ciasna

(7 wyników)
  • Od niedawna współzyję z moim chłopakiem, wspomnę ze ejst on moim pierwzym, i przy każdym zbliżeniu odczuwam ból, czy moze to być spowodowane suchością... a ta suchośc znowu czy może być spoowodowana czy braniem tabletek? Wspomnę tylko żen ie jest to kwestia krótkiej gry wstępnej, ale moze powinna być jeszcze dłuższ, proszę poradźcie.....
  • juz tyle razy probowalam z chlopakiem stracic dziewcictwo ze by rak zabraklo do policzenia :(. normalnie nie miesci sie we mnie. uzywalismy lubrykatu i tez nie pomoglo za kazdym razem mnie tak boli ze az prawie mam lzy w oczach. moze powinnam udac sie do ginekologa moze on cos zaradzi. jak myslicie??
  • Co może być przyczyna bolacej lechtaczki?? strasznie mnie dzisiaj boli - szczegolnie przy dotykaniu a nawet przy kontakcie z bielizna : ( odrazu dodam ze ostatnio nie wspolzylam wiec to na pewno nie jest przyczyna.
  • od zawsze nosilam soczewki j&j acuvue pozniej acuvue 2 o BC 8.7 i ostatno nie moglam ich dostac i byly tylko acuvue advance o BC 8.3 optyk powiedzial mi ze nie bedzie roznicy ale tak sie zastanawiam ze po cos sa te rozne BC ... czy jezeli bylyby za ciasne odczulabym to ??
  • witam wszystkich mam bardzo ważne pytanie..... jestem w końcowym okresie ciąży i ostatnio dowiedziałam się ze mój mąż bardzo obawia się seksu ze mną po porodzie.... a konkretnie problem dotyczy wielkości narządu rodnego kobiety... Myślę, że nasłuchał się trochę dziwnych opowieści: że to już nie jest to samo, że mężczyzna odczuwa zmiany podczas stosunku, że marzy o kobiecie ciasnej, malej.... Czy to problem psychiki Mężczyzny ?? nie wiem co o tym myśleć tym bardziej, że lekar...
  • Mam problem. Po porodzie nie mogę używac tamponów bo mi przeciekają a jak wspólżyję z mężem to mam ciasno jak cholera. Nie wiem o co chodzi....;)
  • chcialabym wiedziec,czy to normalna kolej rzeczy? chodzi o to,ze nie jestem juz tak "ciasna" ,jak wtedy,gdy rozpoczynalam wspolzycie.bylo to ok 4 m-cy temu,jednak dobitnie zauwazylam to dopiero dzisiaj przy zakladaniu tamponu.czy to normalny objaw,czy tez mozna temu jakos zapobiegac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się