Gość: Ada IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.03, 18:25 Jezdzac na rolkach upadlam bezposrednio na kosc ogonowa. Czy powinnam sie zglosic do lekarza, czy przecierpiec ten bol? Jak dlugo bedzie bolalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzyna Re: Kosc ogonowa 18.06.03, 19:47 Lec szybko do lekarza niech przeswietla. Pamietaj aby ugiac kolana i pochylic sie do przodu a przy wiekszych predkosciach ugnij jeszcze bardziej i jeszcze bardziej sie pochyl do przodu. Poniewaz tego nie zrobilas (jazda na sztywnych nogach) dlatego upadlas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Kosc ogonowa IP: *.kutno.mediaclub.pl 18.06.03, 21:32 Szczerze Ci współczuję.Ja tylko miałam potłóczoną bez pęknięcia i bardzo cierpiałam przez miesiąc,a może i dłużej.Było to ze 20 lat temu. Do dziś odczuwam dolegliwości.Nie mogłam siedzieć ,ani leżeć na wznak.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Kosc ogonowa IP: *.6-200-80.adsl.skynet.be 18.06.03, 22:14 Jesli tylko boli (a nie ma klopotow z utrzymaniem/oddawaniem stolca czy moczu), mozna dac sobie spokoj z przeswietleniem. Nawet jesli dowiesz sie, ze kosc ogonowa zwichnela sie czy zlamala, leczenia to nie zmieni. Poboli 4-6 tygodni i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Kosc ogonowa IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 24.06.03, 07:56 A moja kosc ogonowa zostala uszkodzona ciaza. Minely prawie 4 lata a ona jak bolala tak boli. Fizjoterapeutka powiedziala, ze moze bolec nawet przez 5 lat. Nie moge siedziec normalnie tylko na gumowym koleczku, nie chodze do kina bo kiedys wiercac sie przesiedzialam seans i potem nie moglam w ogole wstac. I co tu zrobic! Moze lekarz sie wypowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumowykoleczek odchudz sie czyli przestan jesc schokoladki IP: *.gen.twtelecom.net 25.06.03, 05:29 Odpowiedz Link Zgłoś