Forum eDziecko edziecko Przedszkola
ZMIEŃ
      bielany

bielany

(42 wyniki)
    • Od lipca przeprowadzamy sie na osiedle Piaski i szukam przedszkola dla syna. Niefortunnie sie stalo ze decyzja o przeprowadzce zapadla juz po rekrutacji, ale nic na to nie poradzę. Wiem juz ze w państwowych przedszkolach nie ma wolnych miejsc dla 4-latków z 2006 roku, oczywiście będę się dowiadywać na bieżąco czy cos sie nie zwalnia, ale są na to male szanse, wiec szukam miejsca w niepublicznym przedszkolu, zeby nie zostac od wrzesnia na lodzie. Zalezy mi na okolicznych przedszkol...
    • Interesują mnie poniższe przedszkola na Bielanach: przedszkole nr 287 "Piotrusia Pana" ul. Broniewskiego 81, przedszkole nr 271 "Wróbelka Elemelka" ul. Broniewskiego 93, przedszkole nr 308 "Krasnala Hałabały" ul. Reymonta 8A Czy może macie dzieci w tych przedszkolach i możecie je polecić, kilka słów o nich napisać, do kórego warto próbować się dostać. Będę wdzięczna jak Ktoś odpisze. Rekrutacja tuż, tuż.
    • Czy ktoś może coś powiedzieć na temat przedszkola w Warszawie Bielany, ul. Skalbmierska nr 49 "Pluszowy Miś"?
    • Szukam przedszkola dla 2,5-latka na Bielanach okolice M,Dąbrowskiej,Conrada...
    • Czy może ktoś z Was zna lub ma opinię na temat przedszkoli na Bielanach. Mam tu na myśli: Przedszkole nr 340 "Kasztanowego Ludka" na Bogusławskiego Przedszkole Niepubliczne "Chatka Puchatka" na Brązowniczej Przedszkole nr 327 "Kolorowa Kraina" na Conrada Będę wdzięczna za każdą opinię.
    • szukam dobrego przedszkola na Bielanach. Niepublicznego. Interesująco wygląda oferta "Akademii Usmiechu" ale to tylko strona internetowa. Może ktoś zna z praktyki? Słyszałam też wiele dobrego o "Leśnych Ludkach" na Młocinach. Pomóżcie wybrać!!!
    • czy znacie przedszkole nr 308 na warszawskich bielanach? mój syn został tam własnie przyjęty.jak tam jest? jakie wychowawczynie?
    • Jestem bardzo oburzona, dowiedziałam się co się dzieje w tym przedszkolu. Są tam łamane wszelkie zasady dotyczące opieki nad dziecimi. Rodzice płacą po 744 zł.,a ich dzieci jedzą produkty z Lidla. To co jest napisane w jadłospisie to farsa np." kotlet pożarski" to mortadela w cieście. Jedna sala wogóle nie ma podłączonego ogrzewania. Przez pół roku nie było tam ciepłej wody bo odcieli gaz (nie płacili) i dzieci były myte w zimnej. Zajęcia dodatkowe, za które rodzice płacą albo wog...
    • eby ktoś wymienił dobre przedszkole na bemowie i bielanach. Od czerwca przeprowadzamy się na Obońców Tobruku i najbliższe przedszkole chyba jest na Andriollego. w gaziecie czytałam że mają basen dla 6-latków i na tym m.in. mi zależy bo moje dziecko właśnie chodzi od 2lat na Basen i dobrze pływa. Jeszcze też zacznie chodzić mój 3 letni synek. Na forum znalazłam że tam jest się trudno dostać,dlaczego tego nie wiem? Wiem że to trochę póżno ale proszę o opinię o tym przedszkolu. Ew.my...
    • szukamy regularnych zajec z dziecmi (ok 3 ha dziennie poczatkowo 2x tyg od wrzesnia-pazdziernika, potem - jesli to sie sprawdzi - nawet codziennie) dla naszego prawie dwuletniego obecnie synka. Moglyby to byc zajecia w przedszkolu/klubiku/domu kultury itp. zalezy nam na regularnym kontakcie z grupa dzieci (nie za wielka), najlepiej tez z madrymi/doswiadczonymi wychowawcami oraz mozliwoswci - po okresie adaptacyjnym - zostawienia tam synka samego. Niepubliczne zajecia rowniez wchodza w g...
    • Mojego synka chcę posłać do przedszkola od września. Czy ktoś może mi podopiwedzieć sprawdzone i polecane przdszkole na Bielanach??? Chodze ogladam, rozmawiam z wychowawczyniami, ale jakoś zdania nie mogę sobie wyrobić. Będę wdzieczna za pomoc.
    • Witam! Mam córcie 2 latka i 4 mce. Szukam czegoś od września na kilka godz dziennie trzy razy w tyg. Jakieś przedszkole, klub??? Będę wdzięczna za info i adresy. Jestem z Bielan. Okolice Wolumenu. pozdr
    • możecie polecić jaką placówkę? będę bardzo wdzięczna:)
    • Co powiecie o przedszkolu nr 328 Akademia pod Czereśnią na M.Dąbrowskiej na Bielanach? Jaka kadra, atmosfera, zajęcia dodatkowe, wyżywienie? Czy czesto organizowane sa jakies atrakcje typu np. wycieczki, teatrzyk, kiermasz, zapraszanie ciekawych gości itp.??? Prosze o opinie i spostrzeżenia... te pozytywne i negatywne także.
    • Witam! Czy ktos z Was skladał wniosek o przyjecie do tego przedszkola ? jakie wrazenia po wypelnieniu wniosku? niby jakie kryteria obowiazuja przy przyjeciu ?
    • Błagam mamy których pociechy chodziły bądź chodzą do przedszkola na ul.Przy Agorze (niski drewniaczek) o opinie o nim. Moja córcia została przyjęta do grupy maluszków i będzie od września przedszolakiem. Oczywiście ja już to przeżywam - boję się jak to będzie, czy sobie poradzi...zwłaszcza że we wrześniu będzie miała skończone dopiero 2 latka i 7 miesięcy. Jak na razie z jej samodzielnością jest różnie ale ja oczywiście staram sie jak mogę, żeby nauczyć ją "własnej obsługi". Napis...
    • Chcę w przyszłym roku posłać swojego synka do przedszkola. Czy kotś może napisać mi swoje doświadczenia z przedszkolami na Bielanach? najbliżej mam przedszkole na Fontany 2 więc byłaby wdzieczna szczególnie za opinie na temat tego przedszkola. Czy orientujecie się czy można posłać dziecko do przedszkola od lutego? W których przedszkolach jest to możliwe?
    • Szukam przedszkola na Bielanach (najchętniej na Chomiczówce) dla mojej 2-letniej w tej chwili córeczki (chcę ją wysłać do przedszkola za jakieś 3 miesiące). Jeśli możecie mi polecić (lub odradzić!) jakieś będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam, Paulina
    • nie przyjeli nas, jedno podanie zlozylismy i co teraz?
    • Czy możecie mi polecić jakiś fajny klubik dziecięcy dla 2-latki w tych okolicach? Chętnie taki, w którym organizuje się jakieś zajęcia plastyczne lub muzyczne (np. rytmikę). Powoli zarzucam myśl o przedszkolu, ale bardzo chciałabym żeby moja mała mogla sie gdzieś spotykać z dziećmi i wspólnie bawić. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się