bielany

(36 wyników)
  • Witam, proszę o pomoc w znalezienu na Bielanach dobrego pediatry, państwowego oczywiście. Proszę o poradę.
  • witam, mam 33lata,szukam kolezanki z malym dzieckiem ktora mieszka w moich okolicach,zeby czasem sie spotkac,wyskoczyc razem na spacer,pojsc wieczorem na fitness,czy zakupy pozdrawiam
  • Czy słyszałyście o kradzieżach fotelików z samochodu? Dziecko rośnie, kupiłam większy fotelik i nie wiem czy zostawiać go w samochodzie, czy męczyć się z odpinaniem i noszeniem do domu. Czy Wy zostawiacie foteliki?
  • która ma dziecko , chodzi na spacery i chętnie się ze mną zaprzyjaźni.
  • Witam! Muszę zamówić tort na chrzest. Czy możecie polecić jakąś dobrą cukiernię? Najlepiej Bielany, Żoliborz lub Bemowo.
  • zanim mnie wywalą na f. kulinarne: doradźcie gdzie są najpyszniejsze torty na Bielanach/Żoliborzu? Z góry wielkie dzięki! :)
  • Moze jakas mame ze mna pobiega albo porolkuje... Glupio sie czuje tak sama,no i niewatpliwie na Bielanach to srednio bezpieczne...
  • czesc dziewczyny...oczywiście przejrzalam wątki znajdujące się tu o klinikach stomatologicznych, ale niezwykle mało było adresów dobrych stomatologów dziecięcych na Bielanach i Żoliborzu. Czy naprawdę musimy jechać aż calą W-wę do fajnego dentysty??? Polećcie coś....proszę...
  • Wiem, że mnóstwo osób o to pyta, ale może kogoś mi polecicie??
  • Czy może ktoś zna pediatrów z tych przychodni na Bielanach, od niedawna tu mieszkam i muszę zapisac dzieci do publicznej poradni NFZ, nie wiem na którą się zdecydować Proszę o opinie o lekarzach jeżeli tam chodzicie.
  • Jestem mamą 6 letniego chłopca is stoję przed ważnym bardzo wyborem szkoły podstawowej. Czy któraś z Was ma dziecko w jakieś szkole na Bielanach w Warszawie i mogłaby mi coś podpowiedzieć. Szczególnie zainteresowana jestem społeczną katolicką szkołą na Smoleńskiego lub pństwową na Fontany. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady. Dzięki Mycha
  • Czy są jakieś fajne place zabaw lub ogródki jordanowskie na bielanach lub zoliborzu? Mieszkam w Łomiankach a na spacerki z moimi dziećmi często jeżdżę na Mokotów bo tam jest cała masa ładnych placyków zabaw, trochę to jednak głupie nie? goska
  • czy mamy z Bemowa Woli Bielan i okolic mogą i chcą zrobić spodkanie ??? Ja bardzo chętnie
  • Szukam przedszkola lub klubiku dla malucha 2,5 roku.Slyszalam od znajomych dobre opinie o przedszkolu niepublicznym TPD (grupy 15 osobowe, 9-14.00).Dowiedzialam sie, ze jest filia na ul. Promyka 5 (okolica pl. Wilsona), ale ostatnio zamknieta z powodu braku chetnych. Czy nie ma nikogo poza mna, kto by poszukiwal przedszkola na Zoliborzu? Moze po prostu to przedszkole niedostatecznie sie zareklamowalo? Zdaje sie, ze pani dyrektor jest gotowa je otworzyc, jesli bedzie grupa chetnych.
  • Przyznam się że chyba dopada nas lenistwo zimowe, wychodzę na dwór i znikam po 2o minutach. Nudzimy się po prostu z synkiem, moze znajda sie emamy z pociechami? Ja mam 22lata a Sławuś 4 miesiące.
  • Prosze o opinie szkół podstawowych na Bielanach. Czy jeśli chcę zapisać dziecko do szkoły nie z rejonu to jest to jakiś problem? Od przyszłego roku córka idzie do zerówki a ja nie wiem jak się za to zabrać.Czy mam ją gdzieś zgłosić czy jak? Proszę o pomoc
  • Czy są może tutaj mamy z Bielan lub okolic? Mam prawie 2-letnią córeczkę i chętnie bym sie spotkała z kimś na spacerze lub w bardziej cieplejszym miejscu, bo w tą jesień robi się jakoś nudno..... Kasia
  • Mieszkam na ul.Przy Agorze, mam 17m córeczkę i chętnie poznam mamę mieszkającą w okolicy, z którą mogłabym pospacerować od czasu do czasu. Pozdrawiam serdecznie.
  • szukam szkoly gdzie: - klasy nie sa mega przepelnione - nauczyciele umieja zajac sie niesmialym dzieckiem - nie ma oplat (nie prywatna czy spoleczna) - poziom jest dobry czy jest w w/w rejonie taka szkola? dodam ze rozwazam przeniesienie dziecka z platnej spolecznej do panstwowej...
  • zachęcona powodzeniem "niekoszernego" wątku agatki_s może popełnię podobny wątek i uśmiechnę się do moderatora ;o)))) bo też szukam gimnazjum, ale nie na południu warszawy, a raczej na północy szukam dla córki, która obecnie w swojej szkole rejonowej jest jedną z najlepszych uczniów, uzdolnienia i zainteresowania na razie ogólne, wyraźna lekkość do nauki języków i do pisania dowolnej długości wypracowań na dowolny temat, w dowolnym stylu, do tego konkursy recytatorskie (zawsze prz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się