ciasna

(12 wyniki)
  • Mam pytanie, Jak na 7 miesiac mam bardzo mały brzuch i do tej pory nosilam spodnie biodrowki,ale ostatnio zaczely mnie cisnac i musze sie przezucic na ciozowki.Czy zbyt ciasne spodnie moga przeszkadzac i cisnac dzidziusia?I czy jest to niebezpiecze??
  • witajcie mam takie pytanko czy ciasne spodnie moga zaszkodzic maleństwu. jestem w 16 tc ubrania juz ciasne a nie mam za bardzo czasu jechać na zakupy dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Pozdrawiam i zyczę dużo zdrówka
  • a czy wasze maluszki te w brzuszkach nie uspokoiły się troszeczkę pod koniec ciąży? Bo ten mój mały jakoś za dziwnie mało się rusza(dopiero teraz pod wieczór) ale nie wiem czy zacząć się denerwować i do szpitala? aha 35tc się zaczął
  • Hej , wiem , że to głupio zabrzmi ,ale naprawdę sie martwię. Dowiedziałam się od znajomej , że gruba i ciasna gumka od majtek może spowodować uszkodzenie(przyduszenie) dziecka .Jak myślicie , czy to prawda? Czy ta dziewczyna robi sobie ze mnie żarty. Proszę o odpowiedź!!!!!
  • Napiszcie czy któraś z Was ma może maleńkie mieszkanie, 1 pokój z kuchnią. Jak sobie radzicie, czy to duże obciążenie przy noworodku gdy mąż musi się przecież jakoś wyspać do pracy? Czy mieszczą Wam się wszystkie akcesoria i ciuszki dziecka, wózek, łóżeczko itd. A co w przypadku gości? Czy da się jakoś to wszystko pogodzić? Nasz Maluszek :) tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20729;29/st/20060319/dt/6/k/bcb0/preg.png
  • bo ja cigle tak. mimo ze nogi musze szeroko rozstawic zeby moj brzuch pomiescic no i trudno z parkowaniem w ciasnych miejscach. Ale ogolnie nie przyjmuje do siebie mysli o ubezwlasnowolnieniu w postaci ciaglej asysty meza i dwojki starszych dzieci. Jak to jest u Was?
  • Mam niemały problem bo po pierwszym porodzie lekarz chcąc zrobić dobrze przesadził i założył mi szwy tak ciasno,ze prawie każdy stosunek jest dla mnie bolesny.Często pojawiają sie nawet pęknięcia-nie wspomne więc jakie to niemiłe:-( Pocieszam sie,ze po drugim porodzie będzie można naprawic błąd-no własnei tylko co ja właściwie mam powiedzieć?Przecież nie wyciągnę instrumentu męża i nie powiem mógłby to pan doktor jakoś dopasować:-)Nie chcę też żeby mnie wzięto za jakąś maniaczkę,która z...
  • Witam! Jestem w 38tc i mam wrażenie jakby Maleństwo zrobiło się bardzo leniwe. Tzn rusza się bardzo rzdko. Jest czas, że jest bardzo aktywne a póżniej przez kilka godzin cisza! Czy to jest normalne? Jak było/jest u Was z ruchami pod koniec ciąży? Dodam, że w piątek byłam u lekarza i było ok: dużo wód, łożysko w porządku, może poprostu Jej ciasno? Jak uważacie?
  • koniec 13tc i łapię doła:)))siedzę w domu w wekeend i nie wiem co ze sobą zrobić.Chciałabym gdzieś wyjśc wieczorem jak moi znajomi ale o ósmej wieczorem to zasypiam na stojąco.Poza tym wszystkie ciuchy za ciasne,piersi coraz większe i bardziej bolą,psychicznie czuję się dziś fatalnie a przecież ....tak bardzo chciałam dziecka,udało się za pierwszym razem,czułam się świetnie bez wymiotów!czego ja właściwie chcę,czy to normalne takie zachwiania psychiki a może będę złą mamą:))))pomó...
  • Jestem 7 tyg. po porodzie i próbowaliśmy z mężem trochę sexu ale niestety okazało się że mimo wyposzczenia nie sprawia mi to zbytniej przyjemności.Sex przed porodem był dla mnie ogromną frajdą ale teraz...Mam wrażenie że u wejścia do pochwy za ciasno mnie zszyli ale czytałam że to po jakimś czasie minie i taka mam nadzieje ale to nie jest najgorsze.Sen z powiek spędza mi moja dalsza część ponieważ w środku jestem lużna i mam tam o wile więcej miejsca niz przed porodem nie wiadomo...
  • Czy noszenie za ciasnego biustonosza ma negatywny wpływ na dziecko? Czy gdzies czytalyscie cos na ten temat?
  • Czasem jak zjem coś większego brzuszek rośnie jeszcze bardziej, siedząc w pracy przy komputerze mam wrażenie, że rajstopy bądź inna część ubrania naciska wtedy zbyt mocno na brzuch. Czy to jest niebezpieczne? Aneta 26 tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się