Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      ciasna

ciasna

(3 wyniki)
    • Pokazałem się jej z jak najlepszej strony, spotkaliśmy się parę razy i okazało się że ona ma chłopaka od trzech lat. Chce go zostawić i spróbować ze mną. Tylko jest jeden problem, ja nie bawie się w odbijanie dziewczyn bo mam taka zasadę. Nie miałbym do niej zaufania. Czepiła się mnie dziewczyna. Jest jakieś wyjście awaryjne z tej sytuacji???
    • chyba mam obsesje na punkcie ulozenia swojego sprzetu w gaciach i spodniach. moze wynika to z tego ze jestem nalogowym onanista (1-pare razy dziennie), tylko podczas erekcji czuje sie dobrze i naturalnie. i moze stad tez wynika to czeste onanizowanie sie. a problem jest taki ze bym musial ciagle poprawiac sobie sprzet w gaciach, bo sie tak niewygodnie zawija, opada do przodu i czubek uklada sie do przodu a nie do gory, do ciala. i to jest niewygodne, penis nie jest swobodny. nie wiem co...
    • A może (wobec braku szmalu w Kraju) poprosić o pomoc inne miasta hanseatyckie? Może pomoc z tej strony nie byłaby taka zła? Gdańsk swego czasu należał do tego związku miast - jak dobrze pamiętam, więc nie wstyd prosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się