bielany

(19 wyników)
  • Chciałbym zrobić sondę wśród mieszkańców Łomianek: -czy czytają lub czytali w swoim życiu Echo Bielan? -jeżeli czytali ,to ile razy w ciągu dziesięciu lat? -dlaczego obcy tytuł miesza się w wewnętrzne sprawy mieszkańców ,przeprowadzając badanie sondarzowe na populacji 300 mieszkańców? Na czym ono polegało, czy pytani byli rzeczywiście mieszkańcy Łomianek? -która strona Łomianek brała udział w tej sondzie? Dąbrowa ,czy Łomianki ...
  • Pozdrawiamy naszych łomiankowskich sąsiadów, Wasze zdrowie! PS. Poszliśmy za Waszym przykładem i wreszcie mamy własne forum, nie musimy juz pisać na żoliborskim.
  • Dzis na sesji Bielan i dyskusji specjalistów z naszym burmsitrzem i jego ekipą radni opowiedzieli sie przeciwko trasie po wale wg. koncepcji burmistrza. Za odrzuceniem głosowała zdecydowana większość, wstrzymało sie kilka osób, nikt nie poparł trasy po wale!!! Burmistrz w konfrontacji ze specjalistami został zmiażdzony, a jego pomysły wyśmiane! Znowu Łomianki zostały ośmieszone, jednak burmistrz dalej idzie w zaparte!
  • Wątek z forum Bielan. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=44212586&v=2&s=0
  • radny z Bielan napisał: dot." projektu Trasy Samorządowej po Wale" -Szanowni Państwo projekt uchwały jest bardzo prosty. W paragrafie 1-szym stwierdza się, że Rada opiniuje pozytywnie/negatywnie przedstawiony projekt trasy. W trakcie sesji, po prezentacji i dyskusji opinia zostanie wyrażona w formie głosowania.Jeszcze raz zapraszam wszystkich zainteresowanych na sesję. Istnieje możliwość zabrania głosu w dyskusji na zasadach ogólnych tj. po zakończeniu dyskusji przez radnych. Chęć za...
  • Mam pomysł. Czy jesteśmy w stanie wykonać małą tabliczkę którą chętne osoby zawiesiły by sobie na bramie lub przy skrzynce pocztowej przy wejściu. "Nie dziękuję nie chce Echa Bielan i Łomianek" Taki sygnał dla dystrybutorów tej gazety zawisłby na płocie, mam prawo jej nie chcieć, skoro popieram obecne władze i jestem przeciwnikiem STN. Byłaby to społeczna akcja, która zapewne dałaby tez sygnał dla reklamodaców, że niektórzy mieszkańcy nie czytają tej gazety i nie zgadzają się na...
  • www.tvnwarszawa.pl/28415,1658260,0,1,awf_w_rozsypce_nie_ma_pieniedzy_na_remonty,wiadomosc.html AWF w rozsypce: nie ma pieniędzy na remonty - TVN Autor: Gość: student AWF IP: *.chello.pl 29.05.10, 22:57 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz AWF w rozsypce: nie ma pieniędzy na remonty 06:00 29.05.2010 / TVN Warszawa Uczelnia się sypie fot. AWF - Uczelnia się sypie i to dosłownie – mówi bezradnie rektor warszawskiej Akademii Wychowania Fizycznego, Alicja Przyłuska-Fiszer. Kancl...
  • k/Cmentarza Włoskiego. www.zw.com.pl/artykul/1,332253.html
  • BEZPOŚREDNIO SPRZEDAM MIESZKANIE W WARSZAWIE DZIELNICA BIELANY DOSKONAŁA LOKALIZACJA PRZY NOWO BUDOWANEJ STACJI METRA "WAWRZYSZEW" MIESZKANIE ROZKŁADOWE Z WIDNĄ ODDZIELNĄ KUCHNIĄ CICHA SPOKOJNA ZIELONA OKOLICA POKOJE 16m , 11m i 8m KUCHNIA 6m ŁAZIENKA 4m WOLNE OD ZARAZ!!! CENA 420 000 zł Kontakt - JACEK LUB SŁAWEK tel.: 022-835-41-75 LUB 0-602488251 LUB 0-602488156 e-mail: seniorms@op.pl
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=64639401&a=64639401
  • przed Łomiankami. Włoska nowa inwestycja. Co to znaczy dla trasy gdańskiej i Lomianek ? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=45697
  • na Bielanach Młocin, 2. Decyzja o przebiegu drogi ekspresowej (S-7) przez teren dzielnicy, 3. modernizacja trasy Armii Krajowej jako drogi ekspresowej, 4. Budowa Mostu Północnego a tym samym połączenia drogowo- tramwajowego całej północno-wschodniej i północno-zachodniej strony Warszawy. 5. Planowana zabudowa rejonu ulicy Żeromskiego i Marymonckiej tzw. „serek bielański”. Już tylko te czynniki powodują widoczny wzrost zainteresowania dzielnicą Bielany przez deve...
  • Widzieliście reklamę z ICDSem w tle? Czytaliście texty... część na /www.lomianki.info.
  • Blah... Ile razy juz to slyszalem.... A linie do Mlocin, ktora miala byc wypadem na Lomianki zlikwidowano.....
  • Ło matko ten koszmar otwieraja 21 listopada na Pstrowskiego. Chyba dobrze, że dopiero teraz o tym przeczytałam, bo już mi humor popsuło. A zaintrygowała mnie ta reklama na Wiślanej....
  • "... Łomianki są głównie miastem kapitalistów" (w dość bałamutnym i nic nie wyjaśniającym artykule o spółce wodociągowej, polemice z "Rz") Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów czuje się kapitalistą?
  • www.kkkk.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=4853 "W teczce znajdują się cztery zeszyty (wiosenny, letni, jesienny i zimowy) zawierające proste ćwiczenia, zabawy i wycinanki, przybliżające dziecku kształt, formę i kolor." Kupiłam, polecam. Dziecię dostaje jedną kartkę dziennie i jest happy. Potrzebne są nożyczki, klej, kredki, ew. farby. To samo dla 5-ciolatka: www.kkkk.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=8077
  • Znalezione na forum Bielan: Jak podaje dzisiejsza "Rzeczpospolita" w przyszłym tygodniu dojdzie do zaminowania i wysadzenia w powietrze 6 60-metrowych kominów huty Warszawa. Będzie wielkie bum i podobno małe trzęsienie ziemi. Trzymajcie się :))) Może ktoś z Łomianek wie coś więcej na ten temat. W RP nie napisali kiedy to będzie. Może być fajne widowisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się