ciasna

(6 wyników)
  • no wlasnie bo wydaje mi sie ze jak dzieci sa kolo roczku to im ciasno a sam wozek juz bardzo ciezki?ja mam tez teraz 2 parasolki inglesiny i o niebo lepiej mi sie prowadzi.jak dlugo mialyscie spacerowke Implasta?
  • Witam, Czy są może na tym forum użytkownicy wóżków Emmaljunga Twin Cerox? Szukam pomocy w sprawie duoliftów (wkłądów dla niemowlaków). Nie barszo wiem, czy dobrze je założyłem. Wydaje mi się, że są trochę za ciasne... może ktoś podzieli się swoimi dopświadczeniami w tej sprawie? Pozdrawiam Fiodi Tata Kubusia i Maciusia ;-)
  • Że pod koniec ciąży moje bliżniaki(34 t.c) tak bardzo się uspokoiły? czuje ruchy,ale już nie takie silne są,porównała bym je teraz do "przewracania z boku na bok" a nie do "ringu bokserskiego"...
  • Bardzo proszę o opinie na temat używania tego wózka szczególnie czy faktycznie można z niego kożystać wak jak podaje producent do 3 roku zycia? Dzięki
  • Obecnie posiadam maclarena twin techno, ale gdy ich ubrałam w kombinezony to siedzą troche jak sardynki, choc wcale kolosami nie są ;). Od ich narodzin miałam peg perego duette sw, ale juz nie chce dlugiego, bo mi bylo ciezko go utrzymywac na podjazdach jak podrosli. I teraz mysle zeby na kilka meisiecy kupic taki wozek np. allegro.pl/item500961388_blizniaczy_abc_design.html Czy warto? Ktos taki ma? jest duzy, szeroki, ale nie wozilabym go ze sobą, bo od tego jest maclaren. ten tylko ...
  • witajcie. Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym wózku. Mam 14 miesięczne bliżniaczki, teraz mam wózek Mothercare ale dziewczyny się już nie mieszczą ze względu na zimę są cieplej ubrane i się biją. Chciałabym kupić wózek Jane ale nie jeste.m do końca pewna czy nie będzie miała któraś z tyłu za mało miejsca widziałam go. czy jest on dobry na nadchodzącą zimę gdyż nie ma żadnych śpiworków. a może ktoś mi inny poleci 3-kołowy i jeden za drugim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się