Dodaj do ulubionych

ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!!

05.02.06, 09:01
Leczę sie z any od października jest już trochę lepiej przybrałam na wadze już 4 kg. jednak mimo ze fizycznie jest lepiej to psycha mi siada.. mam cały czas różne lęki przez 2 miechy bałam się o mój brzuch że mi się rozciągnie to powoli mija jednak teraz przyszło coś nowego boję się ze przytyję samym tłuszczem.. prosze te z was które dalły radę i wygrały z tą okrutną chorobą żeby mi odpowiedziały czym one przybrały na wadze i czy miały jakieś problemy z brzuchem.. a najlepiej jakbyście dały jakieś namiary do siebie bo ja mam pare pytań na które mogą mi odpowiedzieć tylko osoby które coś takiego przeszły.. prosze was pomóżcie to mi jest naprawde bardzo potrzebne
Obserwuj wątek
    • misiaxl Re: ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!! 05.02.06, 09:23
      Jeżeli Ci to pomoże to ja przytyłam 15 kg-dokładnie tyle samo co schudłam.Ale
      myślę,że to nie sprawa tego czy waży się więcej czy mniej.Najważniejsze to
      zaakceptować siebie-to jest klucz do rozwiązania problemów i do wyjścia z
      choroby.No i przede wszystkim trzeba wyleczyć psychikę tak żeby nie potrzebna
      była ucieczka w chorobę.
    • angel182 Re: ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!! 05.02.06, 10:05
      mysle ze michaska 1991 ma racje. A jesli brzuch Ci troszke urosnie to co?
      Zaczniesz sie odchudzac i pograzysz znowu w anie? To byloby bezsensn...
      • michaska1991 Re: ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!! 05.02.06, 19:32
        nie no nie wiem jaka będzie moja reakcja jak sie okarze że będe brzydko wyglądała po wyleczeniu no ale wolałabym wiedzieć co mnie ewentualnie czeka lepiej wiedzieć niż być zaskoczonym i sie załamać tym co mnie zastanie
    • megris Re: ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!! 05.02.06, 11:07
      Michaska tutaj jestem megris.blog.onet.pl

jak masz ochote to wpadnij...
      P.S--znam to uczucie ...w szpitalu juz 2 dnia bałam sie ,ze wyglądam jak YETI i
      brzuch to tezbyło moje główne ognisko obaw:-/

Pozdrawiam
    • michaska1991 Re: ROZPACZLIWE WOŁANIE O POMOC!!! 05.02.06, 15:00
      megris jakbyś mogła to podaj jakieś namiary na gg bo nie chce mi się otworzyć ten link:( byłabym bardzo wdzięczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka