Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(26 wyników)
    • Witam. Mam prośbę następującą. Bardzo proszę o namiary na żłobki prywatne lub tzw. kluby malucha w Warszawie na Chomiczówce, Bielanach, Bemowie i opinie na temat w.w. Z góry dziękuję.
    • proszę o pomoc!! Właśnie przeprowadziłam się na Bielany Wrocławskie i od nowego roku jestem zmuszona oddać moję maleństwo do żłobka:( proszę poradźcie mi gdzie w okolicy jest godny zaufania żłobek??? Bielany lub Wrocław... dziękuję bardzo za pomoc!!!
    • Witam wszystkich Rodziców. Od września zamierzam otworzyć domową opiekę dla dzieci w wieku od 1 roku do 3 lat, w Warszawie na Bielanach. Jedzonko będzie domowe. Obok bloku jest fajny plac zabaw, dużo zieleni. Jestem pielęgniarką, mam wykształcenie wyższe, dziećmi zajmuję się od 10 lat. Drodzy Rodzice co myślicie o takim miejscu? czy jest potrzebne? Proszę o sugestie i z góry bardzo dziękuję.
    • Pilnie szukam jakiegoś prywatnego żłobka dla rocznej córeczki na Bielanach- czy ktoś może coś polecic??? pozdrawiam
    • Jestem zainteresowana posłaniem dziecka do żłobka, wiem że na bielanach blisko siebie są 2 na ul Zgrupowania Zmija i Zgrupowania Żubr, który jest lepszy ? czy mieszczą sie w bloku czy w domu jednorodzinnym ? gdzie są lepsze warunki i jak cenowo Nie mam możliwości narazie by tam podjechać i je obejrzeć i dodzwonic tam też trudno ( może mają przerwę wakacyjną ? ) który polecacie pozdrawiam mm
    • Chodzi mi o opinię na ich temat w szczegolności nr 14, 15 i 17. Jeżeli nie konkretnie na te to ogólnie wasze doświadczenia z państwowymi żłobkami (nie chodzi mi o zapisy bo to wiem) ale o opiekę i organizację pracy . Warto zawracać sobie nimi głowę? A może jakiś prywatny żłobek na Bielanach?
    • Szukam opinii mam, których dzieci chodzą na Bielany do Domu Rozwoju Malucha PROMYCZEK. Zamierzam zapisać tam moje dziecko, a w sieci jest bardzo niewiele informacji na temat tego miejsca. Czy Wasze dzieci są tam szczęśliwe i czy Wy jesteście o nie spokojne? Podpowiedzcie, czekam na Wasze opinie.
    • Niestety opuszcza nas opiekunka, na znalezienie nowej już brak czasu, rozważam więc żłobek, czy ktoś mógłyby mi polecić jakiś prywatny dla maluchów poniżej roku na bielanach, Pozdrawiam
    • Czy ktos z Was orientuje sie, czy klub malych sloneczek na warszawskich bielanach jeszcze istnieje? Jakis czas temu znalazlam go w necie i chcialam do niego wlasnie zapisac synka. Probuje wejsc na ich strone, ale ciagle wyskakuje mi informacja, ze taka strona juz nie istnieje! Wiecie cos moze?
    • Najlepiej prywatnego,bo do panstwowego raczej sie nie dostane. Mam blizniaki ktore we wrzesniu skoncza rok i 11 miesiecy. Chcialabym sie dowiedziec jak to jest z platnosciami przy blizniakach, moze kroras wie. Prosze o opinie i podpowiedzi. Slyszalam o zlobku na zgr zmiji a czy ewentualnie sa jakies inne? Interesuja mnie tez takie kameralne ala zlobki prowadzone w mieszkaniu. Dajcie znac. Dzieki. Marta
    • Drogie mamy, Może jestescie w posiadaniu informacji nt. żłobka "centrumdomino", pilnie szukam miejsca dla mojego maluszka i jest to na razie jedyna możliwość, wszystkie inne żłobki z naszej listy mają komplety dzieciaczków. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.
    • Poszukuję aktualnych informacji na temat państwowych żłobków na bielanach (najbardziej interesują mnie te na wrzecionie i kochanowskiego). Dzieki wyszukiwarce znalazłam jedynie opinie z lat 2005-2007 a chciałabym wiedzieć jak jest teraz. Jak wygląda opieka, czy dzieci są zadowolone, jakie są szanse zapisania dziecka, i jak wyglądają opłaty. Z góry dziękuję za wszelkie informacje jest to dla mnie istotne ponieważ nie mogę sobie pozwolić na zapłacenia 1000zł za prywatny żłobek.
    • Szukam żłobka/klubu malucha od września dla 13miesiecznej wówczas córeczki. Bardzo prosze o namiary na sprawdzony zlobek/klub w okolicy centrum, na woli, zoliborzu lub bielanach - czyli blisko, pracy, domu lub po drodze. Dziekuje za wszystkie informacje.
    • Witam wszystkie zainteresowane Mamy. Tak powoli przymierzam się do otwarcia żłobka na terenie Żoliborza lub Bielan. Jestem z wykształcenia pedagogiem i Mamą. Chciałam zapisać synka do żłobka - żeby pójść do pracy -, a tu okazało się to bardziej problemowe niż myślałam. Jeszcze za malutki - ma skończony roczek - nie chodzi, tylko raczkuje i nie je samodzielnie, w żłobku na Kaludyny nie spełnia tych wymagań (niby napisane w info w necie, że od roku, a tu okazuje się nie koniecznie),...
    • szukam złobka pryatnego w wyżej podanych okolicach... lun prosze BARDZO o opinie o żłobkach w tych rejonach.. Mała ma 3 misiace, ale juz widzę dostanie się do żłoka bedzie graniczyło z cudem...
    • Czytam czasami ten watek o problemach ze żłobkami i cieszę się, że wybrałam ten, do którego chodzi moja Córka. Jest to prywatny mały żłobek na Zgrupowania Żmija. Mojego Malucha ciężko stamtąd wyciągnąć kiedy jest odbierana :) Dwie ciocie - jedna opiekująca się młodszymi dziećmi (takimi od roku) i druga dla "starszaków" w wieku ok. 2 lat. Dzieci jest niewiele, w porywach 7-8, choć chyba na stałe zapisanych jest więcej (ale niektóre chodzą tylko w wybrane dni tygodnia itp.). Chodzim...
    • Witam Poszukiwałem zajęć dla mojego 2 letniego Maćka w okolicach Bielan. Niestety trudno cokolwiek znaleźć aż udało mi się trafić na reklamę Klubu Małych Słoneczek. Ponieważ chcę, żeby mój synek rozwijał już swoje "talenty" zapisałem go na zajęcia plastyczne. Spodobała mi się miła atmosfera i nianie, które od razu zainteresowały się Maćkiem. Całe szczęście, że nie trzeba płacić wpisowego tak jak to było w niektórych placówkach, żeby uczęszczać na same zajęcia. Zastanawiam się, czy ktoś...
    • Jestem mamą 9 -miesięcznego chłopca. Zawiodłam się na trzeciej z kolei opiekunce - jako że jestem pracującą mamą jest to dla mnie ogromny problem. Zastanawiam się czy nie posłać synka do żłobka? Może mogłybyście polecić mi żłobek na Bemowie -Bielanach, najlepiej prywatny? Jak długi jest okres oczekiwania na przyjecie do takiego żłobka? Dziekuję za wszystkie info.
    • To filia osławionego tu na forum żłobka Chata Skrzata. Właśnie podwoje swe otwiera drugi żłobek pod tym samym kierownictwem - wspaniałej Pani Moniki. Znajduje się tuż obok tamtego. Właśnie trwa rekrutacja, a ja dostałam pozwolenie na rozpowszechnienie tej wieści:) Moja córka chodzi do Chaty Skrzata już prawie półtora roku, jest zachwycona.Wiele już o tym żłobku pisałam i ja, i mamy innych dzieci... w razie czego poszukajcie w wyszukiwarce po moim nicku:) Odpowiem chętnie na wszelkie p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się