ciasna

(5 wyników)
  • Mam dwoje dzieci w wieku 3,5 i 5,5 lat.Maja wlasny pokoj,kazde ma wlasne lozko a mimo to od pewnego czasu przychodza w srodku nocy do nas.Mieszkanie mamy male wiec nasza sypialnia jest wlasciwie polaczona z pokojem dzieci,w nocy drzwi sa otwarte i naprawde jestesmy blisko.Najpierw zaczal przychodzic mlodszy syn,jak mu sie cos przysnilo lub sie posikal.potem stawalo sie to coraz regularniejsze i teraz przytuptuje co noc.Corka wiec tez postanowila dolaczyc a ze sen ma lekki wiec i...
  • Dziewczyny, Moja najmłodsza córka ma znaczną szparę między górnymi jedynkami. Początkowo miałam nadzieję, że jej się te zęby rosnąc zejdą:), ale niestety nie. Wygląda słodko, tyle że to są mleczaki. Wolałabym, żebys stałe miała już jeden przy drugim. Czy są na to jakieś szanse? Czy duża odległość pomiędzy mleczakami oznacza także odstęp pomiędzy zębami stałymi? Jestem zielona w temacie, bo wszyscy w rodzinie, w tym moje starsze dzieci, mają zęby ciasno poukładane:)))
  • Witajcie, Proszę o poradę. Mój synek skończył we wrześniu 3 latka. Jest dosyć wysoki jak na swój wiek. Mamy problem z fotelikiem samochodowym bo teraz gdy zakładamy mu zimową kurtkę ma trochę ciasno. Od kiedy można przewozić dziecko na podstawce przypięte pasami bezpieczeństwa? czy zależy to od wieku, wzrostu czy wagi? Proszę o poradę. Pozdrawiam, Asik mama Kubusia
  • Witam Mam gorącą prośbę do jakiejś zorientowanej mamusi kiedy można wyjąć wkładkę dla noworodków z fotelika samochodowego. Moja córcia skończyła 4 miesiące i w tym zimowym kombinezonie razem z wkładką potrzymującą główke zrobiło się nieco ciasno? Chętnie bym ją już wyjeła ale nie jestem pewna czy mogę, będę wdzięczne za informacje. Pozdrawiam Ania
  • Mam pytanie do mam które jeżdżą w spacerówkach. Czy po ubraniu dziecka w kombinezon i włożenia go w śpiworek w spacerówce nie jest mu wtedy za ciasno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się