mierzenia i niestety okazaly sięza małe. mam już je odłożone - trzeba tylko odebrać. jeśli mogą którąś z Was prosić o przysługę - ra.kat@wp.pl
    • Z odzieżą dla dzieci?
    • ecco? Okazało się właśnie, ze córci znów urosła stópka i muszę na już kupić jesienne butki. Tęgością najbardziej odpowiadają nam w/w firmy. Na bielanach byłam, oprócz jednych dość drogich ecco nic mi nie wpadło w oko. Superfitów w ogóle nie było:(
    • Moze widziala ktoras jeszcze we wrocku zimowe buty ecco-rozm 38-39 dla dziewczynki.Wiem,ze ceny teraz atrakcyjne i rozmiarowka przebrana,ale moze rzucily sie Wam w oczy w ktoryms sklepie
    • Witajcie, potrzebuję porady gdyż jestem przed zakupem pierwszych bucików dla mojej córki. Zdecydowałąm się na buty Bartka, wiem, że we Wrocławiu są trzy sklepy firmowe, ale gdzie najlepiej pojechać? Nie chcę ciągać córki po całym mieście. Gdzie jest największy wybór - Bielany, Korona czy na Świeradowskiej?
    • Jak w temacie, czas coś kupić bo zima idzie:)))
    • Byłam dzisiaj na Bielanach i oprócz stałej 30% obniżki na Bartki zauważyłam, że bardzo dużo modeli półbutów, balerinek i sandałków Garvalin, Naturino, Geox itp ma obniżone ceny o 30%. Naprawdę jest w czym wybierać.
    • dziewczyny podajcie mi adresy do podanych sklepów Benneton,Reserved,Caltzedonia
    • Dziewczyny, potrzebuję pilnie kurtkę dla mojego czterolatka. Chciałabym typową wiatrówkę, z kapturem, w jakimś fajnym wiosennym kolorze. Gdzie jest teraz największy wybór? Gorąco się zrobiło i muszę pilnie coś kupić, a nie chciałabym zmarnowac całego weekendu na sklepy:( Z góry dziękuję za pomoc.
    • Witam! Jestem z Zielonej Góry i w sobotę jadę do was na zakupy. Czy możecie mi podać jakie ciekawe sklepy macie dla dzieciaczków (np.H&M) i gdzie. Czytałam też że macie super komisy z ciuszkami. Bardzo proszę o pomoc, żebym nie krążyła po waszym mieście w poszukiwaniu sklepów. Pozdrawiam Monika - mama 5 letniej Oli i 12 letniej Ady
    • Gdzie we Wrocławiu można kupić ładne komplety: czapka, szalik, rękawiczki dla pięciolatki? W Astrze byłam ale nic zimowego nie widziałam.
    • Chodzi mi o te z rozmiarówki do 26. Ja widziałam tylko w kolorze turkusowo (morsko?)-białym z czerwonymi truskawkami i jestem ciekawa czy są inne wersje kolorystyczne? No i czy wygodne są i jaką mają podeszwę (giętką?). Jutro jadę wymienić sandałki Salamander, które jednak okazały się niewypałem i praktycznie te z truskawkami to jedyne, które wpadły mi w oko, ale kolorystyka ciut nam nie pasuje.
    • Wyrwałam się dzisiaj wreszcie na chwilę po sklepach i w Cubusie trafiłam na rewelacyjną wyprzedaż rajstopek dziecięcych od 62 do 110 cm, ceny obniżone o 50% czyli od 9,90 do 12,90 zł. Głównie mamy dziewczynek będą zachwycone, bo rajstopki są śliczne, bardzo kolorowe (niesamowite wiosenne kolorki), niektóre mają naszyte aplikacje z polarku. Jakościowo są bardzo dobre ( mieliśmy 2 pary), a cena jest ok. Jest też jeszcze sporo ciuszków typu bluzy (polarowe i bawełniane), spodenki (po...
    • hej, mam takie pytanko: czy wiecie ile jest sklepow h&m we Wroclawiu z dzialem dzieciecym? ja wiem o jednym napewno, na bielanach, ale wiem ze jest tez w okolicach rynku, ale kiedys slyszalam ze jest bez dzialu dla dzieci... no i jeszcze jedno pytanie: czy we wszystkich sklepach jest tak wszystko przebrane jak na bielanach? rozumiem ze juz koniec zimowych kolekcji, jest po wyprzedazach, czekamy na wiosenne ciuszki, ale bylam wczoraj i poprostu poraz kolejny stwierdzilam ze nie ma tam...
    • Wiem, że można je kupić w Megasklepie Dziecko w Młynie i w sieci sklepów Zdrowa Stópka. Znacie jakieś inne sklepy?
    • Dziewczyny, czy warto jechać do H&M we Wrocławiu po dwuczęściowy kombinezon na 86/92? Czy w ogóle coś takiego tam znajdę? Wspomonałyście coś o kureczkach w kolorze fuksji, czy są spodenki do kompletu? Mam tak daleko na bielany z Psiego Pola, że nie chce mi się jechać na "niewadome" Dajcie cynk, please I z góry dzięki i z g
    • Witam, poszukuję podobnej sukienki na 5 latke, na bal Disneya, lub innej podobnej sukienki. np Aurory lub Dżasminy, ale również strojnej :-) Jakby któraś wiedziała, gdzie takie można nabyć,we Wrocłąwiu :-),to bede wdzieczna! www.allegro.pl/item540280956_z_kolekcji_disney_ksiezniczka_bella_3_4_lata.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się