Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(37 wyników)
    • Nie jestem z Wrocławia, a za kilka miesięcy przeniesiemy się tam na 3-4 lata. Praca będzie w Bielanach Wrocławskich., Zastanawiamy się nad kupnem mieszkania 40-50m w pobliżu Bielan w kierunku centrum Wrocławia. Interesuje nas mieszkanie nowe lub ewentualnie w nowych blokach. Co możecie polecić? Jaka lokalizacja, osiedle? deweloper? Kogo się wystrzegać? Najlepiej mieszkanie z ogródkiem, lub niekoniecznie. Jakie ceny? za ile możemy kupić tam mieszkanie? Proszę o pomoc siedzących w tym t...
    • Na Bielanach jest trochę ciakwych ofert, dużo tańszych niż wrocławskiej, np. Ogrody Bielańskie teraz w promocji po 5,2 tys., profit, quart.... jest też trochę ofert na rynku wtórnym. Ale jak jest z codziennym dojazdem? Czy korki są do zniesienia? Czy oprócz auta jest jakaś realna alternatywa? Może wypowiedzieć sie ktoś kto mieszka na bielanach? W sumie od bielan do zwycięskiej jest kilka minut, a ceny o 30% niższe...
    • Witam, mam pytanie dotyczące Bielan wrocławskich, jak się tam mieszka, jakie ceny są realne, za ile można kupić i czy jest to atrakcyjna lokalizacja??
    • Witam Chce kupic mieszkanie w Bielanach, ktore sie buduje. Develoer to Religa! W piątek chcialam isc podpisac umowe i po przeczytniu waszych postow zrobilo mi sie słabo! CZY naprawde NIE WARTO im Zaufac? CZekam Na WASZE Szczere opinie z niecierpliwoscią! Pozdrawiam Magda
    • Witam, Kupię mieszkanie na Bielanach Wrocławskich, najchętniej 3 pokojowe (70-100 m). Proszę o oferty. Pozdrawiam.
    • Interesują mnie mieszkanie na Bielanach Wrocławskich. Ponoć coś tam się buduje.. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Jaka firma jaka cena?
    • Witam! Wlasnie dzis wyczytalam, ze sprzedaja na Bielanach mieszkania po 5.136(juz z vatem)za metr! Cena bardzo kusząca do poniedziałku mam zarezerwowane super mieszkanko! dlaczego pisze? Dlatego, ze nie wiem dlaczego za tak niska cene buduja!Cena takich mieszkan na Bielanach sa od 6-7 tys za metr! Pozdrawiam
    • jak w temacie: szeregówka, bliźniak, wolnostojący. Myślałem o deweloperze, ale zrezygnowałem - partactwo i "pijar". Chyba wolę używany, wezmę fachowca i oceni co i jak; jak coś znajdzie, to i cenę można negocjować, żeby później mieć z czego poprawiać. Szukam od półroku (nie spieszę się, ale zaczyna mnie to nudzić) - ciągle coś nie pasuje. Czy to znaczy, że powinienem "sam" wybudować? Ktoś na forum wcześniej pisał/a, że kupił taki do remontu, i z remontem, to w sumie taniej, niż taki ś...
    • Witam Razem z mężem zastanawiamy się nad kupnem mieszkania na osiedlu Rodzinna Enklawa. Może są tu osoby, które współpracowały ATRIUM i chciałby podzielić się opiniami. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
    • Wreszcie (po wielu problemach) udało się uruchomić na dłużej Mercedesa Citaro należącego do DLA. W barwach CH Bielany jeździ od dzisiaj do Bielan Wrocławskich. Odjazdy z Dworca xx:00, z Tesco xx:30. Jak się nie jeszcze nie zepsuje to można wygodnie dostać się do tegoż Centrum. Coraz mniej autobusów należących do MARCO POLO jeździ do CH Bielany. Najpierw odpadła linia na Kozanów (obsługuje ją DLA autobusem 529) Teraz nie ma już Jelcza pr110 (zamiast niego jest Citaro 534). Czekam z ...
    • Czy ktoś kupił mieszkanie w tej inwestycji? Co t o za firma sanbet?
    • Witam serdecznie. Przymierzamy się z przyszłym_mężem do zakupu we Wrocławiu mieszkania dwupokojowego. Najbardziej interesują nas mieszkania już wybudowane, bądź też takie, które zostaną oddane do użytku w tym roku [najlepiej do września/października]. Oczywiście chodzi nam o mieszkania nowe, wybudowane najpóźniej w 2002 roku. Przeglądałam już różne oferty wielu developerow i spółdzielni, trochę pojeździłam po biurach sprzedaży, czytam sobie opinie ludzi na różnych forach i grupach...
    • ktos cos wie? jak sprawdzic tego developera? jak zabezpieczyc transakcje kupna?
    • bielany, smolec, tyniec - zadupie....
    • czy ktos wie co sie dzieje z szergówkami asm na agrestowej na bielanach? w starostwie mowia ze inwestycja wstrzymana przez nadzór.
    • Czy ktoś kupił już mieszkanie od Quart'a? Developer nieznany, co o nim sądzicie?
    • Szukam wiadomości na temat Profit Development (mają siedzibę w Rynku). Chcę kupić u nich mieszkanie 3 pokojowe. Pomóżcie. Czy to nowa firma?
    • Czy ktoś wie ile kosztują działki budowlane na Bielanach? Dziękuje za pamoc.
    • Witam, zainteresowałem sie ofertą Ogrodów Bielańskich ," target="_blank" rel="nofollow">www.ogrodybielanskie.pl, buduje to jakiś deweloper UBM Polska, czy może toś coś wie o tym deweloperze? Czy on już coś wybudował, czy jest pewny? Oferta jest w miarę ciekawa, a ceny do przejęcia, w granicach 5300 - 5400 za m2. Proszę o kontakt i informacje w szczególności od ludzi którzy już kupili tam mieszkania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się