ciasna

(5 wyników)
  • No i się właśnie zdziwiłam. Przełom 7 i 8 tygodnia, pakuję się na wyjazd, wyciągam spodnie (fakt, że przed ciążą były zapinane na maksymalnym wdechu...), no i się nie zapięłam. Na wadze niby bez zmian, ciąża pierwsza więc brzuch też powinien być później, a tu - nie da się... Czy któraś z Was też tak ma? Czy mam się spodziewać, że zostanę mega grubasem, ratunkuuu...
  • dziewczyny, jak to jest u Was? od kiedy zaczelyscie kupowac odziez ciazowa? u mnie dzisiaj mija 12 tydz. od OM, w spodnie sie juz kompletnie nie mieszcze, czy to nie za szybko na zakupy?
  • Praktycznie od początku ciąży, czyli już 9 tygodni mam kaszel. Mniejsza o jego pochodzenie, bo to długa historia i sama przyczyna nie szkodzi dziecku. Ale chodzi mi bardziej o sam moment kaszlu. Jak on wpływa na dziecko? Przecież mięśnie brzucha kurczą się i wogóle nie ejste to przyjemne. Staram się kaszlu pozbyć, ale nie jest to takie proste... I wątpliwość nr 2... Tylko proszę się nie śmiać, bo to moja pierwsza ciąża. Uwielbiam siedzieć z podkurczonymi nogami, a jak zasypiam to kolana ma...
  • Powiedzcie mi proszę kiedy powinnam zacząc kupowac ubrania ciążowe? Jak wybrac rozmiar? Za wszelkie rady będą bardzo wdzięczna. zaqa
  • Witajcie, czy ktos ma tez termin na koniec sierpnia, poczatek wrzesnia? pozdrawiam, Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się