bielany

(14 wyniki)
  • drogie mamy! jesli ktoras z Was chodzi albo ma zamiar chodzic do prywatnego gabinetu doktora leonowicza w warszawie to chcialabym Was przestrzec zebyscie zmienily zdanie. doktor jest mily i wydawal mi sie specjalista a chodzilam do niego jakies 8 lat. poniewaz bylam zdrowa i nic mi nie dolegalo to wizyty wydawaly mi sie w porzadku. dlatego zdecydowalam sie zeby to on prowadzil moja ciaze. ale niestety okazalo sie ze w obliczu powazniejszych sytuacji nie jest dobry. nie rozpoznal u mnie ...
  • Witam czy któraś z was mogłaby mi pomóc wybrać dobrego ginekologa, który ma w swoim gabinecie również USG. Jestem z Łomianek więc zależałoby mi żeby gdzieś z okolic był np Żoliborz , Bielany...
  • Jesli tak ti ile? Dziękuje za informację.
  • czy któraś zna, zbieram wszelkie informacje na temat pana dr. muszę zdecydować się na lekarza prowadzacego, więc proszę o wszelkie informacje! wiem, ze przyjmuje również prywatnie. proszę pomóżcie:) pozdrawiam,
  • jeste od niedawna mieszkam w Toruniu i tez tu bede pewnie rodzic jaki szpital polecacie? albo jakiego lekarza?
  • Witajcie! Jaka macie opienie o tym szpitalu, jaki jest personel itd. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
  • dziewczyny czy znacie lekarzy z tej przychodni chodzi mi o ginow oczywiscie ja mam trafic do jaroslawa kaczynskiego moze cos wiecie na jego temat lub tej przychodni
  • dziewczyny, czy ktoras bedzie rodzila w toruniu? mnie czeka ta przyjemnosc a troche sie nasluchalam o "obsludze porodow w toruniu i powiem szczerze jestem przerazona. a jak z Wami? macie jakies pozytywne ( lub na potwierdzenie neagtywne) opinie na temat szpitala na bielanach?
  • gdzie w Toruniu można rodzić oprócz szpitala na Bielanach? Czy w tym mieście jest jakiś prywatny szpital z oddziałem położniczym?
  • Witam, mam na imię Krzysiek i jestem mężem Kasi. Po dziesiejszych badaniach na Izbie Przyjęć Szpitala Bielańskiego jest ona w ciężkim załamaniu nerwowym. Cały ranek walczyłem z nią, żeby się wogóle na te badania wybrała. Chamstwo i arogancja personelu medycznego (w różnych miejscach) zaczyna wytwarzać u niej blokadę. W końcu otarła łzy i wyciągnąłem ją na te badania. Położna na recepcji i jedna z lekarek były miłe, ale weszła tam jeszcze jedna lekarka. Stara, gruba blondyna, zapew...
  • Witam, jestem na pocztku mojej drugiej ciazy. W trakcie pierwszej chodzilam do Matopatu do doktora Wojtynka, bylam bardzo zadowolona, ale z doswiadczenia wiem, ze chyba lepiej by troszke bylo gdyby lekarz prowdzacy mogl pojawic sie w szpitalu. Mam namiary na p. Jackowskiego i Kocha. Warto?? Pomozcie prosze. Z tego co wiem oni pracuja w szpitalu na Bielanach. Chyba, ze macie jeszcze jakies inne propozycje. Za wszystkie bede wdzieczna. Pozdrawiam Marta gg 743022
  • mam niedługo wyznaczony termin. Chciałam rodzić w szpitalu Bielańskim. Zastanawiam się nad porodem u dr Piotra Kretowicza. Czy któraś z was może rodziła u niego i czy możecie mi coś o nim napisać. Wielkie dzięki za pomoc.
  • Pomóżcie Dziewczyny?? Czy w Toruniu nie ma żadnej porodówki oprócz szpitala na Bielanach??Jeżeli wiecie coś na temat porodów w godnych warunkach w Toruniu, piszcie!!! Pozdrawiam Asia z 11-tygodniową Fasolką
  • Czy któraś z Was go zna? Czy wiecie może w którym szpitalu przyjmuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się