Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(7 wyników)
    • Możecie mi polecić dobrą kosmetyczkę na Bielanach w Warszawie. Wolę mieć jakiś dobry zakład niedlaeko domu, to mi się będzie łatwiej zmobilizować. Z gory dziękuję
    • Szukam dobrej, sprawdzonej i profesjonalnej kosmetyczki na Żoliborzu lub Bielanach. Dziękuję.
    • Poszukujemy chętnych na jogę i /lub pilates . Godz. 15.30; kameralne warunki max. 4- 6 osób, świetne miejsce i atmosfera.
    • dziewczyny, muszę mieć piękną fryzurę na sobotę po południu (wesele koleżanki); trochę nie chce mi się jeździć gdzieś do centrum i najchętniej poszłabym gdzieś koło domu (mieszkam koło ul. Conrada) Może któraś z Was mieszka koło mnie i zna jakiegoś dobrego fryzjera (CHODZI MI TYLKO O SAMO CZESANIE)? dzieki, aga
    • Naczytałam się, jaki jest dobry. Od jakiegoś czasu szukam po różnych drogeriach, sklepach i sklepikach, i nic. Nie ma. Sprzedawcy nawet nie słyszeli o czymś takim. Powiedzcie, proszę, gdzie widziałyście w Warszawie lakier szybkoschnący Sorai. Bardzo proszę.
    • Dziewczyny ! mam ogromną prośbę Zamierzam wybrać się to tego fryzjera do Eclerka na Bielany, mam zamiar skrócić sobie sporo włosy i zrobić fajną modną fryzurkę, chcę coś odmienić w sobie. Napiszcie czy warto tam iść ? czy doradzą ? i czy znają się na rzeczy, chodzi mi dokładnie o tego w Eclerku ale jak byłyście gdzie indziej to też proszę o opinię Z góry dzięki
    • Dziewczynki, bylabym Wam baaardzo wdzieczna, gdybyscie zechcialy sie podzielic obserwacjami i doswiadczeniami z wroclawskich wyprzedazy. Jakis czas nie bylo mnie w miescie, a teraz zupelnie nie mam czasu na chodzenie po sklepach :((( . Czy w Zarze jest jeszcze wyprzedaz? Kiedy bylam tam ostatnim razem szeroko reklamowane obnizki ograniczaly sie do 10, 20 zl. Smiechu warte... Poleccie jakies miejsce warte odwiedzenia :) . Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się