poli-1978 04.08.10, 23:06 Mam problem. Po porodzie nie mogę używac tamponów bo mi przeciekają a jak wspólżyję z mężem to mam ciasno jak cholera. Nie wiem o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: Intymne pytanko IP: *.know.cable.virginmedia.com 05.08.10, 00:08 Mocniej krwawisz- za mały rozmiar tamponów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Intymne pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:07 Emka ma rację, mocniej krwawisz i/lub używasz za małych tamponów. A co do ciasności - ja miałam z tym ogromny problem, przy stosunku bolało niemiłosiernie, no cholerka, czułam się gorzej niż dziewica Nie pomagały żadne apteczne nawilżacze. Bolało do tego stopnia, że nie pozwalałam mężowi na normalny stosunek. Ginekolog stwierdził, że położna po porodzie trochę przedobrzyła i za ciasno zszyła pochwę, stąd ten ból. Dał mi ciekłą parafinę do smarowania. Pomagało trochę, ale długo trwało, zanim zaczęłam odczuwać ochotę na zbliżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
poli-1978 Re: Intymne pytanko 05.08.10, 09:22 kurcze, używam ob pro comfort super, tych największych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Intymne pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 13:34 są jeszcze super plus Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Intymne pytanko 05.08.10, 09:23 Miałam tak samo po pierwszym porodzie, zszyta za ciasno, całe szczęscie rok później inna położna naprawiła co było do naprawy a co się tyczy tamponów to koniecznie zmień na większe i wtedy zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzt Re: Intymne pytanko IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.10, 23:22 Niektore kobiety musza uzywac podpasek...przy tak mocnym krwawieniu tampony nie pomagaja. Znam osobe, ktora uzywa tampon i podpaske... Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: Intymne pytanko 06.08.10, 11:31 ja używam i tamponów i podpaski, jak sie ruszam to taki zestaw mi wystarcza w najgorsze dni na 1,5-2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś