ciasna

(5 wyników)
  • Proszę Was o ocenę sytuacji... Przymierzyłam (ostatni raz przed zakupem suknię slubną). Pani, która zdejmowała wymiary powiedziała mi żebym się nie sugerowała pierwszą reakcją bo suknia jest świeżo wyprana i może wydawać się ciasna. I rzeczywiście, niby w lustrze ok, niby (po 10 min. stania w niej)ale mam takie dziwne uczucie że ona jest odrobinę za ciasna. I nie wiem co robić? Poprosić o jej poszerzenie ( 1 cm- 2cm??) czy zostawić tak jak jest. Już nie wiem co robić cały weeken...
  • Dziewczyny, mierzylam wczoraj uzywana suknie slubna Sincerity, suknia skladala sie z gorsetu, w jego srodku byly dwa pasy ktora zapinalo sie na haftki, potem byl suwak, a potem guziczki, gorset za mocno sciskal, nie w talii ale w klatce piersiowej, myslicie ze daloby sie go chociaz odrobine przerobic? Schudniecie nic nie da, bo na zebrach sama skora i kosci ;)
  • Zzy ktos byl może na weselu w Krakowie w Bohemie na Gołębiej? Miejsce bardzo mi sie podoba, ale wesele ma być na 110 osob (w kwietniu) - czy nie bedzie tam zbyt duszno i goraco? I czy sala do tanczenia nie jest zbyt mala? Bardzo prosze o jakies opinie dotyczace tego miejsca - albo o pomysly na inna spora sale w centrum Krakowa lub na Kazimierzu.
  • Z praktycznego pkt widzenie są niewygodne, fiszbinki bardzo szybko się załamują więc po czasie wygląda to mało estetycznie i ogólnie najczęściej spadają i panna młoda ciągnie go wtedy w górę, a wtedy już jest klops zwłaszcza podczas tańca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się