bielany

(4 wyniki)
  • czy ktoś z was może brał slub na bielanach (ul. Dewjtis) na terenie ATK w kosciele kamedułów?? chętnie wysłucham sugestii:)))
  • Polećcie proszę jakąś dobrą, sprawdzoną fryzjerkę na Bielanach w Warszawie, która nie zedrze ze mnie za uczesanie mnie w gładki kok 180 zł (bo tyle ostatnio usłyszałam w jednym z salonów, próbna fryzura to tylko 60 zł, więc w dniu ślubu chyba posypią mi włosy złotem, że taka duża różnica w cenia). Może macie kogoś kto dojeżdża do domu za rozsądną cenę. No i kogoś, kto wykona profesjonalny, super trwały makijaż (może w domu, ale niekoniecznie).
  • czy znacie i mozecie mi polecic jakas niedroga, fajna i solidna kwiaciarnie w w/w rejonie? i taka ktora na słowa "wiazanka slubna" nie dowala 300% przebitki na cenie- jak to nie raz zauwazylam w innych kwiaciarniach w warszawie;-)(widzialam piekne wiazanki juz gotowe za np 120 zł ale jak pytam czy podobna zrobią ale na slub to ta sama juz kosztuje od 250;-) chyba ze to standard i w calej wawie sa mniej wiecej te same ceny czyli od 200 zł... bede wdzieczna za wskazówki.
  • Dziewczyny, Proszę o radę gdzie oprócz Ryłko (nawiadem mówiąc co o nich sądzicie) można kupić buty ślubne we Wrocławiu. Chciałabym aby były białe:) wygodnie, obcas 5-7 cm, skórka. Z góry dzięki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się